2777
2789

بعضی موقع ها به شوخی میگم که پارسال من اصلا چمدون رو جمع نکردم بزارم تو کمد از بس رفتیم مسافرت.منظورمو میفهمه ولی میخواد جواب بده میگه خب خدا رو شکر که انقدر میچرخیم و میگردیم😐ما پارسال کم کم ۶ بار مسافرت چند روزه رفتیم بماند گردش های یکی دو روزه

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers
ای خدااا....شوهر شما مثه داماد ماست هییییییی پدر و مادرش یه ریال کمک نکردن و نمیکنن. حتی یه دست لبا ...

داماد شما اینطوره شوهر منم همینطور بود. کلی زحمت کشیدم و از خدا کمک خواستم تا بدون دعوا و کدورت این اخلاقش درست بشه.الانم درست نشده ها ولی خب شرایط جوری شده که کمتر براشون خرج میکنه . به خود خدا توکل کنین.من از خدا خواستم کمکم کنه وگرنه خیلی اوضاع افتضاحی داشتیم

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اپلیکیشن ویپاد و نصب کن برای بانک پاسارگاده  عزیزم دو مدل وام داره که یه مدل پله ای از یک میلی ...

شما وام گرفتی؟

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
سلام، خانما یه پیشنهادی میخواستم بهتون بدم، البته که مطمئنم شما خودتون تو این موارد استادین دیگه😅 ...

میشه لطفا کد رو بدین ماهم استفاده کنیم؟

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
اسلامشهریم .رفتیم سر زدیم نمای بیرون تکمیله  تقریبا داخل نه ۶۰۰واحدیه .ولی اداره نرفتم

مبارک باشه خانوووم. انشالله به زودی کلید واحد رو هم تحویل میگیرین. 🙏 

فرمودین حضوری رفتین سر زدین، سر پروژه نگهبانی نبود؟ یا کسی که ازشون پرس و جو کنین.

انشالله که امسال ‌واحدتون رو تحویل میگیرین به دل خوش 🙏

سلام عزیزم خیلی خوش اومدی به جمع دوستان ❤️ چالش دوماهه ...خرید سکه و طلا...در حد وسع مالی تون&nb ...

سلام معصومه جون 

خوشحالم که هستین عزیزم   

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
سلام خدمت استارتر و باقی دوستان گرامی این تاپیک حدود دوماهه که شروع کردم به خوندن تاپیکای قبلی و ...

سلام عزیزم از کجا میتونم پی دی اف تاپیک های بانو آرتمیس رو پیدا کنم؟

داماد شما اینطوره شوهر منم همینطور بود. کلی زحمت کشیدم و از خدا کمک خواستم تا بدون دعوا و کدورت این ...

الهی....اخه این مادرش خیلی توقعیه. از اوناس که فقط برای شکم خودش خرج میکنه و ب خودش میرسه و ب بچه ها هییییچ. بعد توقع میکنه و علنی به زبون میاد .حتی توقع داره پسراش بهش پول تو جیبی بدن با اینکه اوضاشون خوبه اما پرتوقعه و بچه هاش شدیدا درگیر قسط و قرض و کرایه خونه های سنگین و بدون سرمایه.

همین پسرش ۱۰ میلیون کرایه خونه میده فقط

در مضیقه ی شدیده

چشم به راه...
سلام برگل سرسبدتاپیک معصومه عزیز🌹🤩معصومه جان یه زحمتی براتون دارم لطف کنیدبرای دوستم یه برنامه خرج ...

@masumehjoon    

عزیزم سوگند جون کارتون داشتن

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
@فاطی_توووونما     بیا قربونت برم تاپیک جدید زده رویا جون  @booooooo   &nbs ...

سلام معصومه جون 

بانو 

با سلیقه 

با درایت 

با سیاست 

خوش برگشتی عزیزم 

با اینکه تازه باهاتون اشنا شدم ولی نمیدونی چقدرررر از پستات لذت میبرم 

یه جاهایی شاید باهات هم نظر نباشم ولی در کل عاشق منش و شخصیتت شدم 

سیاست های همسرداریتون عالیه 

تعجب میکنم که یه دختر کم سن و سال بودین و ازدواج کردین و اینقدر خوب زندگی رو جمع کردین 

همسرتو از فرش به عرش رسوندی خدا رحمت کنه پدر و مادرتو که همچین دختری تربیت کردن 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
@masumehjoon     عزیزم سوگند جون کارتون داشتن

عزیزان من تازه کار بازاریابی ارایشی رو شروع کردم ولی موفق نشدم میشه بهم راهکاربدید البته ببخشید که اینجا پیام گذاشتم و یه مشکل دیگه خیلی زود نامید میشم و خیلی وقتمو تلف میکنم منم دوست خودتون میدونید 😍😍😍😍😍😍😍

سلام عزیزم خیلی خوش اومدی به جمع دوستان ❤️ چالش دوماهه ...خرید سکه و طلا...در حد وسع مالی تون&nb ...

عزیزم به راهنمایت نیاز دارم 

بقیه دوستان همه نظرتون بگید خیلی مهمه نظراتتون تو این تصمیم چون شما تجربه بیشتر دارید همگی دوستان نظرشون بگن 

دوستان یه راهنمایی میکیند تو دوراهی موندم ❌❌❌

ما خونمون درحال ساخته 

سرامیک وسفید داریم انجام میدیم البته هنوز کار داره وخرج داره 

الان یک خونمون پول لازم داره برای ساخت خب همسرم سرکاره خرد خرد درس میکنع بقیش تا دو تا سه ماه دیگه 

دو خودش کارش ارتقا داده یه ۵۰ نیاز داره برای شروع کار جدیدش مغازه وسایل خرد ریز

سوم ماشین مدل ۸۸ داریم پراید خیلی خیلی از ریخت افتاده 

ما با فروش ماشین و طلا ۱۰۰ وام بتونم ۳۵۰ جور کنیم خیلی خیلی بتکونیم تو قرض ۴۰۰ 

بنظرتون درسته ماشین عوض کنیم ❓

یا وام ۱۰۰ تومن بزاریم زودتر خونه تکمیل کنیم حیاط و درب خیاط ایناش ۵۰ همسرم کارش شروع کنه 

طلا دس نزنم بیشتر جمع کنم تا عید سال دیگه 

شوهرم درامدش بیشتر میشه 

وام دیگه بگیرم ماشین بسازیم تا یکسال دیگه با همین

ببخشیدا دخترم دیگه حساس شده میگه بابا ماشین قراضه اس پارس بگیر 🙈

امسال میره پیش دبستانی دیگه تو چشم با بچه ها دیگه مقایسه کن من خیلی حساسم رو این موضوع اعتماد بنفسش کم نشه چون دختر حساسیه بین بچه ها

بنظرتون چیکار کنیم 

تصمیم شوهرم گفته با من 

همه نظرتون بگید خودتون بزارید جای من 

تو خونه پدر شوهرم هستیم اجاره نمیدیم که جام کوچیکه اذیت میشم 

ولی دخالت ندارن خوبیم باهم 

چیکار کنم بنظرتون ❌❌❌❌❌❌❌

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 

خب خونمون فوق سه ماه دیگه رفتیم داخل اگه وام خرجش نکنیم 

کار شوهرم میتونه جای قرض کنه راه بیوفه 

بنظرتون چیکار کنم 

طلا بفروشم فقط یه حلقم با گردند ریز دارم یادگاری میمونه برام همین از طلا ها غصه ندارم چون میدونم زود میتونم جایگیزن کنم کم کم 

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
@فرزانه58سابق    

سلام
ممنونم از شما، رویا جون و بقیه دوستان
مخصوصا دوستان بامحبت قدیمی و دوست داشتنی

انشالله که سال گذشته اوضاع وفق مراد همگی گذشته باشه.

دیدم صدام کردین، دیگه به رسم ادب و به یاد لحظه های خوبی که قبلا کنار شما دوستان داشتم، وظیفه دونستم بیام سلام و ارادتی عرض کنم❤️

ملالی نیس عزیزم،‌ شما و کاربرای تاپیک تو دل من جا دارین. منتها شرایط منو، شما و بعضیا میدونین. شاغل بودن تو شهر غریب با وجود سه تا بچه کوچیک، دیگه مثل سابق تایم آزاد برام نزاشته.
ممنونم که درک میکنین و ازم به دل نمیگیرین❤️

2810