2777
2789
الهی خدا به منم نظر کنه

سلام عزیزم میتونی برنامه باسلامم نصب کنی کیک و کیف خیاطی دستگیره دم کنی اسکاج بافتنی ای چیزا بفروشی

ادویه هاتو بفروشی

ان شاءالله کلی برکت میاد تو زندگیت ❤️

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان میدونم این مسئله ربطی به این تاپیک نداره ولی برای اینکه شما هم مثل من برای خریدن کلاهگیس فریب تبلیغات و رضایتهای پوچ پیج  کلاهگیس اترین تهرانی (atrintehranii)  رو نخورید این متن رو میفرستم و تا اونجا که بتونم اطلاع رسانی میکنم تا بقیه مثل من گرفتارشون نشن .

@مامان_سبحان7    

سلام مامان سبحان عزیزم یه سوال داشتم گلم

من تابحال اصلا وام نگرفتم ولی الان یه مسئله ای برام پیش اومده که به یک وام فوری احتیاج دارم اگه ممکنه راهنماییم کنین قشنگم الهی که خیر و برکت روانه ی زندگیتون بشه

سلام عزیزم میتونی برنامه باسلامم نصب کنی کیک و کیف خیاطی دستگیره دم کنی اسکاج بافتنی ای چیزا بفروشیا ...

من الان دو سه سالی هست که تو باسلام عضو هستم ، تا بحال جز یکی دو تا فروش جزیی مشتری دیگه ای نداشتم ، اونم با سود کم، یه بار که از جیب گذاشتم که شاید جذب مشتری شه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
بچه ها یه چی میگم بهم نخندینمن از فکر اینکه طلا ارزون شده و من پول ندارم بخرم از خواب و خوراک افتادم ...

براي گرفتن وام و تبديلش به طلا هر راهي به ذهنت ميرسه انجام بده خودم پارسال ٥٠گرم گذاشتم طلا فك كنم گرمي  ٢٨٠٠يا كمتر بود من ٩گرم طلاي شكسته خريدم خب امسال ببين چقد رشد داشته ....به فرض من نتونمم يهو تسويه كنم از اون طلاي شكسته حتي ٥گرمم بفروشم باز برام ٤گرم طلا ميمونه ....خب بهتر از هيچي بود.... پس وام بگير تبديل كن

حتي ويپاد هم عاليه براي وام من ديگه قرعه خونگي نمينويسم تند تند از ويپاد وام ميگيرم چراغ خاموش طلا ميخرم .... يعني اگه خودم درامد داشتما كولاك ميكردم ...خدايا اون آدم خوبرو سر راهم قرار بده....الهي همه خوش خبر بشيد....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
خیر بانک رسالت بدون کارمزده اما یه هزینه همیاری اجتماعی میگیره مثلا برای ۶۰م حدود ۵۰۰هزار تومن هزینه ...

سلام عزیزم من تو بانک رسالت حساب باز کردم پیامک افتتاح حساب و درخواست کارت برام اومده ولی تو پیشخوان مجازی می زنه مشتری غیر فعال است ام رسالتم برام باز نمیشه هم میگه تو پیشخوان باید رمز عبور و نام کاربری بگیرم و هم اینکه احراز هویت کامل نشده شما می دونی الان باید چی کار کنم؟ 

براي گرفتن وام و تبديلش به طلا هر راهي به ذهنت ميرسه انجام بده خودم پارسال ٥٠گرم گذاشتم طلا فك كنم گ ...

عزیزم وام ویپاد مگه با23 درصد نیست؟ طلا اگر رشد هم داشته باشه باید سودش هم حساب کرد. من خودم الان چند وقته دارم فکر می کنم کارگشایی وام بگیرم یا نه اگر 20 تومن بگیرم باید نزدیک 24 تومن پس بدم با این پول نهایت 5 گرم بتونم طلا بگیرم اگر تا سال بعد هر گرم طلا یه تومن افزایش داشته باشه تقریبا فرقی نداره امسال بگیرم یا سال بعد. می ترسم با خودم 50 گرم طلا ببرم مولوی ازم بزنن

همه چی آنلاین هستشدوم اینکه خوب اینجوری نیس مبالغ بالارو راحت به شما بدن مثلا اولین وامش رو باید یک ...

نه عزیزم اتفاقا ویپاد راحت اعتماد میکنه و وام سقف رو هم میده 

برای همسرم وام ۵۰ تومنی (تسهیلات برآیند) رو‌ گرفتیم

اون وامای یه تومنی دو تومنی رو (تسهیلات پشتوانه) اصلا شروع نکرد(یه دفعه رفتیم سر اصل مطلب😁)

فقط قبلش یه اعتبارسنجی میکنه که چک برگشتی یا بدهی بانکی نداشته باشی 

معصومه جون میشه منم راهنمایی کنیهمسر من خیلی وقته بیدار شده از این نظر یعنی بینمون مال من و تو هست ع ...

اول زندگی عجله نکن

مال من و تو کردن فکر نمیکنم جالب باشه مگر اینکه موردی دیده باشی که تا جایی که میدونم شما عقد هستید

ماشین به نام بودن خیلی مهم نیست

همسر منم میخاست به نامم بزنه قبول نکردم

ولی خونه و زمین و … به نام بودن خب مهمه

نه عزیزم اتفاقا ویپاد راحت اعتماد میکنه و وام سقف رو هم میده برای همسرم وام ۵۰ تومنی (تسهیلات برآیند ...

عزیزم برا 50 تومن چقدر باید پس بدید شما وام و چند ماهه گرفتید؟ و اینکه سه ماه پنجاه تومن باید بزاریم بمونه؟ 

عزیزم برا 50 تومن چقدر باید پس بدید شما وام و چند ماهه گرفتید؟ و اینکه سه ماه پنجاه تومن باید بزاریم ...

اقساطش ۱۲ ماهه س

۵۶ تومن باید برگردونید

۲۳ درصده

بله ۵۰ تومن ۱۲ ماهه ، سه ماه پنجاه تومن باید تو حساب باشه

ولی برای ۶ ماهه ۴۵ روز کافیه

ما ۵۰ تومن یکساله گرفتیم 

اقساطش ۱۲ ماهه س۵۶ تومن باید برگردونید۲۳ درصدهبله ۵۰ تومن ۱۲ ماهه ، سه ماه پنجاه تومن باید تو حساب ب ...

ولی 23 درصد 50تومن نزدیک به یازده میلیون میشه. اگر اینجور باشه خوبه. به خوشی استفاده کنید. 

2810