سلام دوستای خوبم
میخوام در کنار نکات اقتصادی و مدیریت زمان و برنامه ریزی و همه چیزایی که اینجا گفته میشه یه نکته معنوی هم یاداوری کنم انشالله که رعایت کنیم و ازش فیض ببریم
مواظب نماز اول وقتتون باشید که بسیااااار بر رزق و برکت مال و زمان تاثیر گذار هست....حتی روایت هم در این مورد هست(امام صادق(ع) همچنین فرمودند: "شیعیان ما را در سه چیز بیازمایید: در اوقات نمازشان، که چگونه بر آنها مواظبت میکنند؛ در اسرارشان، که چگونه آنها را از دشمنان ما حفظ میکنند و در اموالشان، که چگونه با آن به برادران خود کمک میکنند4".)
روزهایی که در اقامه نماز سهل انگاری و تنبلی میکنم وقتم خیلی بیخود هدر میره و به هیچ کاری نمیرسم ..
چون هی میگم بذار اول نمازمو بخونمبعد به کارام برسم اگه همون موقع نخونم نه به کارم رسیدم نه به دینم و تا ساعتها بی نظم میمونم
در مورد غسل واجب کسایی که مذهبی و مقید هستن حتما به موقع غسلتون رو انجام بدید با تن نجس اشپزی نکنید به مواد غذایی دست نزید که برکتش رو میبره
غروبها حمام نرید و جارو نزنید
اسفند دود کردن موقع صبح باعث جلب رزق و غروب باعث دفع شیاطین میشه
دیدید کاسبها صبح وقتی مغازشون رو باز میکنن داخلش اسفند میچرخونن .....چندتا دونه کندر هم باهاش قاطی کنید
اشغال رو شب تو خونه نگه ندارید و ظرف نشسته تو سینک نذارید نمونه
من ادم مذهبی نیستم.... شاید اینجا جاش نبود اینارو بگم ولی اینارو از بزرگان و اهل دین شنیدم و تا جایی که ممکنه بهش عمل میکنم تاثیرش رو هم دیدم ....انشالله در کنار هم همه جوانب اخلاقی و معنویمون رو تقویت کنیم و باعث رشد و تکامل همدیگه بشیم ....دوستتون دارم خواهرای مهربونم❤️❤️❤️