2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوشگلای مهربون....ببخشید اگه کسی میدونه بی زحمت کمک کنه ...خانما از برگ چغندر چه استفاده ای میش ...

برگ چغندر رو به جای اسفناج میتونی توی آش استفاده کنی، خاصیت برگ چغندر خیلی بیشتر از اسفناج هست و برخلاف اسفناج، میتونی فریزش کنی

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
سلام خانمها این النگو رو میگه ۲۶ ملیون وزنش۵.۲ هست قیمت طلا هم۴۵۲۰ بود امروز چند درصد حساب میکنه و ا ...

گرمی ۵ میلیون میفته میشه گفت مناسبه میتونه مناسبترم‌باشه ولی قشنگه بنظرم 

پس پولاشو چیکار میکنه؟😐ای وای خیلی سخته خدا بهت صبر بده بهش بگو کجا میخوای ببری ؟🤨من یادمه شما خود ...

چرا با مردی مونده که خانم باید خرجش رو بده؟ 

بعد وقتی دیده شوهرش مشکل داره این همه بچه آورده 

من اصلا این رفتارها رو درک نمی کنم 

زمان قدیم بود می گفتن بچه بیارید شرایط عوض میشه 

فقط بچه ها رو قربانی می کنند چون به خواست خودشون به دنیا نیومدن

سلام خانومای عزیز روزتون بخیر ایام به کامتون من خیلی وقت بود میدیدم اعتبار اسنپ پی بالا نمیره تا این ...

برای بچه همیشه زنجیر مقاوم خوب بگیر چون هم خودش ممکنه بکشه هم تو بازی و.... پاره بشه هم زنجیرش هم پلاکش گم میشه. حیفه یه چند تومن بیشتر میدی یه چیز مقاوم میگیری💚

دقیقا لیلیث عزیز من بخاطر کارم نه میتونم لاک بزنم نه ناخن بذارم ولی قضاوت کردن دیگران کار درستی نیست ...

حالا من ژلیش کردم حالت پوست پیازی رنگش یعنی تو نور فقط معلوم میشه 😍صورتی هستش اکلیلیه خیلی خوشگله🥰 

من با چرخ کار میکنم تو نور چرخ آنقدر خوشگله اصن عاشقشم🤩

چرا با مردی مونده که خانم باید خرجش رو بده؟ بعد وقتی دیده شوهرش مشکل داره این همه بچه آورده من اصلا ...

صد در صد موافقم🫠

بیشتر از هزار بار من این حرفها رو بهش گفتم ولی خوب متاسفانه افکار عجیب و غریبی داره نمیدونم با خودش چی فکر میکنه 🤨

بعضی ها کلا دوست دارن نقش قربانی رو تو زندگی بازی کنن یا شخصیت مهر طلب دارن 😬🙄

به بار تگ میکنم شما رو تو دورهمی بهت بگم از کارهاش باور کن مغزت سوت میکشه باورت نمیشه همچین آدمهایی وجود دارن انگار از یه کره دیگه هستن😏🤐

اینم بگم هررررچی بهش بگی فقط خر خودشو میچرنونه🤭 گوشش بدهکار نیست🙄 با اینکه خیلی مهربون و خوش قلبه ولی بالا خونه رو اجاره داده😜

البته الان شکر خدا دستش به دهنش میرسه و حداقل منت اون مردک  نفهم رو نمیکشه 🤐دلم میخواد خفش کنم وقتی میبینمش 😑

برای خورشید پس از شبهای طولانی