2777
2789

من ی مقدارپول تو کارتم داشتم کارتم دسته شوهرم بود 

حالا که امدم قهر میخام طلاق بگیرم رفته همه پولارو درآورده حالا بنظرتون برم ازش شکایت کنم 

اصلا میتونم شکایت کنم ؟چیزی دستمو میگیره یان 

اخه میخاد حقمو هیچی کنه میگه کارگرم هیچی هم بنامش نیست ولی پولداره همه چی هم داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بدون اجازه برداشت کرده بعنوان خیانت ودزدی میتونی شکایت کنی.بعدشم اگه واقعن میخا طلاق بگیری حکم ب ...

مهرمو که اجرا گذاشتم جلو حساباشم بستم ولی چطور ثابت کنم که کارتم دستش بوده و اون خالی کرده حسابمو

یعنی پرینت میگیرن که کجا برداشت شده ؟ اخه با کارتخوان دوستش برداشت کرده

شما از حسابتون پرینت بگیرین برین بانک میده بهد برین دفتر خدمات قضایی ضمیمه شکایت کنید بگید. کارتمو برداشته اینقدر پول کشیده اینم شماره حسابم. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بله میتونی شکایت تحت عنوان خیانت در امانت

چرا اطلاعات غلط میدی. همین جور یه چیز شنیدی میگی. این کجاش خیانت در امانته.تو خیانت در امانت بحث سپردن مطرحه. اگه تحت این عنوان شکایت کنه همه پول شکایت و دفتر خدمات قضایی هیچ میشه. شکایتش قرار موقوفی تعقیب میخوره پرونده بسته میشه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

چرا اطلاعات غلط میدی. همین جور یه چیز شنیدی میگی. این کجاش خیانت در امانته.تو خیانت در امانت بحث سپر ...

شما بگو تحت چه عنوان شکایت کنه؟ 

خودش میگه کارتش دست همسرش بوده 

یعنی خود خانم کارت در اختیار همسر گذاشته بوده. 

شما که خیلی بلدی بگو ببینم ماهم یاد بگیریم 

2810