2777
2789
خرید این سکه ها واقعا فایده هم داره اگر داره لطفا به منم بگین به خدا قصد بی ادبی ندارم واقعا نمیدونم ...

سلام گلم خوش اومدی به این تاپیک، امیدوارم به همه اهداف مالیت برسی.

اول از همه اینکه یه نگاهی به تاپیک های خرج و مخارج رویاجون استارتر این تاپیک بنداز و یه مقدار تاپیک های قبلی که قفل هستند رو مطالعه کن. دوم وروردی و خروج یک ماه خودت رو بنویس تا معلوم بشه چقدر و چطور خرج می‌کنی تا بشه برنامه ریزی کرد. سوم بشین و فکر کن که چه چیزهایی دوست داری بخری و یا داشته باشی بر اساس اهدافت و سطح درآمدیت میشه براش برنامه ریزی کرد.

نکته آخر بله اگه پارسیان رو از جای معتبر و هولوگرام دار بخری  مانند طلا افزایش قیمت دار.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جان  بگو؟

میگم من اصلا سر در نمیارم فقط هر روزی که پول دارم خرید میزنم اونم روزایی که اون سهم تو ضرره یعنی قرمزه اون روز چارتش اما در نظر دارم مثلا این سهم رو تا ۹ماه خرید بزنم براش رفت توی صعودی اول سال یا حداقل دوسال بعد بفروشم حالا این وسطا سود رو سیو کنم یا نه فقط بخرم بعدها یکجا بفروشم

سلااام به خانومای خوشگل و مقتصد😍 ظاهرا چالش دوماهه دارین درسته؟ موعد بعدی کی هستش؟ @masomejooon ...

سلام نسرین جان خوبین خوش برگشتین به تاپیک 

هروقت فرصت داشتین بیاین و از مدیریت تون توی این مدتی که نبودین واسمون تعریف کنین 

ممنون🙏🌹

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
@رزا_۷۱۹۳  

ممنونم❤

فکر نمیکردم یادتون باشه😊 متشکرم🌹

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊

ممنون بابت تاپیک جدید❤

من خاموش می‌خونمتون و به توصیه‌هاتون عمل می‌کنم

به امید اینکه برای تک‌تک اعضای این تاپیک چه فعال چه خاموش اتفاقای قشنگ بیفته🌹🌹

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊
بچه ها من یه چند تیکه طلای ریز دارم به نظرتون تبدیلشون کنم به النگو یا دستبند 

سلام، تبدیل طلا به طلا خیلی ضرر هست، 💔 چون شما برای اون طلا های ریز اجرت و...  دادی حالا اگر بفروشی تازه کمتر از نرخ طلا میخرن و این یه ضرر هست و دوباره هم که میخوای طلا بخری برای طلای جدید هم اجرت و سود و مالیات و کارمزد میگیرن، اگر میتونین دوباره پولاتونو جمع کنین و پارسیان بگیرین بزارین کنار که بعد برای تبدیل زیاد ضرر نکنید😅❤

....💖!
سلام، تبدیل طلا به طلا خیلی ضرر هست، 💔 چون شما برای اون طلا های ریز اجرت و...  دادی حالا اگر ب ...

یه کم پول جمع کردم ،جدیدن شنیدم پارسیان رو تقلبی هم زدن ،دلم یه جوری شد ،میترسم موقع تبدیل به پول طلا فروش ها ناز کنن

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
@چش_قشنگ_سابقم     @یاس_بیوتی     @مامان7علیرضا     @کاملیااا ...

سلام سلام تاپیک جدید مبارکمون باشه🥰

انشالله اینجا کنار هم بدور از چشم بد ، سال جدیدو عالی سپری کنیم🙂

ممنون عزیزم تگم کردی🌹❤️

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
2810