سلام عزیزم چند بار توضیح دادم که😂
ببین عشقم محصولات برندهای خارجی تا چند سال پیش ایران بود تا تحریم شد متاسفانه
الانم هست اما تقریبا به اندازهی قیمت خودش روش سود میکشن که خب طبیعیه بغیر از اون اکثر برندهای آرایشی تو ایران پر شده کویت و دوبی هست این باعث شده که مردم بیشتر تمایل داشته باشن از سایتهای خارجی خرید کنند
میشه انلاینشاپها
اینجور خرید رو میشه همیشه انجام داد اما متاسفانه چون قیمتها به دلار یورو و غیره هستند برای ما که تو ایرانیم سخت میشه بهترین زمان برای خرید آخر هر فصل هست که تخفیف آخر فصلی میخوره خود برند میاد تخفیف میزنه
از اون بهتر که من هر سال خرید میکنم این یک هفته هست تقریبا از اول آخر تا ٩ آذر بیشتر تخفیف رو روی همهی جنسها شما میتونی ببینی از شکلات تا لباس حتی گوشی و لپتاپ
آنلاین شاپ خیلی زیاد هست که اینکار رو انجام میدن هر کدوم هم یک کشور هستند من قبلا از ترکیه و دوبی میگرفتم بعد دیدم جنس یه برند که ترکیه شعبه داره از همون جنس تو اروپا یک پله ضعیفتر هست پس الان از انگلیس میگیرم
جایی که من میگیرم از یه گروهی هست به اسم تیتیش بریتیش که خودشون همهی محصولات پر تخفیف رو میذاره هم شما هر محصولی که بخوای بخری رو برای میفرستی میخره
حالا اینجا شما باید خودت محاسبه کنی ببینی چه محصولی از نظرت بهصرفه هست
اول بگم همهی محصولات از ایران کیفیت بهتر داره پس حتی اگه گرونهم باشه شما پول کیفیت رو میدی
اما خب چون بودجهی ماها کمه دیگه انتخاب با خودمونه من هر سال برای این هفته پول میذارم کنار یه خرید کلی از لوازم آرایش و بهداشتی لباس کفش و کیف انجام میدم در طول سال دیگه خیلی نیاز به خرید ندارم مگه اینکه حالا از چیزی خوشم بیاد
یه مثال دقیق هم بزنم که کاملا متوجه بشی
پوما تخفیف داشت من یه کفش انتخاب کردم قسمت اصلی کفش ٧۵ پوند بود پوند الان ١٠۵ تومنه حدودا میشه ٧۵٠٠ حالا تخفیف داشت شده بود ٢٨ پوند یعنی دو میلیون و نهصد و چهل هزار تومن قیمت عالی
میرم سایز رو نگاه میکنم که همهی برندها جدول سایز خودشون رو دارن ولی من سایز ۴٠ هست که توی انگلیس میشه سایز ۶.۵ انتخاب کردم به ادمین تیتیش بریتیش پیام دادم مدل و رنگ و سایز رو اعلام کردم بعد یکی از افراد تیمشون پیام میده که قیمت با پوند ١٠۵ تومن میشه ٢٩۴٠٠ شماره کارت برام میفرسته من این مبلغ رو واریز میکنم منتظر میمونم تا جنس برسه ایران
حدودا بین ١ تا ٣ ماه زمان هست که اکثر وقتها اگه باربری بیاره ۴٠ روزه میرسه اگه با مسافر بیاد که یک هفته
جنس که رسید ایران دوباره به من پیام میدن عکس محصول رو روی ترازو میذارن که وزنش مشخص بشه به نسبت وزن محصول پول باربری حساب میشه هر کیلو جنس دو میلیون باربری داره
حالا الان من کفش خریدم نزدیک ٣ تومن یه تومن هم باربری درنظر میگیریم یه کفش برند خوب رو با ۴ تومن خریدم که تو ایران جنس ایرانی از این کفش گرونتر هست
بقیه محصولات هم به این صورت
من تقریبا همهچی رو به این صورت خریدم تنها چیزی که به نظرم خیلی به صرفه نمیشه خرید شکلات هست چون وزنش بالاست باربری زیادی میگیره
از این گروه تیتیش بریتیش هم چندین بار خرید کردم که به دستم رسیده و خیلی راضی بودم