2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم در حد کمی الگو رو بلد بودم و گرنه دوخت و .... اصلا صفر صفررررر ؛ یه مدت اومدم پیجای خیاطی رو دنب ...

کار کردن با چرخ خیلی راحته  یکم کار کنی دستت راه میفته  عاشقش میشی🥰

میگذرن روزای سخت..
عزیزم حرفم به موضوع تاپیک ربط نداره ولی گفتم بگم شاید به دردتون بخوره ماهم این شرایط پیش میاد حالا ه ...

سلام عزیزدلم ممنونم ازت گلم بابت راهنماییتون قطعا همینطوره شنونده ی خوبی بودن هم واقعا جواب میده مرسی مهربونم بابت وقتی که گذاشتین

منم شوهرم همینه ولی دیگه یه ماهه باهاش دعوا نمیکنم چیزی میگه جواب نمیدم با خودم میگم دوماه دیگه ترکت ...

العییی عزیزم انشالله که همه چیز براتون درست بشه دوست عزیزم واقعا درکتون میکنم عمیقا

منم پرده های خونمون و لباس مجلسیام و روبالشی و ملافه اینارو خودم میدوزم

سلام عزیزم

نیمه شبتون مملواز عطر پروردگار😊

گلم میشه بگید از چه طریقی خیاطی رو یاد گرفتید؟ 

هم دوست دارم یاد بگیرم هم حوصله اشو ندارم😂

سلام .خانمای گل من یه سوال دارم چرا تاکید میکنید که جلوی همسرمون از صرفه جویی و قناعت حرف نزنیم؟؟چی ...

سلام من جلوش میگم ریز ب ریز کارا

حتی خونه هم تمیز میکنم بهش میگم‌

اونم تشکر میکنه و حسابمو خیلی خوب شارژ میکنه میگه میدونم قدر ای زندگی میدونی و داری تلاش میکنی تا ب هدفمون برسیم.چندروز پیش (این چالش۵۲هفته هم بهش گفتم)بنده خدا گفت چقد خوب و خوشحال شد پرسید چقد کم داری تا برسی بهشون گفتم ...تومن

بعد گفتم برا نی نی وسیله بخریم گفت نه برا خودت هرطور دوست داری خرج کن از شیرمادرتم حلال تر.

هیچی هم مخفی نداریم از هم

چندوقت پیش هم ب پدرش گفته بود من هرچه دارم از مدیریت خانومم دارم.

ولی خیلی مردا خوششون نمیاد باهاشون حرف بزنی و ریزکارا بگی یکیش مث پدر خودم

میگ پول مال خرج کردن 

خدایا شکرت
بار و مسولیت زندگی رو دوش مرداستدرسته ما هم فکرمون درگیره و مجبوریم با نداری بسازیم مجبوریم گاهی از ...

سلام عزیزم خیلی ممنونمواقعا که این همه وقت گذاشتین زحمت کشیدین تایپ کردین واقعا ممنونم از این همه احساس مسولیت و محبتتون من کاملا با تک تک واژه های که تایپ کردین موافقم ولی گاهی دلم میگیره 

2810