2777
2789
سلام دوستانامیدوارم حالتون خوب باشهمیشه برای هر کدومتون مقدور هست بگید چند درصد از درامدتون رو پس ان ...

من

ی 10500تومن

ی 5700

ی 1800

ی2تومن ویپاد

قسط وام

5200اجاره

حدودا ماهی 5تومن اقساط اسنپ و تارا وسیله خونه ک میخرم

اینااقساط منه ک تنهایی پرداخت میکنم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من تو حساب ویپادم‌ 70میلیون گذاشتم الان 18600سکه داره چقد طول می‌کشه بشه 45000تا سکه و ب ...

۳۸ روز باید تو حسابتون باشه تا به چهل و پنج هزار سکه برسه 

چون هفتاد میلیون رو هر روز هفتصد تا سکه میده 

2805
ویپاد چیه عزیزان ؟

عزیزم ترابانک پاسارگاده (حساب اینترنتی ) همه کاراش رو اینترنتی انجام میدی کارت میاد دم خونتون ، سه مدل وام داره که وام هاش رو دوست عزیزمون صفحه ۱۳۱۶ کامل توضیح داده ، میتونید از گوگل هم سرچ کنید و اطلاعاتتون تکمیل تر بشه❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
خانمها کسی امسال ارز مسافرتی گرفته ؟ لطف میکنید شرایطشو بهم بگید

باید پیام رسان بله رو روی گوشیتون نصب کنید هفتاد و دو ساعت قبل از پرواز به جز فکر کنم جمعه ها تو ساعت اداری میتونید مبلغ رو واریز کنید و شناسه رو بگیرید 

تو فرودگاه بعد از گیت خودپرداز داره کد ملی و شناسه پرداخت رو می زنید دلار میگیرید 

ما تابستون رفتیم نفری پونصد دلار دادن 

بعد هم هر کسی بله رو باید با سیم کارتی که به نام خودش هست رو گوشیش بریزه 

به زیر هجده یا پانزده هم فکر کنم نمیدن 

انقدر در مورد بچه صحبت کردید من ک کلا علاقه ای به بچه ندارم تصمیمم عوض شد و میخوام ۲ تا بیارم و یه ...

پس بزار منم تعریف کنم؛

یک برادرم که سنش به ۵۵ رسیده بود بچه نداشت. به اون یکی برادرم گفت یکی از بچه هاتو بده به من، شناسنامه شم بزنم به نام خودمون. برادرم قبول نکرد. خلاصه اون برادرم رفت انقدر پول خرج کرد تا توی سن نزدیک ۶۰ بچه دار شد. اومد با عصبانیت به برادرم گفت فلانی فقط به این خاطر بچه اوردم که مالم به تو نرسه. جالبه ۱۰ روز بعدش فوت شد. برادر دیگه ام هم ۲ماه دیگه ش فوت کرد.

سلام عزیزم شما میخواید مدیریت کنید اما همسرتون ناراضیه عزیزم شما باید از نبود گوشت تو غذا دلخور باشی ...

عزیزم ممنون ازمحبتت برام نوشتی 

من همیشه خریدهای خودمودراولویت قرارمیدم 

ولی الان تقریباشرایطم بهم اجازه نمیده ومیترسم 

به پولی که دارم دست بزنم وموقع خریدکم بیارم دوست ندارم بخاطر4یا5تومن به کسی روبزنیم 

ولی خریدهای همسرم ازقدیم الایام بی نهایت به شکمش ارج میده اگه دست خودش بودکل حقوقشوخوراکی میخریدمی اوردخونه من بزورکنترلش میکنم 

بهرحال بایدیکی بفکرباشه ااگه منم بیام مثل خودش باشم که هیچی نداشتیم تاالان یمدت مثل خودش خیلی ولخرج شدم ویه قرونم پس اندازنمیکردم دوسال اززندگیم عقب افتادم اونم بدترشدکه بهترنشدبلاخره تجربه ده سال زندگی روباهاش دارم 🙁

سلام عزیزم میگن ۱۵ تا۳۰ درصد از حقوقتون رو پس انداز کنید ولی خب سبک زندگیا فرق داره و باید باتوجه ب ...

منم الان مثل شما لب مرزی میگذرونم

منتظرم یه قسطم سبک شه بتونم نفس بکشم😂

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم‌این مدل خوبه؟؟نميتونم زياد هزينه كنم "

سلام عزیزم این مدل قدیمی اکووکس هست نه این یه برنامه‌ی نظافت داره

مدل‌های بعدی چند مدل

مثلا مدل خطی که کامل تمیز می‌کنه مدل چرخشی که انتخاب میکنین اگه یک جایی از نظرتون بیشتر کثیفه تمیز کنه و ...

بعد هم عزیزم از خود شرکتش بخر

پارسال شرایط قسطی هم داشتن درمورد مدل هم راهنماییتون میکنن❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
خب عزیزم خونه دوتومنی توتهران فکرنکنم خونه جالبی باشه من شهرستانم وخونم دوتومان اصلاراضایت انچنانی ن ...

میخواست نزدیک مادر همسرش باشه برا همین اونجا خرید البته نسبت به اون محله خونه بدی هم نیس ۶۰ متری تک واحدی کوچه خوب

بله خونه ما ۷ تموم شد کاری به خونه خودمون ندارم پوست ما کنده شد دو تا اپارتمان یه ماشین دادیم وام مسکن گرفتیم

ماهی ۴۰ داریم قسط‌ میدیم

منظورم زن و شوهر اصلا چیزی به اسم پس انداز تو زندگیش نداشتن فقط در حال خرج کردن بودند اون طلاها هم همسر من واسشون خرید حتی ماشین هم همسرم براشون ثبت نام کرد

نمیدونم حس خوبی ندارم به کارهایی که کردم شاید ما خیلی زندگی و سخت گرفتیم 

2810