2777
2789
سلام خانم های آگاه معمولا اینجا داستان زندگی اطرافیان رو تعریف می کنن ولی من از خودم میگم که امیدوا ...

عزیزم برات خوشحال شدم مسیر خوبی رفتی

باعث شدین با دقت بیشتری انتخابمو بررسی کنم باید بگم در اقوام ما مسیله عین شما خیلی زیاد شده خانوما مشغول کار و زحمت واقایون به عنوان اینکه درشان من وخانواده ومدرکم نیست سر کار نمیرن اصلا مصیبتیه کاملا درکتون کردم امیدوارم درهای خوشبختی برای شما و دختر گلت و همه ما باز باشه

افرین به سجاعتتون🌷❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چون حساب کتاب دوست دارم گرفتم  کلا همسرم اصلا نمی دونه مرغ هست گوشت نیست اوضاع چطوره واقعا ...

حساب کتاب منو دیوونه میکنه الان دارم برای خرجی خرداد ماهم برنامه ریزی میکنم 

میذارم یه گزارشی هم باشه 

جمع کل ورودی۶۷۳۰

۱۰۰۰قرعه

۱۹۰۰قسط ماه قبل 

۱۹۰۰قسط این ماه

۴۰۰ساجده

۱۰۰۰لباس پیشاپیش خرج شده 

سهم امام ۳۱۹

آرایشی ۳۰۰ 

عروسی ۵۰۰

=۶۳۱۹

باقی مانده ۴۱۱ تومن 

که ۱۰۰ میذارم روی ۵۰۰ عروسی سپرده میخرم 

۳۰۰ نگه میدارم تا یک ماه باید با همون بچرخم 🫠🫠

@masumehjoon    

این ماه نتونستم پس انداز کنم باکسامو کامل کردم ولی چون وام ویپاد و باید هندل میکردم فک کنم از،ماه بعد  بتونم ۱ الی ۱۵۰۰ سپرده یا پارسی بخرم🤩

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
حساب کتاب منو دیوونه میکنه الان دارم برای خرجی خرداد ماهم برنامه ریزی میکنم  میذارم یه گزارشی ...

عزیزم ۳۰۰ برای یک ماه؟

چطوری اخه 

عمده خرید کردین اخه هرجور حساب میکنم حتی بودجه سوپر مارکتم نمیشه ممنون میشم از نحوه مدیریت این ۳۰۰ ت بهمون بگی♥️

معمولا بین خواهرا رقابت و مقایسه نیست ولی گاهی پیش میاد ادم دلش از زندگی بگیره .....ازینکه تلاشش دیر ...

منم یعنی عاشق خواهرامم یه بارم گفتم ممکنه یکیمون یدوره تو سختی باشیم یکی تو رفاه خیلی،پیش اومده ولی اصلا حسرت زندگی همو نخوردیم الان دوتا از آبجی هام وسایل خونه عوض کردن بقیه خوشحالترینیم براشون 

یدونه هم زنداداش دارم آبجی نداره فامیل هم هست خودش پیش ما راحته میگه و باهم خیلی دراین باره ها صحبت میکنیم الحمدالله اونم الان یه کم رویه اشو عوض کرده من باید فقط از غریبه ها حزر کنم به خواهرا هم سه پیچ نشم 

وگرنه الان اونا میدن من براشون سپرده میخرم یا من ازشون درباره پس انداز میپرسم خوب جواب میدن اما گاهی هم از هم دلخور میشیم دیگه عادیه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم ۳۰۰ برای یک ماه؟ چطوری اخه  عمده خرید کردین اخه هرجور حساب میکنم حتی بودجه سوپر مارکتم ...

نه این فقط پول اسنپ و ایناست

خرج خودمه

منم یعنی عاشق خواهرامم یه بارم گفتم ممکنه یکیمون یدوره تو سختی باشیم یکی تو رفاه خیلی،پیش اومده ولی ...

سلام گلم بانک مهر چرا میزنه خطای سرور

نمیتونم حساب باز کنم....

فقط صبح ها میشه یعنی ؟؟؟؟ 🌹😘

سلام گلم بانک مهر چرا میزنه خطای سرور نمیتونم حساب باز کنم.... فقط صبح ها میشه یعنی ؟؟؟؟ 🌹😘

عزیزم من بانک مهرم دست همسرمه باهاش کار نمیکنم

سلام دوستان روش محاسبه اجرت طلا رو میشه اینجا بگین ک هردفه خودم راحت حساب کنم

سلام عزیزم اگر طلای دست دوم باشه میشه قیمت طلا×7 درصد یا 5 درصد که باید از طلا فروش بپرسید.

اگرم طلای نو بود قیمت طلا×اجرت کار(بستگی به طلا داره) ×سود فروشنده. 

سود فروشنده به طور معمول 9 درصد هستش ولی هستن کسایی که کمتر میگیرن یا کلا نمیگیرن، جایی که من میگیرم یا کلا سود نمیگیره یا اگرم بگیره 2 درصد یا نهایت 4 درصد میگیره، اجرت کار هم بستگی به این داره که طلا چقدر ظریف روش کار شده، به طور معمولی هرچی طلا ظریف تر اجرت بیشتر

....💖!
۹گرم و۲۹۰ سوت با قیمت ۳۳۵۸هزارتومن لطفا حساب کنید قیمت خرید هم شد ۳۶۸۰۰هزارتومن

عزیز اینجا قیمت طلای خام شما میشه 3358×9.29 که درمیاد 31.195ت اینجا حدود 5.600 از شما سود و اجرت گرفته که میشه 18 درصد که برای طلای نو معمولی هست ولی خب شما با این پول میتونستید 10.2 گرم طلای دست دوم بخرید

....💖!
عزیز اینجا قیمت طلای خام شما میشه 3358×9.29 که درمیاد 31.195ت اینجا حدود 5.600 از شما سود و اجرت گرف ...

ممنون گلم پس خوب حساب کرده دیگه این ۷۰۰سوت کمتر برام مهم نیست چون چیزی ک دوسداشتم خربدم و خیلی بابتش خوشحالم اخه پارسال هرچی داشتم بخاطر ماشین فروختم

2810