2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزانمیشه بگید شما از چه پیجی برندهای خارجی رو میخرید؟ برای بلک فرایدی خیلی حراج میزنن من دوست ...

سلام عزیزم توی لباس‌ها منگو، زارا، مایکل کورس، کوچ، پیرگاردین

ورزشی پوما، آدیداس، ریباک، نایک

روتین پوستی، کلینیک، سیمپل، اون، تاچا

آرایشی دیور، شارلوت، جورج آرمانی

عطر شنل، گود گرل، مای وی جورج آرمانی

من اینارو می‌خرم

ازین بالاتر هم خب خیلی هست که گرون‌تر میشه

برای تخفیف هم خود سایت اصلی برندها تخفیف میزنن

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
نه راستش من قانع نشدم هر چند می‌دونم آخر سر کار خودتو می‌کنی😁ولی یه چیزی بهت بگم بار قبلی یادمه خیل ...

دقیقا عزیزم بااون چیزی که مدنظرم بود خیلی فرق داشت ولی الان یکم دوسش دارم باهاش ارتباط گرفتم😁 از اون یکیام‌میخوام هنوز🥲

ولی این دستبند النگوییه مورد علاقمه فقط ۴ درصد سود فروشنده گرفت کل طلاهای نو‌ویترینش ۴ درصد میداد امروز 

گرفتمش کرمم خوابید😂😂😂شایدم من یه خانم بی سلیقه م که مبل ووسایل خونه برام آخرین اولویته که همینطورم هست 😅 باورت میشه طلاهم  تا دوروز بعد خریدش میندازم درش میارم  اصلا حس خفگی بهم دست میده  وچون رزمی کارم هستم بخوامم نمیشه طلا بندازم

ولی الان برگشتم خونه ،خونه مبل نداره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزم رفتم دایرکت همون برند امگا رو گفت ۹۰ تایی ۱۵۹۰ شما کی خرید زدید در واقع ۳ برابر اون قیمت و تعد ...

عزیزم من حدودا پنج روز پیش خریدم الان می‌دونم موجودی تخفیفش تموم شده 

بلک فرایدی متاسفانه تو دقیقه باید خرید کنی چون کارهای خوب زود تموم میشن

من خودم یه رژ از شارلوت میخواستم تا بیام بخرم موجودیش تموم شد الان فکر کنم ۶ تومنه بدون تخفیف

نه عزیزم قانع نشدم اگه استفاده میکردی باز به چیزی داری میری پول بدی به طلا که بذاری تو کمد خاک بخوره ...

لیلیث گرفتمش ببخشید😅😘 وای وام وپس انداز ‌و ته کارت شوهرمو‌درآوردم تا پولش جورشه مبل هم میگیرم ان شالله یه وام دارم ماه بعد به اسمم درمیاد

دوستان لطفا یه عزیز دوست داشتنی جریان بلک فرایدی رو به من توضیح بده با تشکر

عشقم توی دنیا یک جمعه‌ی آخر مواد نوامبر رو تخفیف میزنن

در اصل یک رسم مسیحی هست

مسیحی‌ها یک ماه قبل از کریسمس رو روزی یک کادو برای خودشون میخرن بهش میگن ادونس کلندر

حالا برندهای بزرگ و مطرح میان جمعه‌ی آخر ماه نوامبر رو تخفیف های عالی روی محصولاتشون میزنن

مثلا تخفیف ٧٠ درصد اینکه تو این زمان خرید کردن خیلی خیلی به صرفه است

توی ایران هم چند سال هست این رسم جا افتاده نگاه میکردم اکثر برندهای ایرانی هم بلک فرایدی دارن مثلا چرم مشهد سایت خانومی

لیلیث گرفتمش ببخشید😅😘 وای وام وپس انداز ‌و ته کارت شوهرمو‌درآوردم تا پولش جورشه مبل هم میگیرم ان ش ...

کار خودت رو کردی

مبارکت باشه😂😂😂😂❤️❤️❤️❤️

دقیقا عزیزم بااون چیزی که مدنظرم بود خیلی فرق داشت ولی الان یکم دوسش دارم باهاش ارتباط گرفتم😁 از او ...

مبار‌ک باشه 

بعد از این همه نظرخواهی کار خودتو کردی 😁😁😁

ماه اینده با وامت مبل بخر من خودم اصلا بدون مبل و تخت نمیتونم زندگی کنم

خانوما یه گندی زدم چکار کنم 

بلو افتتاح حساب کردم اومدم ادرسو مشخصات پرکنم اون قسمت که شهر و باید بنویسی زده بود کرمانشاه پاک نشد که شهرخودمو بزنم تو قسمت بعدی که جزییات آدرسه زدم قم

در پایان که اطلاعات و نشون میده ادرسمو زده کرمانشاه بعدش شهر خودم یعنی کرمانشاه قم بقیه آدرس چکارکنم

عزیزم من حدودا پنج روز پیش خریدم الان می‌دونم موجودی تخفیفش تموم شده بلک فرایدی متاسفانه تو دقیقه با ...

اره من خودم زمان بلک فرایدی از سایت های خارجی خیلی خرید می زنم اما این چند روز نه وقتش رو داشتم پولمم یه جایی گیر بود .

بوس با کلت🥰

یا امام رضا
سلام عزیزم توی لباس‌ها منگو، زارا، مایکل کورس، کوچ، پیرگاردینورزشی پوما، آدیداس، ریباک، نایکروتین پو ...

سلال لیلیثث جان ممنونم 

برندها رو‌کمی اشنایی دارم اما نمی دونم چجوری ما از ایران سفارش بدیم؟ مثلا از خود سایتشون یا امازون که ما نمی تونیم مستقیم خرید بزنیم. سایتی دارید که غیرمستقیم خرید میکنید؟