2777
2789
سایت هم که واقعا شورشو در آورد 🤦 نمیشه تصحیح کرد  کیفمو می‌کردم بود منظورم

سلام برگل سرسبدتاپیک معصومه عزیز🌹🤩معصومه جان یه زحمتی براتون دارم لطف کنیدبرای دوستم یه برنامه خرج کردودرصدبندی انجام بدید،یکی ازدوستام ماهانه۲میلیون پول توجیبی ازهمسرشون دریافت میکنندکه برای همه مخارج مثل خریدلباس وکیف وکفش وشارژگوشی میشه،لطفابراشون توضیح بدیدکه چطوری ازپس مخارج شخصی بربیاد،پیشاپیش سپاس که قبول زحمت میفرمایید،اسکرین میگیرم ونشونش میدم🥰😚

می رفتم عزیزم کیفمو می‌بردم 😍 از شرایط زود استفاده میکردم  اما حساب کتاب شده 👌 اونجا جو ...

پس میرم 

تنقلاتم از خونه برمیدارم😍

اونجان بیابون احتمالا جای خرید نداره جوگیر بشیم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا عزیزم برای یک گرمی ۶۰تا ۱۰۰تومن بستگی به انصاف طلا فروش مونده  برای سوت های پایین سی الی ...

این قیمتایی که شماودوستان میگیدخیلی خوبه ....منم بیشتربایدبگردم...معصومه جون طلاشکسته روموقع فروش کمتربرمیدارن؟؟؟

معصومه جون من تاالان خاموش میخوندمتون ولی با استارت تاپیک جدید منم دلم میخواد فعال باشم وگزارش بدم ا ...

قربونت برم من عزیزم ❤️

کاری نشد نداریممممموممممم اینوووو من چه جوری بنویسم ؟

چه جوری بهتون بگم که باااور کنین ؟

که کاری نشد نداریم 👌

اون ذهن ماست که دایم افکار منفی تو گوشمون وز وز می‌کنه  که تو نمیتونی 😊

البته برای اون دسته از  آدمهایی که شل میگیرن زندگیشون رو 

مطمین باش برای آدمهای موفق از این اتفاق ها نمبوفته 👌

چون اونا تو کار خودشونن 👌

خودشون رو باور دارن😍 ...کسی که خودش رو باور داشته باشه 

نه ذهنش (افکار منفی ) می‌تونه کاری کنه 

نه دور و بر (فک و فامیل و حتی همسر )👌

کار ذهن قربونت برم همین ❤️کارش خراب کردن افکارت 

کافی تو پرش کنی از افکار و اندیشه های مثبت 👌و تند تند بگی 

بگی من میتواااانم 😊قدرت خودت رو نشون بدی 👌

دیروز گفتم دارایی که تو این نوزده سال جمع کردم 

اگه همشو بذارم کنار ..به ده سال نکشیده همون دارایی رو دونه به دونه میارم سر جاش 👌

شعار هم نیست عزیزم ❤️ایمان دارم به خودم 😊

میدونم که بازی افکارات منفی رو نمی‌خورم 👌

میدونم که لحظه به لحظه ی زندگی برام ارزشمند 😍

من کافی فقط بیارم رو کاغذ ...بعد اون نشد و نتونستم و نمیتوانم و نذاشتن و کم آوردن چی ؟؟؟؟؟؟ندااااارم 

یعنی فقط مرگ که برای من چاره نداره 👌

تو هم عزیزم اول از همه خودت رو باور داشته باش ❤️

بعدش هدف گزاری کن 👌

یه چون و چرایی برای خودت پیدا کن 👌✅

همون گواهی نامه ...خدا سر شاهده وقتی ما گواهی نامه ثبت نام کردیم ...من و همسرم 

از علایم افسری همون دفعه ی اول در اومدم 👌

شهری رو من هی رفتم ...هی رد شدم 😉

برعکس همسرم دومین دفعه در اومد 👌

دور و برایم میگفتن ول کن بابا چه گواهی نامه ای 

ماشین هاتون مونده جلو در 🤦

یا میگفتن شوهرت داشته باشه کافی دیگه 🙁🤦

ولی من چیکار کردم ...اومدم یه چرایی برای خودم گذاشتم 😉

من سفر با ماشین رو خیلی دوست داشتم از همون ابتدای نوجوانی 😍

همیشه تو رویاهام میگفتم ...گواهی نامه بگیرم ماشین بگیرم 

کاپوتاژ کنم و دور جهان رو ببینم 😍

یعنی این یه جمله یه  هدف منو هول داد روبه جلو 👌😍

یعنی فقط و فقط و فقط به عشق...ایران گردی و  جهان گردی من

گواهی نامه گرفتم 😍

میرفتم و رد میشدم میومدم چند جلسه ثبت نام میکردم 

دوباره میرفتم امتحان 👌

تا اینکه دفعه ی ششم قبول شدم  😍👌

منظور از این حرفها عزیزم ❤️ می‌خوام بهت بگم که خواستن توانستن هست 

تو بخووووواه بشوووو 😍

کافی فقط حرکت کنی ...حرکت کن ❤️

تا وقتی خودت نخوای برای پیشرفت زندگی ات قدمی برداری مطمین باش هیچ کس نمیاد برات کاری کنه 👌

پس اینو بدون که تو زندگی ...فقط و فقط خودتی و همسرت♥️

وظیفه ی همسر کار کردن و پول آوردن ... وظیفه ی تو هم به عنوان خانوم خونه جمع کردن و سرو سامان دادن به زندگی 😍❤️

پس سعی کن چون و چرایی برای خودت پیدا کنی 

اونوقت که میبینی چقدر هدف دار و جهت دار حرکت خواهی کرد 😍

و از همه مهمتر با دوستان باش و تند تند گزارش کار بده 👌

تا راهنمایی ات کنن دوستان 

و به زودی برو دنبال گواهی نامه ات 

چالش سه ماهه بذار که تا سه ماه حتما گواهی نامه ام رو بگیرم 😍

این قیمتایی که شماودوستان میگیدخیلی خوبه ....منم بیشتربایدبگردم...معصومه جون طلاشکسته روموقع فروش کم ...

نه عزیزم قیمت تابلو هرچی بوده ازم همونو گرفتن 👌

بازم میگم مونده به انصاف طرف مقابل 

بعضیا مثلا یه مقدار کم می‌کند در حد گرمی ده بیست تومن 

اینجا عزیزم برای یک گرمی ۶۰تا ۱۰۰تومن بستگی به انصاف طلا فروش مونده  برای سوت های پایین سی الی ...

سلام میشه منم راهنمایی کنید تازه وارد تاپیک شدم نمی‌دونم چالشاتون چطوری هست

😭
دوستان وام ویپاد چی هست میشه توضیح بدین منم بگیرم 

اپلیکیشن ویپاد و نصب کن برای بانک پاسارگاده 

عزیزم دو مدل وام داره که یه مدل پله ای از یک میلیون تا ۳۰ میلیون ولی مثلا باید ۱ تومن و بگیری تسویه کنی دو تومن فعال بشه 

یه مدل هم داره تو حسابت که پول باشه به ازای هر ۱۰۰ هزار تومن ۱ سکه میگه که الان عکس میدم برای ده میلیون ۶ ماهه ۴۵۰۰ تا سکه 

اگه میشه کد معرف منو بزنLDCTCH

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام میشه منم راهنمایی کنید تازه وارد تاپیک شدم نمی‌دونم چالشاتون چطوری هست

سلام عزیزم خیلی خوش اومدی به جمع دوستان ❤️

چالش دوماهه ...خرید سکه و طلا...در حد وسع مالی تون 

چالش ۵۲هفته ....که دوستان شروع کردن که هفتگی پول میذارن کنار ...انشالله تا عید 

و چالش روزانه ۵۷تومن برای خرج خونه که ایده به خرج بدی و از مایحتاج خونه بذاری و با این مبلغ خلاصه خرج یه روز خونه رو ببندی 👌

دوستان وام ویپاد چی هست میشه توضیح بدین منم بگیرم 

ویپاد رو از بازار دانلود کنید مربوط به بانک پاسارگاد هست و بسته به موجودیتون بهتون سکه میده روزانه و سه مدل وام داره و هرچه بیشتر باهاش کار کنید سریعتر بهتون وام تعلق میگیره و وام هاش هم بدون ضامن هست امیدوارم براتون برکت داشته باشه🍃 اگر دوست داشتید کد معرف منو بزنید    5FVB14

سلام دوستان منم تازه واردم ممنون میشم منم راهنمایی کنین

اوایل ازدواج بشدت مقتصد بودم و البته خورده درآمدی هم خودم داشتم و خدا رو شکر خیلی خوب پیشرفت کردیم جوری که شوهرم میگه همسرم ما رو خونه دار و ماشین دار کرد.ولی الان چند وقته ول کردم کلا و هیچ پس اندازی برامون نمیمونه

اینم بگم که احساس میکنم اوایل ازدواج بخاطر شرایط سختی که داشتیم و البته چند سال هم بخاطر قسط های سنگین باعث شده همسرم الان برای بچه ها ولخرجی کنه.یا وقتی میریم خرید لباس و کفش هر قیمتی باشه میخره اصلا قیمت نمیپرسه کارت میکشه فقط

همین دیروز یه بلوز مردونه برای خودش خرید وقتی رسید رو دیدم سرم سوت کشیو ولی چیزی نگفتم.خیلی اهل گشت و گزاره.هرچی میشه میگه بریم بیرون بریم کوه ، دشت یا حتی مسافرت، الان بگین با شوهر ولخرج چه کنم؟؟؟

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

آخرشم برمیگرده بهم میگه زنای مردم از خداشونه شوهرشون مسافرت ببره یا رستوران برن تو چرا خوشت نمیاد

آها اینم بگم توقعش بالا رفته ، نه اینکه اون موقع اقتصاد بازی ددآوردم و خونه و اینا خریدیم الان هی میگه ماشین رو بفروشیم توام طلاهاتو بفروش یه ماشین مدل جدیدتر بخریم 

مشکل با خرید ماشین بهتر نیست مشکل اینه که همش از من توقع داره وام خوب پیدا کنم یا طلاهامو بفروشم یا پول رو یه جوری جورش کنم🤪🤪🤪

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers
اپلیکیشن ویپاد و نصب کن برای بانک پاسارگاده  عزیزم دو مدل وام داره که یه مدل پله ای از یک میلی ...

بسیار ممنونم عزیزم از راهنماییت. دست گلت درد نکنه حتما نصب میکنم  ببخشید چون وارد نیستم میپرسم کد معرف بزنی چه اتفاقی میفته

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
2810