2777
2789
تلویزیونت مبارک عزیزمممممممممم جورچین یعنی چی؟

فکر کنم منظورشون دورچین غذا مثل هویج و گوجه هست عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱)خرید طلا با پول کوییک و وام(حدود ۱۵۰) ۲)خرید خانه نقلی با پول کوییک و وام و طلا و رهن ۳)خرید ماش ...

گزینه دوم بهتره ملک همیشه خیلی رشد داره 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

سلام به همه🥰

ما از سفر برگشتیم همون‌طور که قبل سفر گفتم صبحونه وناهار روز اول رو خودم آماده کردم اما تنها حرکت اقتصادی سفرمون همین بود😁از کارای غیر اقتصادیمون نمیگم چون از موضوع تاپیک خارجه ولی عالی بود خداروشکر کلی انرژی گرفتیم ❤️

قبل سفر پول یه النگو برای دخترم کنار گذاشتم ولی خب پودر شد چیزی ازش نمونده😅اینم بگم عمدا قبل سفر تبدیلش نکردم چون خواستم دستمون باز باشه 

حالا یه وام قراره بگیریم که سپرده کنیم اندازه یه النگو برمی‌دارم برای دخترم بخرم خیلی دوست داره النگوهاش زیاد بشه 🤩 

سلام دوستان عزیز یه سوال پرسیدم جواب ندادین حالا دوباره میپرسم. بنظرتون من الان صد ملیون وام بگیرم بدم طلا یا ماهی یه پارسیان بخرم. اون صد تومن با سودش میشه 140 تومن ماهی سه ملیون قسطش هست 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
سلام دوستان عزیز یه سوال پرسیدم جواب ندادین حالا دوباره میپرسم. بنظرتون من الان صد ملیون وام بگیرم ب ...

سلام دوست عزیز بنظر من همشو بده طلا دست دوبخر  پول راکد بمونه بدرد نمیخوره من سال ۸۸ خواهرشوهرم برا پسرم حساب بانکی باز کرد بعد خودمون براش هرساله پول تولدهاش با پس اندازش می ریختم داخل حسابش  این پول تا دوسال همون قدر مونده بود  منم رفتم بانک ۵۰تومن نگه داشتم بقیه اش را برداشتم آوردم پیش طلا فروش براش سکه خریدم،(که دریک حرکت انتحاری اونم فروختیم 🫣ولی بهش گفتم به محضی دستم میاد می‌زارم سرجایش)😊 ازشون پرسیدم گفت اگر همون وقت براش طلا خریده بودی بااینقدر پول الان ۴۵م میشد😔منم الان دیگه هروقت براش پولی عیدی یاتولدی جمع بشه سکه پارسیان میخرم تصمیم دارم ایشالا به اندازه ربع سکه بشه می‌زارم روش براش ربع میخرم که هنوز اول راهم 🤭

سلام دوستان من یه سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید

اگه شوهرم درآمدش ۱۷ تومن ماهانه باشه میشه زندگی متوسطی داشت؟ یا خیلی کمه؟ 

«یـٰا مَن لـٰا یُرجَۍ اِلـٰا هُـوَ: ای آن ک جز او امیدی نیست...»🕊💚
معصومه جونم شاگردت چه جور درس پس داد....هدف بعدی تا آخر سال ۱۰۰ گرم طلا بگیرم و به اسم وام بدم داداش ...

رکسانا جون 

اگه بدونی با چ عشقی خوندم

ک حد و حساب نداره

تبریک صمیمانه من رو پذیرا باش🌹❤️👌👌

همینطور رو ب جلو برو

در کنارش سعی کن قلق شوهرت دستت بیاد 

و اونو جذب خودت کنی

اونقدر بهش عشق و انرژی بدی ک کسی نتونه جاتو براش پر کنه

سعی کن قبل از هر چیزی از خانوادش چیزی نگی

و اگه ازشون برات تعریف کرد زیاد ب رو خودت نیاری

چ خوب چ بد

مثلا بگه مامانم خواهرم طفلک پول لازمن یا هرچیز دیگه فقط شنونده باش و نهایت با ی سرتکون دادن یا کلماتی ک اینطور، خب، و غیره سر و تش رو ببندی اگه خیلی هم اصرار داشت از دهنت حرف بشنوه نهایت بگوایشالا خدا خودش کمکشون کنه یا بگو امیدشون ب خدا ایشالا مشکلشون حل بشه

و در نهایت سعی کن مبلغی رو هم ک برای پدر و مادرش در

نظر گرفتی خودت مدیریت کنی

سعی کن تا میتونی از پول نقد دادن بهشون خودداری کنی

مثلا وقتی میری خرید میتونی برای اونا هم چن کیلو سیفی جات بخری بگی رفتم خرید گفتم شاید مامانت اینا لازم داشته باشن براشون خریدم

ی بار مرغ بخر

ی بار ماهی

بنظرم اینجور هم بیشتر ب چشم همسرتون میاد

هم پی میبرن شما از کمک کردن در حد اندازه ناراحت نمیشید

هم میتونید ب مرور زندگیتون رو سروسامان بدید

و در مورد 

خواهر و خواهرزاده

باید در عمل انجام شده قرارش بدی 

یعنی وقتی بفرض میدونی تولد خواهرزاده نزدیکه 

خودت پیشاپیش بری چیزی براش بخری بعد بهش

نشون بده بگو اینو برای تولد خواهرزاده خریدم گفتم شاید دعوت کردن اینا رو هم با کلی انرژی و ذوق میگی و حسابی 

اون خریدت رو تو چشمش بزرگ نمایش میدی ک آره چقدر دوسش داشتم کلی چونه زدم تا تخفیف گرفتم مطمئنم خیلی دوسش داره سلیقه شو میدونم و غیره دیگه خودت

ماشالا استادی

و امااااا اینکه کارت رو دستت داده

سعی کن چن وقت ی بار چیزی ک پس انداز میکنی با ذوق بهش نشون بدی ک اعتمادش رو بیشتر جلب کنی یا همین 

ک بدهیا رو تسویه کردی مرتب بهش گوش زد کن ک خدارو شکر سبک شدیم چ باری از دوشمون بلند شد و غیر

ولی و امااااااااااااااا 

در نهایت پس انداز مخفی برات الویت اول رو داشته باشه

موفق و پیروز باشید 🌹 🌹 

سلام دوستان من یه سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید اگه شوهرم درآمدش ۱۷ تومن ماهانه باشه میشه زندگی مت ...

سلام دوست عزیز درست تورم بالاس بستگی به شهروجتی جا هست زندگی میکنید الان اونایی تو تهران بااونایی که توروستا هستن فرق داره شاید یکی با ۳۰یا۴۰میلیون درآمد نمیتونه زندگی شو بچرخونه یکی هم با ۵م هم کمتر بهتر میتونه از پس مخارج زندگی اش بربیاد بخدا آدمایی هستن فقط با یارانه شون زندگی میکنند  آره فدات باید خودتون ببیند چی نیاز داریدچند نفرید مستأجری ؟......اینجا بگید تا معصومه جان ودوستان بیاید براتون باکس بندی کنن عزیزدلم ❤️

سلام دوستان من یه سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید اگه شوهرم درآمدش ۱۷ تومن ماهانه باشه میشه زندگی مت ...

سلام عزیرم،خدا به خودت و شوهرت سلامتی و دل خوش بده 

اگه مستاجر نیستی و بچه هم نداری خیلی راحت می تونی ده تومنشو کنار بذاری با همون 7 تومن مدیریت کنی 

همون ده تومنم میتونی یه مقدارشو واسه قرعه کنار بذاری یه مقدارشم طلا بخری بذاری کنار 

البته من خیلی کلی گفتم بستگی داره به عادتهای زندگیت،رفت و آمدت،منطقه زندگیت و خیلی جیزای دیگه 

«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
اخه شنیدم میگن طلا برای پس انداز سود انچنانی نداره

سود که طلا زیاد داره به شرط اینکه چند سال بمونه و هم اینکه اجرت طلایی که میخری زیاد نباشه😅

بعدم کی گفته سود نداره؟ مهر 1402 من وقتی قیمت طلا 2.350 بود یه سینه ریز با اجرت 10درصد گرفتم 31م الان طلای خام همون سینه ریز 42م هست

....💖!
سلام دوست عزیز درست تورم بالاس بستگی به شهروجتی جا هست زندگی میکنید الان اونایی تو تهران بااونایی که ...

دو نفر هستیم قراره نامزد کنیم تازه معلوم نیست خونه می‌خرن یا اجاره میکنن و تهران هستیم

سلام عزیرم،خدا به خودت و شوهرت سلامتی و دل خوش بده  اگه مستاجر نیستی و بچه هم نداری خیلی راحت ...

خداروشکر یکم امیدوار شدم 

سلام عزیزم. اگه واحد اول سندش آمادست قطعا اون. اگه نه که هیچ کدوم. خونه ای که سند نداره یا سندش آماد ...

ممنون گلم 

بله اولی سندش اماده هست 

ولی همسرم راضی نیست چون خیلی کوچیکه و طرف یهو زد زیرش و صد گذاشت رو قیمت ،واحد هم خام هست حتی شیرالات هم نداره با بک حساب سرانگشتی فهمیدیم با کولر و کابینت و…دست پایین ۳۰۰هزینه داره ک پشیمون شدیم

چندموذد دیگه هم بود ک سند نداشت ،دعا کنید یک مورد خوب پیدا کنیم دوستای گلم🩷

2810