2777
2789
معصومه جان سلام شوهرمرد خوبیه ولی تا ناراحت میشه جمله زشت به کار میبره مثلا دیشب اومدم خونه رفته بود ...

خب قربونت برم اکه میخوای همسرت از این جور حرفهای زشت نزنه ...خودت باید با شوخی شروع نکنی 

مراقب حرف زدنت باشی 👌

یادت باشه شوخی زیاد احترام رو از بین می‌بره 👌

وقتی گفت چرا درشو نذاشتی ؟؟؟با متانت بگو عزیزم 

عه حواسم نبود عزیزم بی زحمت بذار ♥️

بگو خیلی خوب شد که دیدی زود بذار که توش چیزی نیوفته 

بدون که تو خودت به زندگی حساسی ♥️

فقط کار واست پیش اومده ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشاالله چقد بادرایت و با تدبیر و اهل ریسک هستین انتخابات شرکت کنین ما رای میدیم بهتون 😄شاید اوضاع ...

فدایی داری فراوون عزیزم 😘

شماها به من لطف دارید

فقط اینو میتونم بگم که حرکت کن 👌 حرکت کن 👌

اقدام کن 👌اقدام کن 👌

بخواه و بشووووو 👌

مبارکت باشه آجی بیشتر از اینا سهمت باشه من تو شخصی پیام دادم ممنون میشم برام برنامه بریزی عزیزم

بیشترش سهم دل خودتون ♥️

چشم در اولین فرصت انشالله میریزم ...یکم بعد راهی باشگاه میشیم 😉

ممنون عزیزم وام مسکن رو هم میشه گرفت؟ یا فقط به شوهرم میدن؟

تا اونجایی که میدونم فرقی نمیکنه ...باز خودتون بپرسین ...چون شهر به شهر و شعبه به شعبه فرق داره 

انشالله موفق باشین و زودی بیایین خبر خونه دار شدنتون رو بهمون بدین 

سلام بچه ها ما بالاخره خونه خریدیم اتفاقی که چند سالی بود منتظرش بودیم وبراش تلاش کردیم خیلی حس خوبی ...

سلام عزیزمممم

خیلی خیلی مبارک واقعا با دیدن پیامتون از صمیم قلب براتون خوشحال شدم

انشالله خونتون پر روزی باشه😘😘💞💞💞💞

سلام عزیزممممخیلی خیلی مبارک واقعا با دیدن پیامتون از صمیم قلب براتون خوشحال شدمانشالله خونتون پر رو ...

سلام عزیز دلم خیلی ممنونم که اینقدر مهربونی 😘🌹 انشاالله وجودت غرق شادی وآرامش باشه

سلام بچه ها ما بالاخره خونه خریدیم اتفاقی که چند سالی بود منتظرش بودیم وبراش تلاش کردیم خیلی حس خوبی ...

😍😍😍😍خیلی خیلی مبارک عزیزم

انشالله به سلامتی و دلخوشی 👌🤲

صدای خنده هاتون بپیچه از کوچه و پس کوچه های خونتون 😉😍

حتما بیا بگو بهمون که چقدر گرفتین ....چند وام برداشتین ...چند متر 😉🤗😍و چقدر طلا فروختی 🤩😍

بذار برای بچه ها هم یه ایده و حتی یه انگیزه ای باشه 😍🤩😘

سوت توی میلی گلد خرید زده بودم با بالا رفتن طلا داره بالا میره

برا پولای مبلغ پایینتون چیز خوبیه نصب کنید حتما

و اینکه بچه ها بین دعاهاتون منم یاد کنید بتونم از این افسردگی نجات پیدا کنم وجودم رو داره میخوره و هرکار میکنم نمیتونم نجات پیدا کنم ازش چندین وقته یدونه فیلم نتونستم ببینم یه کتاب نتونستم بخونم یه زمانی با کوچیک ترین چیزا شاد بودم حتی نوری ک میتابید توی خونه ولی الان هرکاری رو به اجبار انجام میدم

زندگی رنگ و بویی نداره برام

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
فروش طلای دست دوم توسط صنف طلا ممنوع شدهاین قانون قیمت طلا رو بدتر بالا میبره@eco_ehsan

در اینصورت خرید طلا ضرر هست مگر برای حداقل سه چهار سال نگهداری بشه. هر کاری می کنند تا سرمایه مردمو از بین ببرند

فروش طلای دست دوم توسط صنف طلا ممنوع شدهاین قانون قیمت طلا رو بدتر بالا میبره@eco_ehsan

خیلی وقته ممنوعه برای همین تو فاکتورهاشون قیمت و اجرت طلای جدید میزنن... راه دور زدنشو بلدن

ممنونم عزیز دلم از تبریکت وار دعای خوبت 😘❤️الهی که کلی اتفاق خوب منتظرتون باشه ۸۰متره از نزدیکان ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم واقعا که این خبر خونه خریدن چیه که انقدرررر ادمو سر ذوق میاره  

ان شاالله که بازم از دوباره کلی طلا میخری و میای باهامون به اشتراک میذاری 

ستاره جان یادمه دنبال یه خونه تو پرند هم بودید اون جدا از این خونست؟ اون چیشد؟ 

معصومه جان النگوهای شماهم مبارک اسکرین گرفتم و که گاهی میرم نگاه میکنم و انرژی میگیرم   

مامانِ نامی🙍‍♂️
معصومه جان ممنون از بیان تجربیاتتفقط یه سوال اینجا شما استرس نداری فامیلی خواهری....عضو باشه شناسایی ...

قربونت عزیزم ❤️ نه 😉مگه تو کل ایران فقط اسم من معصومه است ؟🤭

مگه تو کل ایران فقط خواهر شوهر من گرمکنش خراب و پول تعمیر نداره ؟😉🤭🤭

نه عزیزم هیچ استرسی ندارم ❤️زیاد حساس نباش 😉

سلام دوست عزیز ، شرایط شما خیلی شبیه من هست .من هم به حقوق همسرم کاری ندارم و خودم هم حدود ۲۰ سال سا ...

ماشاالله به شما

مامان سبحان هزینه لباس وکلاس بچه هاخیلی بالامیشه چطورمیرسی؟☹️

به من همکارم بگوچطور ادامه بدم بنظرخودم نمیتونم به همه چی برسم

خرج خونه وبیشترقسطاباهمسرمه امالباس ووسایل خودم وگاهی بچه باخودمه

ولی اونطورکه بایدنه پس اندازکردم نه به خودم رسیدم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام عزیزم. معصومه جان ما هم مثل شما مصرف چایمون زیاده و قطعا خودت میدونی این چای خارجیها رنگ و طعم ...

سلام عزیزم

فصل لبو

رنده کن وخشک کن

وقتی چایی لاهیجان دم میکنی انداره یک پنس)خیلی کم خیلی،لبوبریزداخلش به هیچ عنوان بووطعم عوض نمیکنه ولی رنگش عالی میشه

بی نظیر

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810