2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان شما اگر ۲۰۰ میلیون ۶ ماه بگذارید داخل همین حساب بانک آینده بهتون ۲۰۰ میلیون با بازپرداخت ۴ ساله ...

سود این بانک آینده  ۴ درصد یا ۱۸ درصد ؟حساب کردم ۲۰۰ بگیرم در عرض ۴ سال باید ۳۳۶ میلیون برگردونم یعنی ۱۳۶ میلیون بیشتر حالا این چند درصد  میشه سودش؟

سود این بانک آینده  ۴ درصد یا ۱۸ درصد ؟حساب کردم ۲۰۰ بگیرم در عرض ۴ سال باید ۳۳۶ میلیون ب ...

سودش ۲۳درصد   بانک قرض الحسنه ۴درصد در صمن بلند مدت پس میدی تورم داره سال بعد ب چشمت نمیاد مبلغش

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
بله تقریبا یکی دو ماه میشه  150م قرعه برامون در اومد یکم هم گذاشتیم روش  من وقتی میخواست ...

من دیروز یدونه خریدم 41300

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
الان اکثر بانک ها یک طرح هایی دارن که قرض الحسنه هست وام هاشون با کارمزد ۲ درصد ولی پول مدت زیادی با ...

عزیزم کدوم بانک 2 درصده؟

من مهر میگیرم 4 درصده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سلام به همگی 

خواستم تجربه ی خودم رو بگم 

من با اقوام کامل قطع رابطه هستم به دلایلی که در اینجا جای توضیح نیست. فقط در این حد بگم که این اقوام هیچ وقت هیچ وقت به من کمکی نکرده بودند 

خانواده من پاشدن در مورد شرایط زندگی من با این به اصطلاح اقوام صحبت کردند هر چی من دارم و ندارم رو برای این اقوام ریختن رو دایره 

حالا آدمی که من چندین سال ندیمش به من پیام داده که آره چند میلیون لازم دارم بهم میدی....؟؟!؟!؟!

موقع خوردن و گرفتن همه هستن اما تو سختی ها.... 

حتی از وقتی خونه دوم رو خریدیم هر موقع مادر همسرم ما رو میبینه از نداری صحبت می کنه با اینکه هم اجاره ملک می گیرم هم سه تا حقوق دارند.

من با خودم عهد کردم از این به بعد اگر حتی خونه خریدم هیچکس خبر دار نشه چون به شددددت توقع می کنن

من تا ۵ می تونم قسط بدم  ۲۰۰ یا ۳۰۰ هر کدوم بشه .چقدر بزارم توی بانک

وام پیشبرد بانک مهر ایران 

وام مهر بانک سرمایه 

وام نگین امید بانک سپه 

طرح مهربانی بانک سینا 

اینا همون حدودا ۵ ایناست بازم برین از شعبات بپرسید شرایطو حضوری 

مثلا من سال قبل بنام خودم از نگین اتیه گرفتیم همسرمم حسابشو باز کرده ولی هنوز نگرفته الانم که این وام بسته شد 

مجددا داریم رو حساب مهربانی بانک ملی هم کار میکنیم 

سلام خانم

من تقریبا یک ماهه این تاپیک رو دنبال میکنم 

یه راهنمایی ازتون میخواستم 

تلویزیون مون ماه قبل شکست کامل نصفه و نیمه نشون میده، خودم ۶ تومن پس انداز دارم ،حالا نمیدونم برم طلا بخرم یا اینکه این ۶ تومنو با ۵ تومن همسرم داره و پول حقوق این ماهش بریم تلویزیون بخریم ،

امروز میخواستم برم طلا بخرم، نمیدونم چیکار کنم

(تلویزیون ۲۲ میلیونه)

سلام دوستان عزیز. شبتون بخیر. تجربه خرید طلاهمو بگم شاید به دردتون خورد     من معمولا" ...

مبارکتون باشه طلاهاتون و چقدر عالی که از حقتون دفاع کردین😍

یه سوال الان طلاهای شما رو با ۱۷ درصد سود و اجرت حساب کرده و بعدا موقعی که میخواین بقیشم بخرید به قیمت روزطلاست؟

چون من اطلاعات در مورد طلای قسطی ندارم میپرسم

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
سلام خانم من تقریبا یک ماهه این تاپیک رو دنبال میکنم  یه راهنمایی ازتون میخواستم  تلویز ...

عزیزم برو این شهر لوازم خانگی و اینا ببین قسطیش چطوره چه قدر روش میاد چند ماهس 

اگر اوکی بود قسطی بخرید یه هو خالی نمیشید

before i die i want to be happy and make others happy
سلام خانوما صبحتون بخیر ان شاءالله روز خوبی داشته باشید ساعت ۴ونیم خوابم نبرد گفتم برم در کابینتا ...

حبوباتو وقتی خریدین ۲۴ساعت بذارین تو فریزر بعدش تو کابینت اصلا حشره نمیزنه

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
عزیزم برو این شهر لوازم خانگی و اینا ببین قسطیش چطوره چه قدر روش میاد چند ماهس  اگر اوکی بود ق ...

قسطی چک میخواد ،ما نداریم

حالا فروشگامون تلویزیون مارک rtc داره از دم قسط هست بدون پیش پرداخت، ولی اسمشو تا حالا نشنیدم،

دوست داشتم پس اندازمو طلا بخرم

مبلغ خرید بالا بهتره درسته ؟ شما طلا خالص می‌خرید یا سکه پارسیان هاشون رو ؟

نه ببین منظورم از اینکه هدف مالی تون مشخص کنید این بود که همینجوری و از رو احساسات خرید نشه چون صرفا طلاست هر چند که همبنم باز از نخریدن بهتره 👍 ولی وقتی میتونیم با برنامه درست پیش بریم و سود بیشتری کنیم چرا اون پول تو جیب خودمون سیو نشه 

من برا شما از هدف امسال خودم میگم تا بتونم با مثال برات توضیح بدم 

مثلا من هدف گذاشتم برا خودم ۴ تا سکه تمام بخرم پس اندازه مخفی ام. من بین راه دیگه ب ه هیچ عنوان زینتی نمیخرم چون هر طلایی نمی اندازم واسه صرفا طلا بودنش 

ایشالله سکه هامو که گرفتم بعد اگه تونستم زینتی های مد نظرمو میگیرم 

واسه خرید امامی هام ،اول سال ۸ تومن حدودا عیدی بچه ها بود همون حدود هم خودم نقدی داشتم که حدودا شد ۱۵ تومن که تو اون مبلغ بهترین گزینه ربع بود ،( اینجا گفتم که همسرم پول لازم داشت حدودا ۳۰ که من ربع و فروختم همراه ۲۰۰ دلار از خونه برداشتم و ۲۷ تومن تحت عنوان قرض نیم سکه از دوستم به همسرم دادم )

دیگه از اون روز به بعد دو تا یک گرمی پارسیان گرفتم و از روزی که با طلاسی آشنا شدم ۱/۲ گرم خرد خرد طلا خریدم ازش با صد تومن دویست تومن ( گرم طلا خریدم بعدم همینجوری میفروشمش )

پارسیان هاش خیلی گرون میداد و علاوه بر این هزینه ارسال هم داره دیگه زینتی هم گفتم که من اصلا سمتش نرفتم 

همین گزینه گرم طلا بهترین بود برا من 

2810