2777
2789
معصومه جونم شاگردت چه جور درس پس داد....هدف بعدی تا آخر سال ۱۰۰ گرم طلا بگیرم و به اسم وام بدم داداش ...

آفرینننننننننننننننننننننننن چقدر شما قوی هستی 

چه فکر خوبی که براش ماشین خریدی ولی لطفا هیچ وقت بهش نگو 

برات آرزوی زندکی همراه با آرامش و طلا دارم

دخترم عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان اومدم راجع به یه خانمی بگم که از اقوام دور ما هستن،ایشون کنار خونه مادرشوهرش خونه دارن که پدر و مادر شوهر براش ساختن،پول آب و برق و گاز رو هم مدر شوهرش میده همسرش سنگ کاره،حدود پنج سال پیش میگفت روزی پونصد هزار تومن در آمدش هست،دوتا دختر دوقلو داره که خیلی تپلی هستن،حالا ابن خانم تو هیچ چیز مدیریت نداره مثلا عادت نداره میره خرید لیست بنویسه ببینه چی تو خونه کم و کسره،خواهر شوهرش میگه میره خریدچند ملیون خرید میکنه،بعد که اومد خونه میخواد غذا درست کنه زود میاد دم خونه مادر شوهر میگه دوتا قاشق رب میدی،زرد چوبه تموم کردم یکم زرد چوبه و یه لیوان روغن میدی،یادم رفته بود نداریم نخریدم،مادر شوهر میگه خوب تو تازه از خرید برگشتی پس چی خریدی،میگه آخه یادم نمیمونه چی کم دارم بخرم،میره برای بچه ها لباس می‌خره انقدر تنگ بر میداره اونا هم ماشاالله تپلی هستن،هنوز دوساعت لباس رو نپوشیده یا فاقش پاره شده یا زیر بغلش،بچه هم سن رشد هستن دو هفته نمیشه که لباس دیگه اندازشون نیست،بچه ها دائم در حال بستنی خوردن و خوراکی های بیخود هستن،هر روز اول خونه خودشون ناهار میخورن بعد میان خونه مادر بزرگ بازم اونجا ناهار میخورن،خودش هم دائم لباس و بدلیجات میخره،خودش هم اضافه وزن زیادی داره،یه ماشین زیر پاشون نیست،بنده خدا نه میتونه پول همسر رو مدیریت کنه،نه خرید کردن بلده،نه میدونه چطوری دختراشو از نظر سلامتی و تغذیه مراقبت کنه،به جای اینکه بعد از ناهار سرشونو گرم کنه که دوباره نرن خونه مادر بزرگ غذا بخورن،میگه برید اونجا من به کارهام برسم،بچه ها اصلا نمیتونن راحت بازی کنن یا حتی حرف بزنن فقط یه گوشه میشینن تبلت دستشونه و خوراکی میخورن،نه تحرکی نه ورزشی،خیلی دلم براشون میسوزه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
دوست جوان یه مشورت ؟! الان ۷میلیون دارم حدودا بنظرتون سپرده سه ماهه بزارم بلو ۱۰تومن وام بگیرم؟یا ب ...

سلام عزیزدلم به نظر من طلا بخر تا سه ماه بعد طلا هم سود می کنه 

واسه وام بلو هم می تونی بگی همسرت خرجی رو برات تو بلو بریزه که با حسابت کار کنی که بتونی سه ماه بعد وام اونم بگیری 

میانگین ماهی سه تومن تو حسابت باشه بهت وامو میده 

«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
سلام معصومه جونم .....ناجی زندگی من....سلام به همه دوستان خودم..اکثرتون تو ماجرا زندگی من بودید....& ...

سلام  رکسانا جون چقدر خوشحال شدم اسمت رو دیدم ...تاپیک های قبلی چندبار یادت کردم  کاربریت درست یادم‌  نمونده بود تگت کنم ...حتما همراهمون باش تو این‌تاپیک  

اتفاقا همسر من هم گچ کار هستن. واقعا گچکار اینقدر درآمد نداره، مگر اینکه تو شهر ایشون نرخها فرق کنه. ...

عزیزم همسر من تو کار ساختمون هست فقط برای همکارش که کارگرش هست ماهی 15ملیون میده 

هر روز 500الی600

حالا جمعه ها هم تعطیل هستن

سلام سلام صدتا سلام امروز خدارو شكر حالم عاليه چون دارم يه چي بزرگو جذب ميكنم باااااايد شاد باشم تا جذبش كنم 😁

خب از حركت يه تير دونشونم بگم ديشب يه سينه مرغ پختم امروز ناهارم سه سوته آمادست با نصف سينه مرغ سير قليه درست كردم اگه خواستين دستورشو تو آشپزي ميزارم و با نصف ديگه  ميخوام سوپ سفيد با خامه👌 درست كنم الان درست ميكنم شايد بعدظهر برم بيرون.....

و بهترين كادوي تولدم راديو بود كه مادرهمسرجانم برام خريد و الان جاتون خالي دارم راديو آوا گوش ميدم با كلي انرژي دارم كارهامو انجام ميدم حتما كدبانوها يه راديو تو اشپزخونتون داشته باشيد از اخبار هم هميشه باخبر هستين ....من برم خونه رو برق بندازم همسري مياد روحيه بگيره 🤩😍😘

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

سلام سلام

از اون جایی که میگن از تو حرکت ، از خدا برکت..

من نیت کردم ماهانه هرقدر هم کم

اما طلا بگیرم

اما نمیدونستم پارسیان بگیرم

یا از حقانی خرد خرد طلا بخرم

دلمو زدم به دریا و با همسرم مشورت کردم

گفتم اکر بخوایم گااهی پس انداز کنیم

به نظرت کدوم بهتره؟

که ایشون یه دوست قدیمی داره که طلاسازه

باهاش مشورت کرده بود

هردو رو رد کرده بود

پارسیان که مبلغ وکیوم کم میشه

و برای منی که فعلا میزان پس اندازم خیلی کمه

گزینه مناسبی نیست

حقانی هم سود بالایی داره

در آخر بهمون پیشنهاد داد هر مبلغی داریم

هرماه به ایشون بدیم تا کنار طلایی که برای

خودش میخره برای ماهم تهیه کنه😍

بدون هیچ سودی

از این بابت خیالم راحت شد

اما مسئله ای که هست بابت ساخت خونه خیلی درفشاریم

همسرم کارمنده و ۲۰ تومن حقوقشه

۱۲ تومن بابت بعضی اقساط همون ابتدا از حقوق کسر میشه

و ۸ تومن واریزی داریم

از لین مبلغ دوتا وام رسالت داریم

که کلا یه تومن برامون باقی میمونه😅

هرماه ۸۰۰ تومن بن خرید داریم

و یارانه دو نفر

من یه آنلاین شاپ هم دارم که ابتدای مسیرم

هنوز اون قدری سوددهی نداره

شاید ماهیانه بشه روی سه تومن حساب کرد🤗

حالا با این تفاسیر چطور برنامه بچینم؟

چون تا الان خیلی به خودمون سخت نگرفتیم

سالی چندبار مسافرت رفتیم

مدام رستوران و خرج های غیرضروری داشتیم

ولی برای تکمیل خونه هنوز خیلی پول لازم داریم

معصومه جون و دوستای با تجربه

ممنون میشم راهنماییم کنید❤️

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨
چشم عزیزم خیلی انگیزه دارم

بهت تبریک میگم 

عالی پیش رفتی  واقعا کیف کردم از عملکرد  و درایتت .

انشااله همینجوری پیش  بری و مطمئنا  یه خونه عالی هم میخری .

آخرین بار یادمه مادرشوهر سکته کرده بود الان حالش چطوره و روابطتون چطور شده 

@masumehjoon    

سلام عزیزم وقت بخیر. پسر من بیمه عمر پاسارگاد داره.

از سال ۹۶ شروع کردیم. از ماهی ۱۰۰هزار که الان شده ماهی ۱۷۰هزار و خورده ای.

۳۰ سال ک بگذره ۵۰۰میلیون بهش میدن. خب الان فهمیدم که کارم اشنباهه واقعا. چون اون موقع این پول هییییچ ارزشی نداره الانشم نداره. نصمیم دارم بازخرید کنم. با پولش که تا الان جمع شده یه تیکه طلا بخرم. و پولی که هر ماه میدادیم بیمه رو خودم جمع کنم و خورد خورد براش طلا بخرم.

میشه لطفا نظر شما رو هم بدونم؟

2810