من تازه وارد جمع تون شدم ولی خیلی چیزا یاد گرفتم چندتا رو می نویسم
ده تومن داشتم تو کارتم بود می خواستم همینطور بمونه تا آخر سال پس انداز ولی بعد این تاپیک سریع رفتم دو تا سکه پارسیان گرفتم
بعد یخچال و کمد و کل خونه رو گشتم هرچی کم داشتیم یادداشت کردم با شوهرم رفتیم از میدون خریدیم چندجا لباس مناسب شوهرم سراغ داشت با هم رفتیم لباس هایی که می خواستم رو خریدیم
برای ماه خرداد از حقوقم یه النگو خریدم کارکرده و ایراددار بود نمی دونم بخاطر ایراد ازش بعدا کم میشه برای فروش یا نه
از اسنپ پی قسطی یه گوشواره خریدم که برای عروسی کادو ببرم اجرتش بالا بود ولی دیگه گفتم تا چهارماه طلا بالا می ره
دیروز دلمون پیتزا خواست می خواستیم سفارش بدیم ولی من موادشو داشتم خودم نه تا پیتزا درست کردم خرجی هم برام نداشت پولشو هم برداشتم از گلدان حقانی طلا خام خریدم
برای صبحانه هم یه فکری به ذهنم رسید گفتم از خرج صبحانه کم کنم با توت فرنگی های توی یخچال مربا درست کردم می تونیم برای صبحانه بخوریم
طبق پیشنهاد یکی از کاربرا برا خودم آجیل خریدم می برم سرکار می خوردم دیگه هزینه کیک و آبمیوه م نمی دم
تو بانک مهر ، ویپاد ، بل و ثبت نام کردم وام از ویپاد گرفتم برای طلای قسطی
با گوجه ها رب درست کردم هرچند مثل رب بیرون نشد ماست رو هم خودم درست کردم اولین تجربه م بود جالب بود ولی خیلی دردسر داره احتمالا نتونم این رویه رو ادامه بدم
مرسی از همه دوستان که کلی اطلاعات مفید به ما یاد دادن
هدف من برای امسال 20 گرم طلا هست فعلا چهار گرم خریدم انشالله تا 1404 به هدفم برسم