2777
2789
سلام ی تاپیک بزن درمورد همین وام بگو ممنون میشم بچه ها تگ میکنیم ب کمک هم

کاربر @maritan   یک تاپیک راجع به بلو و ویپاد دارن ،  ویپاد اپلیکیشن بانک پاسارگاد هست . ۲ نوع وام داره .

یکی پشتوانه هست که به صورتی پله ای و با تسویه هر وام و کار کردن با حساب تا سقف ۳۰ میلیون وام میده .

یکی هم وام برایند هست که براساس میانگین حساب تا سقف ۵۰ میلیون وام میده .

برای وام برایند ۱۰ میلیونی باید ۱۰ میلیون ۴۵ روز یا ۳ ماه داخل حساب باشه تا بتونید با بازپرداخت ۶ یا ۱۲ ماهه ۱۰ میلیون وام بگیرید .

و همینطور برای مبالغ بالاتر هم به همین نسبت باید حساب کنید .

طلای حقانی اینجور که من متوجه شدم درنهایت که شما میخواید ازشون طلا بردارید باید از بین طلاهای خودشون ...

ممنون گلم دقیقا از همین مورد ترسیدم 

من در نظر دارم فقط تبدیل کنم به سکه یک گرمی که مثلا نرخ امروزش رو ۳۴۰۰ زده بود خام هم همینقده دقیقا

حالا تعطیلی تموم شه تلفنی هم سوال میکنم از پشتیبانیش

ولی ماشاالله اینجا همه استادین🥰

تاریخ عضویتم😅😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بلو دارم عالیه لامصب واسه کل خانواده نصب کردیم هم با هر دعوت بهت پول میده هم عابرت میاد دم خونه همم بلو به بلو کارمزد نداره 

پولتم که میمونه روز شمار سود میده 

سه ما سه تومن بمونه توش ده تومن وام میده

MGEJPY

با این کد دعوت نصب کنید سی تومن به من میده سی تومن به شما

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
سلام عزیزم  چقدر عالی ک سالم خواری دارین منم خیلی تلاش می‌کنم ک تغذیه ام درست و سالم باشه من ه ...

سلام تو قابلمه روحی بزار خراب نمیشه.یا بشور بزار تو کیسه زیپ دار

من سبزی خورم سبزی تا ۳روز نمیمونه

نهایتش کمتر بگیر

خدایا شکرت

اومدم تجربیاتمو بگم من چند سال پیش با کاربری دومم تاپیک اول یا دوم ودیدم اینجا .منم گفتم حالا که تمام طلاهامو فروختم پس میتونم مثل اعضای این تاپیک خورد خورد بخرم

بعد با دو ملیون حقوق فروشندگیم رفتم یه گوشواره حلقه ای خریدم .بماند که چقدر شوهرم غر زد که با دوتومن طلا نمیدن و منو مسخره نکن .ولی وقتی اومد دید با ۶۰۰هزار تومنم طلا میدن .البته من وقتی اومدم خونه متوجه شدم که باید بدون اجرت می‌خریدم .بعد مغازه ای که توش کار میکردم جمع کرد رفتم سالن زیبایی.باز ولخرجی هام شروع شد تا اینجا یه روز تاپیک دوم رفت تو پربازدید ها ویادم اومد ای بابا من چرا نخریدم بقیشو😅🤕کلا یادم رفته بود 

اینبار کار کرد شب عیدم حدود سه تومن بود گوشواره قبلی هام شده بود ۳ونیم این واسه پارسال زمانی که گرمی دو هفتصد شد 

رفتم طلا فروشی باز با نق ونوق شوهر که آی الان گرونه وایسا ارزون بشه گفتم نه الان میخام منکه قصد فروش ندارم که ضرر کنم😊

اینبار دیگه با تجربه دوستان رفتم یدونه بدون اجرت برداشتم شد۷۳۰۰

خیلی هم خوشگل بود بعدش طلا شد ۲۴۰۰شوهرم گفت بفرماااا دیدی اومد پایین که امسال یهو بالا رفت منم گفتم بفرما دیدی رفت بالا 😜

و ادامه دارد ...

اومدم تجربیاتمو بگم من چند سال پیش با کاربری دومم تاپیک اول یا دوم ودیدم اینجا .منم گفتم حالا که تما ...

پارسال کادویی بچم نزدیک ۵تومن جمع شد منم گفتم بریم زنجیر بخرم رفتم یدونه بدون اجرت پیدا کردم در اومد ۶۷۰۰خریدم 

از اون ببعدم یاد گرفتم جمع کردم پارسیان ۳۰۰صوتی وچهارصد سوتی خریدم دو سه تا 

بعد زنجیره هی پاره میشد امسال که طلا شده بود ۳۲۰۰یعنی از پارسال یه تومن گرونتر 

زنجیر وسکه پارسیان و یه گوشواره هم مال دخترم قفلش خراب بود دادم .ده تومنم از بلو ب...انک وام گرفتم گذاشتم روش شد ۲۵تومن یه بنگل وانگشتر گرفتم 

الآنم میخام برم طلا قسطی بخرم قسط های وامم که تموم شد منی که هیچی طلا نداشتم الان نزدیک بیست گرم دارم  خدا از رویا جون دوستانم راضی باشه وبه مالشون برکت بدت همیشه که بهم یاددادن با درآمد کم هم میشه پس انداز کرد 

من چند روز پیش سکه پارسیان گرفتم  همش حس میکنم کرد ت پاچم 😞 ۹۰۰سوت داد ۳۳۰۰ کسی میدونه عیار ...

عزیزم نسبت به گرم طلا حساب  کن 

مثلا یک گرم طلا 3400 هست قیمت لحظه ایش

اگر پارسیان شما 900 سوت باشه باید تناسب درنظر بگیرد و قیمت که باید ازتون خرید بشه معلوم میشه 

تو گوگل هم بزنی قیمت مثلا پارسیان 900 سوت میاد برات

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پارسال کادویی بچم نزدیک ۵تومن جمع شد منم گفتم بریم زنجیر بخرم رفتم یدونه بدون اجرت پیدا کردم در اومد ...

این از پولای خودم 

پول های شوهرمم گفتم یا با  بخشی از حقوقت قرعه کشی میزاری یا من قهر میکنم .اخه ذهیچ جوره قبول نمی‌کرد و می‌گفت کم میاریم ای نمیرسونیم .چی بخوریم .اصن قرعه کشی ضرره .اگه آخرین نفر باشم چی خلااااصه 

من کار خودمو کردم مبلغ ۸تومن ۸۰تومن قرعه کشی گذاشتم با ۱۳تومن حقوق 

شانس ما زد از ده نفر پنجمین نفر اسممون دراومد 

منم گفتم بفرما ببین اینم پس انداز 

درسته از لباس خریدنمون زدیم از ولخرجی هامون زدیم اما میارزید 

فردا روزی پول لازم شدم دیگه جلوی کسی دستمو دراز نمیکنم 

الآنم دارم رو مخش کار میکنم که صندوق مون مرداد تموم شد بازم بنویسه 

من چند روز پیش سکه پارسیان گرفتم  همش حس میکنم کرد ت پاچم 😞 ۹۰۰سوت داد ۳۳۰۰ کسی میدونه عیار ...

عزیزم بزن گوگل قیمت سکه پارسیان ۹۰۰سوتی 

فروشنذه هم اجرت میخوره غزش

@royayezendegi     شب بخیر رویا جان بی زحمت  برگشت تاپیک ۲ رو پیگیری کن عزیزم🩷 کل ...

بعد تعطیلات انشالله پیگیر میشم عزیزززم ☺️🤲🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810