خوب بلاخره موفق شدم همه صفحات و بخونم و باید بگم چت کردنتون باعث ازار داره میشه همدیگرو تگ کنید تو درو همی یا خصوصی همدیگه حرف بزنید هر چیمیزنی جلو بدتر وطولانی تر میشه
گزارش ریز بدم و برم واسه کسایی ک اومدن برای مدیریت مخارج و اموزش نحوه پس انداز و معصومه جون و باقی دوستان چون تاپیک از تاپیک مدیریت بودن خارج شده مثه اینکه ذوقی نمونده دیگه
ماهی ک گذشت برای من عالی بود چون برای اولین بار از خرج خونه نزدیک سه ملیون پس انداز کردم و تبدیلش کردم به شکسته وپس انداز مخفی چون وقتی کمتر خرج میشد همسرم فشارش میوفتاد ک کم گذاشتی 🙄🙄و یا نمیداد تبدیل کنم برای اینده
پول گوشت گوسفندی و گذاشتم کنار درصدی
یه هدیه غیر نقدی برای یه عروسی ک خرداد ماه باید بریم خریدم و گذاشتم کنار
همسرم بی تدبیر پولای تو کارتش و خرج میکرد و منم محبور شدم قایمکی یه مقدار از پولاشو بزارم توجیب کتش ک بعدا بگم پول تو کتت جا مونده تا بیخیالش بشه و اونم میذارم برای همون گوشت گوسفندی
برای مراسم خرداد ماه لباس دارم ک دیده نشده فقط خانواده خودم دیدن موهامم یه رنگساژ ساده خودم میذارم مژه و ارایش هم با خودمه موهامم یه براشینگ و کرلی میکنم هم وسایل ارایشی دارم هم سشوارو بابلیس وتمام خرج من فقط همون رنگ مو میشه 🎉🎉🎉اکسیدان و واریاسیون دارم ✌🏻✌🏻✌🏻😂
از بابت خرجی خونه تو تنگنا نبودیم و همسرم فک میکنه همه پولا خرج شده چون من یه سری وسایل و ک خریدم برای در امانموندنشون از راهزن ها گذاشتم انباری خونه داداشم و یا توخونه خودمون قایم کردم و هر بار اوردم فک کرده خریدم
میوه و سبزیجات بیشتر مصرف میکنیم و تاثیرش و همسرمم به زبون اورده ک خانم خرج خونه دست شماس به همه چی میرسی
هنوز برای این ماه برداشت نداشتیم و میشه گفت ده روزی ک گذشت ما کلا سه روزشو خرج داشتیم و هفت روز بدون خرج بودیم
یارانه واریز نشده و حقوق من ده روز دیگه واریز میشه ک صب واریز کنن من غروب یه تیکه طلا میخرم برای خودم 😁😁😁
یه سیصد تومن گذاشتم تو باکس لباس ک اگر وقت کنم ک بعید میدونم میرم پارچه میخرم برای مانتو ویا تونیک تابستونی
حقوقم بیشتر شده ولی وظایف مسیولیتم هم بیشتر شده
برای خرداد هم ورودی رو ببینم درصد بندی وباکش بندی میکنم ودوست داشتین گزارشش و میدم 🎉🎉🎉