2777
2789

تو وجودمه یک وابستگی من مدت طولانیه که با شوهرم در ارتباط یودم از ۱۵ سالگی الان ۲۰ سالمه تقریبا هر تجربه ای داشتم این همسر بی لیاقتم توش بوده همه چی خوب بود تا عقد کردم بعد ۶ ماه بهم خیانت کرد و من دیگه بارها بارها تلاش کردم فراموش کنم به خداوندی خدا تلاش کردم الانم تصمیم طلاقه نمیدونم تصمیمم درسته یا نه جدا از خیانتش ادم رفیقا بازیه خیلی شدید و بددل من محدود میکنه اجازه هیچ پیشرفتی نمیده در هیچ زمینه ای من فقط میخواد یکی باشه ک تو خونه براش حمالی کنه و دوسش داشته باشه اخرم چوس تومن ببخشیدا پول بندازه جلوش سالی یک مسافرت و تمام اخلاقای بد بسیارررررر دارم یعنی نگم من میخواستم خیلی زودتر از اینا طلاق بگیرم ولی وام ازدواجم میخوام بگیرم بعد طلاق بگیرم چون دوست ندارم زیر منت خانوادم باشم برای همین موندم 

بقیش الان تایپ میکنم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم برا اینکه وامم بگیرم مجبورم با این ادم معمولی رفتار کنم که نفهمه من فقط برای وام که موندم که دیگه نمبخوامش چون ادم مهریه بده نیست 

باهاش زندگی مکنم خیلی عادی انگار هیچ دلخوری ندارم بعد شوهرم تا ساعت ۴ عصر سرکاره بعدش دیگ میاد نیم ساعت خونه بعدش میره بیرون جای رفیقاش خونه هاشون رفیقاش ادمای افتضاحی هستم یعنی نگم بیشترشون مجرد اهل برنامه و نمدونم عرق و معتادی دختر بازی بارها مچ شوهرم گرفتم ک دختر اونجا بوده مثلا دوست دختر دوسش بعد به من دورغ گفته که نه هیچکی اونجا نیست بعد فهمیدم دروغ گفته

الان هروز میره خونه دوستاش من میگم نرو گوش نمیده میگه نمتونم که خونه نشین بشم فکر کن تا ساعت ۱۰ شب سرکارم 

زنگ مزنم مگه خونه دوستمم هیچکی نیست ...واقعا من باید باور کنم حرفاشو اصلا باورم نمیشه ک راست بگه اصلا جدیدا بهم زنگ نمیزنه مثلا هر دوساعت یا ۳ ساعت یادم میوفته درصورتی که قبلنا 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

همش زنگ میزد هر نیم ساعت یکبار اما الان نه کم توجه بی توجه شده ولی من تو گوشیش هیچی ندیدم 

از اینکه زن اویزونی باشم که هی زنگ بزنم بدم میاد مثلا یکبار زنگ میزنم بیشتر زنگ نمیزنم 

واقعا پر شک و حس بد شده وجودم نمیدونم چکار کنم اصلا نمیدونم موندن درسته رفتن درسته ولی دلم میخواد ولی چون یک زمانی خیلی دوسش داشتم که اصلا کسی باورش نمیشه براش مادری مکردم در این حد یک سال و ۳ ماه که خیانتش گذشته و من تمام این مدت سعی به کمک تراپی یا هرچی حالمو خوب کنم اما نشد و نمتونم دردمم به کسی بگم کلی تلاش کردم که با این ادم ازدواج کنم 

وام ازدواج اینقدر ارزشش نداره که بمونی تو خونش اومدی رفت تو همین مجلس ها یه نفر ایدزی چیزی داشت ازش گرف اومد بهت انتقال داد یا اومدی حامله شدی ب نظرم ولش کن برو دنبال زندگیت