2777
2789
این کتاب رو خوندم ، حتما کتاب هزار خورشید تابان از همون نویسنده رو بخون شخصیت اصلیش خانوم هست به نظر ...

ممنونم بابت پیشنهاد کتاب 

بله من متاسفانه الگو ام مادرم بودند و در این زمینه اصلا الگوی خوبی نبودند ، چون پدرم و همسرم هم یک ویژگی شخصیتی ندارند .

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام برهمگی....🤚اولش بگم که من این سوالمو توتاپیکهای دیگه ی رویاجون پرسیدم ولی کسی جواب نداد...گفتم ...

سلام،قبول باشه

برای هر سطل یک کیلویی ،از ماش و عدس هر کدوم یک قاشق غذا خوری،،نخود و لوبیا هرکدوم دو قاشق غذا خوری(میتونید همون یک قاشق رو نظر بگیرید)

خب برای تعدادِ بالایی که میخاین تهیه کنین بیاین ده قاشق ماش،ده قاشق عدس ،بیست قاشق نخود و ۲۰ قاشق لوبیا رو هر کدوم رو جدا گانه بکشید(وزن کنید )،،،این مقدار برای ده تا سطل هست،هر چقدر شد ضرب در ۵۰ کنید تا مقدارش برای ۵۰۰ تا سطل دستتون بیاد👌

فرضا این ده تا سطل ۱۰۰ گرم ماش بخاد ،۱۰۰ گرم رو در ۵۰ ضرب کنید ،میشه ۵۰۰۰گرم که برابر با ۵ کیلو ماش((عددها فرضی هستن)):یعنی ۵ کیلو ماش برای ۵۰۰ تا سطل

و برای هر ده تا سطل یک کیلویی ،مقدار یک کیلو تا یک کیلو سیصد ،سبزی پاک نشده و یک بسته رشته آش خمیری(اینم باز خودتون به تعدادی که میخاین ضرب کنید تا اندازه نهایی دستتون بیاد)

و ترجیحا سبزی رو ۴_۵کیلو بیشتر بگیرید

و رشته رو هم ۴_۵بسته بیشتر بگیرید که یوقت کم نباشه

روغن،نعناع،پیاز و سیر و ادویه جاتم لازم دارید،مقداری هم ماست و کشک برای تزیین روی سطلها که اندازه دقیق اینها رو نمیدونم😅

پیشاپیش نذرتون قبول باشه،التماس دعا🥰

ماشاالله به شمامامان سبحان هزینه لباس وکلاس بچه هاخیلی بالامیشه چطورمیرسی؟☹️به من همکارم بگوچطور ادا ...

عزیزم درست میگید هزینه ها خیلی بالا هست ولی من سعی میکنم همیشه فقط وقتی بچه هام به لباس نیاز دارن براشون بخرم و هیچ وقت هم لباس های بیرونی و خونه بچه ها رو با هم قاطی نمیکنم که دیر خراب بشن .

و اینکه من پارسال برای خریدهای عید از دی ماه شروع کردم به خرید لباس چون اون موقع خیلی قیمت ها مناسب تر بود .

و لباس های داخل خونه شون هم که چون پشت سر هم هستن به خصوص پسرهام خیلی موروثی به هم میرسه . 😀😀😀😀

برای تولدهاشون هم معمولا زنداداشم و مادرشون لباس های خوبی هدیه براشون میارن و همینطور مادر خودم که من هیچ وقت وقتی چند دست لباس نو دارن همه رو با هم نمیارم جلو دست و بزرگترهاش رو میگذارم کنار که بعدا استفاده کنم .

اینها راهکارهای من هست که تا حدودی هزینه ها رو کنترل میکنه ولی باز هم هیچ وقت نمیگذارم چیزی به دلشون بمونه و تا اونجا که لازم باشه براشون تهیه میکنم . 

ممنون عزیزمخانم اجازه☝️راستش خیلی متوجه نشدم🙊تو معدل حساب اقساط مشخصه خب میخواستم ببینم کارمزد چجو ...

عزیزم خوب گفتم دیگه دخترم اون ۴ رو ضربدر مقدار وام میکنن تقسیم بر ۱۰۰ برای کارمزد اول .

برای کارمزد بعدی هم مبلغ باقیمانده از وام رو ضربدر ۴ میکنند تقسیم بر ۱۰۰ ولی اگر ۱۸ ماهه باشه اون کارمزد تقسیم بر ۲ میشه . 😀😀😀😀😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

مامان سبحانمیدونید چند درصد وقسطش به چه صورت میشه حدودا۵۰تومن بزارم ۳ماهه ۵۰وام بده۰ممنونم

عزیزم بانک آینده ۲۱ یا ۲۳ درصد هست .

قسط ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۲ ساله حدود ۲ میلیون و ششصد میشه ‌.

سلام عزیزم میشه من و راهنمایی کنید چه وامی بگیرم ازکدوم بانک؟ خودم حقوقمو از بانک ملی می گیرم معلمم.

سلام عزیزم اگر حقوقتون رو از ملی میگیرید طرح مهربانی بانک ملی خوب هست از داخل سامانه بام حسابش رو باز کنید ، همه مراحل وام هم اینترنتی هست و خیلی سریع .

داخل همون سامانه بام ماشین حساب طرح مهربانی رو نگاه کنید کامل متوجه میشید چه قدر باید سپرده کنید و چه قدر میتونید وام بگیرید .

بچه ها من پای مرغ میخرم چون شبا اکثرا شام سبک میخوریمواسه خودم و شوهرم نفری ۶تا دونه میپزمهم خوشمزه ...

عریزم پای مرغ چجوری درست میکنی میشه تو تاپیک آشپزی بگی و تگم کنی 

این کتاب رو خوندم ، حتما کتاب هزار خورشید تابان از همون نویسنده رو بخون شخصیت اصلیش خانوم هست به نظر ...

ممنونم بابت پیشنهاد کتاب 

بله من متاسفانه الگو ام مادرم بودند و در این زمینه اصلا الگوی خوبی نبودند ، چون پدرم و همسرم هم یک ویژگی شخصیتی ندارند .

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
@مامان_سبحان7 سلام عزیزم،میشه نحوه ی محاسبه قسط بانک رسالت رو بهم یاد بدین

عزیزم بانک رسالت هر چه قدر پول بگذارید بعد از ۴ ماه همون میزان میتونید وام بگیرید با بازپرداخت ۱۰ ماهه و اگر پولتون بیشتر بمونه به ازای هر ۲ ماه ۵ قسط اضافه تر میشه .

و دیگه مبلغ وام رو تقسیم بر تعداد ماه ها میکنید .

کارمزد وام رسالت صفر شده ولی موقع ثبت درخواست وام در سامانه ام رسالت مقدار کمی در حد ۱.۵ درصد کارمزد همیاری اجتماعی باید بپردازید ‌

2810