2777
2789

خانوما من میخام ی ایده بدم واستون برای هدیه دادن😌😌😌💜

خودم عاشقشم خخخیلی احساسیو قشنگه 

خرجی ام نداره 

میتونید مثلا ب دوست صمیمی بدید یا همسر 

ی شیشه بر میدارید 

بعد ۴ تا رنگ کاغز رنگی 

مثلا نارنجی    با کاغز های نارنجی دلیل هایی ک دوسش دارید رو بنویسید مثلا 

دوست دارم چون همیشه پشتم بودی دوست دارم چون فلان روز واسم گل خریدی دوست دارم چون پدر بچمی 

رنگ بعدی مصلا ابی میزاری برای یادته وقتی

ینی چی حالا

ادامه👇

بسیار ممنونم عزیزم از راهنماییت. دست گلت درد نکنه حتما نصب میکنم  ببخشید چون وارد نیستم میپرسم ...

بعضی اوقات هدیه میده به کسی که معرفی کرده که الان ۴۰ تومن میده 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خیلی خوش اومدی به جمع دوستان ❤️ چالش دوماهه ...خرید سکه و طلا...در حد وسع مالی تون&nb ...

سلام معصومه خانم همشهری عزیز، من از خواننده‌ های خاموش تاپیک بودم تعطیل شد تازه پیدا تون کردم. ۲ ماهیه کار میکنم و حقوقم ۷ تومنه که ۲ تومن هزینه رفت و آمد و.. واسه سرکارم خرج می‌کنم، قربونت بقیه‌ شو برام درصد بندی می‌کنی؟❣️❣️❣️❣️❣️❣️

قربونت برم من به دل نگیر 😘♥️ کم کم داشتیم اد میکردیم  مگه میشه تورو جا بندازیم ؟ فدات شم 😘 ...

قربونت بشم من خواهر عزیزم 😍❤️❤️

ندیده دلی دوستت دارم آ❤️❤️❤️

مرسی دورت بگردم من برات میفرستم دوباره 

مرسی که به یادم بودی بمونی برامون مهربونم😘😘😘

خانوما من میخام ی ایده بدم واستون برای هدیه دادن😌😌😌💜 خودم عاشقشم خخخیلی احساسیو قشنگه  خر ...

اره رنگ ابی 

میشه واسه یادته وقتی رفتیم بستنی خوردیم تو بستنی رو زدی دماغم 

یادته اولین روز ک بم گفتی دوست دارم 

میشه خاطراتتون 

رنگ بعدی سفید 

میشه برا زیبایی هات 

چشمای زیبات لبخند قشنگت ذوق موقع دیدن ماشینت 

وقتی صدم میکنی

رنگ بعدی ام میزاری برا ی چی دیگعک دوست داری 

مثلا شعرایی ک دوست دارم یا شعرایی ک دوست داری

همه اینا رو تا کاغز کوچولو مینویسید تا میکنید 

میندازید داخل شیشه 

بعد ی کاغز میچسبونید رو شیشه 

ب عنوان راهنما 

خیلی قشنگ و احساسیه💜😭

بعضی اوقات هدیه میده به کسی که معرفی کرده که الان ۴۰ تومن میده 

باشه عزیزم نصب کردم حتما کد میزنم فقط یه چیزی باید حتما تو بانک پاسارگاد حساب داشته باشم تا بتونم از طریق اپلیکیشن وام بگیرم؟ 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
خدا ازت قبول کنه عزیزم ❤️ هزاران برابرش مطمین باش بر میگرده به خونه زندگی خودت  نه گلم مبل ...

عزیزجان یادته گفتی از مریم خانم همسایتون خیلی چیزا یاد گرفتی؟ و گفتی برامون میگی حرفا و داستاناشو؟ میشه خواهش کنم بگییییی خیلی مشتاقم بشنوم مطمئنم خیلی شنیدنی و اموزندس. لطفااااااااا بگوووووو 🩷🩷

چشم به راه...
باشه عزیزم نصب کردم حتما کد میزنم فقط یه چیزی باید حتما تو بانک پاسارگاد حساب داشته باشم تا بتونم از ...

نه همین الان میتونی نصب کنی و حساب آن لاین باز کنی من اصلا بانک پاسارگاد و از نزدیک ندیدم🫣

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
آخرشم برمیگرده بهم میگه زنای مردم از خداشونه شوهرشون مسافرت ببره یا رستوران برن تو چرا خوشت نمیاد ...

وام خوب پیدا کنین پیشزفت بکنین ولی  نه اینکه طلا بدی ماشین بخری 

لباس خوبه ولی به اندازه  به نظرم منطق و حس مادرانه و‌زنانگی و ترکیب کنید حرف بزنید جواب  میده

مثلا از  اهمیت اقتصادی عمل کردن بگین  اینکه  به بچه هم باید یاد بدی بتونه پیشرفت بکنه وگرنه من دنیا بریزم‌زیر پاش همش خرج حردن و بلد باشه چیزی نمونه برای بعدش ک   پر توقع بار نیاد  از این حرفا بزنید 

یا مثلا بگید ما هنوز مسیری نرفتیم ک بچه ها اینده میخوان خودمون پیری داریم عروسی باید بگیریم دختر باشه جهاز باید بدیم سفر خوبه به  اندازش فردا یه چی شد نه گفتیم بچه زمین و زمون و بهم گره نزنه 

باز بچه ها هستن راهنمایی میکنن عزیزم 

و خداروشکر میکنم همسرت قدر دانی کلامی و مالی داشته بعد از زحماتی ک برای زندگیتون  کشیدین 💓💓

بچه هاسرم داره سوت میکشه ازدست این شوهرم باورتون نمیشه رفته کلی اجیل وتخمه وشربت گرفته که چی اینهارو ...

ای خدااا....شوهر شما مثه داماد ماست هییییییی

پدر و مادرش یه ریال کمک نکردن و نمیکنن. حتی یه دست لباس هم نداش رفتن سر خونه زندگیشون. یک ریال تو هزینه تحصیل و کار و ازدواجش کمک نکردن. داشتن و نکردن. در جریان بودیم. اونوقت بیا و ببین براشون خودشو هلاک میکنه

و من اتیش میگیرم از کاراش

چشم به راه...

سلام، خانما یه پیشنهادی میخواستم بهتون بدم، البته که مطمئنم شما خودتون تو این موارد استادین دیگه😅

برای خرید اگر کد تـ.خـ.فـ.یـ.ف از سایت های مختلف داشتین و اون سایت ها هم معتبر بودن استفاده کنین و نذارین کد ها هدر برن، همین امروز من داشتم توی سایت رو می‌گشتم که یه تبلیغ دیدم( تیپ آرایشی تو چیه) منم کنجکاو رفتم تو و تبلیغ برای سایت شاواز بود😁

در کل که چند تا سوال پرسید و یهو نوشت فلان کد تخفـ.یف 90 درصد و ارسال رایگان برای خرید 100تومن 😅

از اونجایی که از سایت شاواز مطمئن بودم و میدونستم معتبره گفتم بزار یه سر بهش بزنم خدا رو چه دیدی شاید یه چیزی خواستم🤔

یه سر زدم و دیدم بلههه، در رابطه با لوازم ارایشی بهداشتی همه چیز داره!😁👌🏻

هیچی دیگه بعد کلی گشت و گذار متوجه شدم قیمت نوار و... خیلی مناسبه😅

هیچی دیگه منم ثبت نام کردم و بعد زدن ادرس و... اینا با مشورت مامان رفتم 4 تا نوار برداشتم که کلا شد 97ت و با زدن کد ، باقی مونده شد 9 هزار و 700ت که از کارت پرداخت کردم و سفارشم ثبت شد😃

الان حدود 90ت به سود من شد😌💅

هیچی دیگه خواستم بگم از کنار این کد تخفـ.یف ها همین طور ساده رد نشیم چرا که شاید هر کدومشون واقعا بدرد بخور باشن🤭

....💖!
وام خوب پیدا کنین پیشزفت بکنین ولی  نه اینکه طلا بدی ماشین بخری  لباس خوبه ولی به اندازه& ...

بهش میگم حتی اینم میگم که خب قبلا با درست خرج کردن تونستیم الان این زندگی رو داشته باشیم و کاملا قبول میکنه حرفامو ، دوباره فرداش بچه ها میگن بابا این وسیله رو برامون میخری میگه باشه و تمام حرفهای من هییییچ

واسه همینم منم دیگه اقتصادی بودن رو گزاشتم کنار البته نه اینکه خیلی ولخرج بشما ولی خوب دیگه پس انداز نمیکنم

اینجور بگم که ما اوایل اسفند یه سفر چند روزه داشتیم حالا الان یه وویس فرستاده برام که فردا تا یکشنبه یه جای نزدیک ولی خارج از تهران بریم.کلا مووودش اینه که میگه محیط کاری خستم میکنه و حتما باید خارج بشم از تهران تا دوباره انرژی بگیرم 

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers
خانوما وامی سراغ دارین ک بدون ضامن باش قسطشم حدود ۲ تومن؟

وام های بل و بانک تا سقف ده تومن وام ویپاد تا سقف پنجاه تومن بدون ضامن هست بزنید رو کاربری

@maritan‍  جان یه تاپیک مخصوص انواع وام ها دارن

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810