2777
2789
سلام. لطفاً هرکس میتونه منو راهنمایی کنه ، بکنه. چون واقعا میخوام‌ خون گریه کنم. هرکاری میکنم رزق نم ...

سلام عزیزم صبحت بخیر 

اول از همه دیدت رو مثبت کن و دعای فروش کالا و جنس هست اونو بخون انشاالله مشتری برات پیدا بشه

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
وام پشتوانه ویپادگرفتم یه تومنی میشه بزارمش همین جوریی بعدتسویه اش کنم میخوام وامهای بالاتری برام فع ...

سلام...این وام برای خریدکالاست وبایدکارتخوان مغازه یاخریداینترنتی انجام بسه...واگرنقدنکنید امتیازتون میسوزه..شمامیتونیداشنایی جایی ازکارتخوانش بکشید بعد واریزکنن بحسابتون...

ودرموردسوال بعدی که به محض اینکه وام ۱تومنی روتسویه کنید بعدی براتون فعال میشه...ومیتونید ۱۰روز بعداینکه وام روگرفتید تسویه یکجابکنید وام بعدی براتون فعال میشه...من خودم اینکاروانجام دادم.

موفق باشید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیر بانک رسالت بدون کارمزده اما یه هزینه همیاری اجتماعی میگیره مثلا برای ۶۰م حدود ۵۰۰هزار تومن هزینه ...

من ۲۰۰ تومن مهر گذاشتم روزی ۹۰۰ هزار امتیاز وام اضافه میشه

اگه ۷۲۰۰ بود باید روزی ۱۴۰۰ اضافه میشد

پسر خوشگلم خوش اومدی به زندگی من و بابایی😍😍
سلام خواهری حالت خوبهبه نظرم درنگ نکن برو طلارو بخر یهو میبینی پول لازم شد و ازت گرفت چاله تو زندگی ...

سلام عزززززیز دلم شما خوبی

درست میگی خواهر دیگه نمیزارم ویپاد سه ماه خیلی دیره یخورده هم دخترم پول داره میزارم روش انشالله بتونم یه چیز خوب بخرم

فقط باید تا بعد از عاشورا صبر کنم خداکنه تا اون موقع طلا زیاد نره بالا الان که خیلی قیمت خوبه

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
نمیشه از کسی قرض کنید و بخوابونید ویپاد تا زودتر سکه جمع کنید

نه اصلا قرض گرفتن رو دوست ندارم یعنی نمیخوام به کسی رو بندازم

بعد با این تورم پول کسی رو هم بخوابونم برا سود خودم روا نیست دلم نمیاد

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
کار درستیه صدو هشتاد میلیون بدیم وام ازدواج ششصد تومنی ک قسطش جمعا پنج تومن میشه و چهاردرصده و ده سا ...

من بودم صد درصد اینکارو میکردم 

فقط فقط فقط بحث اطمینان این وسط میمونه اگر ازش مطمئنی بگیر ازش 

در کل شرایط وام عالیه مخصوصا بازپرداخت ده سالش😍

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

دوستان من حدود دوسال پیش یک پولی داشتم حدود 500 میلیون که با راهنمایی برادرم دادم به یکی از آشنایانمون که تو کار ساخت و سازه. البته اولش هم گفت نیایید بگید اینقدر باید سودش میشد و اینها؟ نمی دونم چرا الان پشیمونم. می خواهم پولمو پس بگیرم طلا بخرم که بعدا با پس انداز خودم آپارتمان فسقلیمو عوض کنم. نظرتون چیه؟ احساس می کنم اختیاری روی پولم ندارم دیگه!

خواهرم وقتی میگم رزق ندارم الکی که نمیگم. بردم کافه. سه هفته گذشته پولمو ندادن هنوز.

عزیزم شما وقتی میگی رزق ندارم، یعنی به خدای روزی رسانت ایمان کافی نداری، یعنی داری به دنیا و کائنات این پیام رو میفرستی که من رزق و روزی نمیخوام، داری خودتو توی مدار نداشتن تصور و تجسم میکنی، داری ذهنت رو به نداری عادت میدی. 

به جای این حرفها، دوباره و  با توکل و ایمان واقعی بازم استارت کارتو بزن. 

انرژیِ شدن رو به کارت روانه کن نه نشدن.

یه کمکی به خیریه یا شخص نیازمند کن 

و با خودت بگو درسته تا الان نشده ولی من خدایی دارم که هر لحظه حواسش بهم هست، خدای من خدا امکانهاست، 

خدای من خدای شدنهاست، بگو خدایا من نهایت تلاشمو میکنم تو هم حمایتم کن 

و برکت و رحمتت رو به زندگی و کارم روانه کن.

اقساطش ۱۲ ماهه س۵۶ تومن باید برگردونید۲۳ درصدهبله ۵۰ تومن ۱۲ ماهه ، سه ماه پنجاه تومن باید تو حساب ب ...

عزیزم در مورد کالاکارت مهر اطلاعات داری ؟ گرفتنش سخته ؟ 

در مسیر... 🌱
وام پشتوانه ویپادگرفتم یه تومنی میشه بزارمش همین جوریی بعدتسویه اش کنم میخوام وامهای بالاتری برام فع ...

باید حتما خرج بشه بعد پرداختش کنی هر ۱۰ روز یه بار

در مسیر... 🌱
سلام. لطفاً هرکس میتونه منو راهنمایی کنه ، بکنه. چون واقعا میخوام‌ خون گریه کنم. هرکاری میکنم رزق نم ...

عزیزم واقعا شرایط سختیه درکتون‌میکنم ولی فروش همینطوری نمیشه 

باید روش فروش رو بلد باشی 

تولید محتوا بلد باشی 

بدونی کجا تبلیغ بدی 

به چه کسی تبلیغ بدی 

چه زمانی تبلیع کنی 

مخاطب هدفت رو بشناسی 

توی ایتا دوره های خوبی برگذار میشه و افرادی که شرکت میکنن فروش خوبی به دست میارن 

۱

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
دوستان من حدود دوسال پیش یک پولی داشتم حدود 500 میلیون که با راهنمایی برادرم دادم به یکی از آشنایانم ...

حتما پولتو بگیر 

اینطوری طلا بخری هم بیشتر سود میکنی و مهمتر اینکه خیالت راحتتره.دوره ،زمونه عوض شده دوستم

از همین امروز پی پولت باش

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
2810