2777
2789

درودبردوستای عزیزم،به به تاپیک جدیدهم به کوری چشم یه مشت آدم چاپلوس🤨 که معلوم نیست ازطرف چه کسی مامورشدندوگزارش میزنند🤔😬راه اندازی شد😍ماشکست ناپذیریم وهربار پرقدرت تر ومصمم تر ادامه میدیم😍💪تاکورشودهرآنکه نتوانددید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تارا ❤️  برایت زندگی در مسیر نور تندرستی و عزت آرزو میکنم. بسیار آرزو کن. بلند آرزو کن، ...

سلام عزیزم ما از ۹۸ مسکن ملی ثبت نام کردیم و ۲۲۰کلا دادیم واقعا موندیم تا کی ادامه داره

عشق زبان و ورزش و خانواده  
به شادی و به سلامتی  همیشه به سفر  چقدر من این حال و هوای روز قبل از سفر رو دوست دارم &n ...

خیلی ممنونم از انرژی مثبتتون اول صبح و ابتدای سفر🙏❤️ انشاالله شما و بقیه دوستان هم همیشه دلتون خوش وسلامت باشید 🌹

خب عزیزان،همانطورکه قبلاخدمتتون عرض کردم مااصلاوام نیازنداریم وشایدبخاطرهمین من همراهتون هستم امافعالیتم کمه،صرفه جویی که نمیکنم اماریخت وپاش هم نمیکنم چون معتقدم که اسراف برکت رومیبره،من۴۱ساله ودوتاپسردارم که یکیشون۲۴ساله وچندماه قبل ازدواج کردند،واون یکی۱۹ساله ودانشجوهستند،من خریدهاموماهانه انجام میدم وهفته ای۱۵۰۰برای میوه وتره بار درنظرگرفتم،که آخرهفته هرچقدرش اضافه اومدوارزمیکنم به کارت دیگه وبه مبلغ۱۰میلیون ویابیشترکه رسیدطلامیخرم،ایده جدیدوخاصی برای پس اندازندارم،اماکارهای کدبانوگری زیادی بلدم که بیشتربخاطرحساسیت زیادم نسبت به پاکیزگی هست انجام میدم،مثلاآبلیمووآبغوره ورب گوجه وسبزیجات خشک وآبپزوانواع ترشی وشوریجات خودم آماده میکنم،ترشی وشورهاموتوی دبه پلاستیکی نمیزارم چون بسیارخطرناکه وسرطانزاست،چندتادبه شیشه ای دارم که مخصوص ترشیجاتم هستند،پودرگوجه خودم آماده میکنم،همیشه گندم حلیم وگندم ریزشده برای یک نوع دمپختک که ماخوزستانیهابهش گوینه میگیم دارم،پای مرغ بخاطرکلسیم زیادش وسیرابی بخاطرکمخونی خودم همیشه توفریزر دارم چون ازگوشت بوقلمون خوشم نمیاد،باقلاونخودسبزهمیشه دارم،پوره گوجه غلیظ شده برای انواع آش وسوپ همیشه توفریزر دارم،وبنظرمن اینهانکات طلایی هستندکه هرخانمی بایدخودش انجام بده چون اینقدرلذت بخشه وذهنتوآروم میکنه که حد نداره😁وصدبرابربیشترازوام زندگی روپیش میبره چون بهداشتی ومطمئن هستندوچون باعشق آماده شون میکنیم صمیمیت وعشق توخونه بیشترمیشه وهممون میدونیم وقتی خانم خونه حالش خوبه همه اعضای خونه سالم وشاداب هستند،اینهانظرات منه ومااینجادورهم هستیم که ازنظرات وایده های هم استفاده کنیم،خیلی دوستتون دارم وازرویای عزیزتشکرفراوان میکنم که قبول زحمت کرده وهرباراجازه نمیده خانواده تاپیک ازهم بپاشندوماهارو دورهم جمع میکنند😍🤩😘❤

سلااام به خانومای خوشگل و مقتصد😍

ظاهرا چالش دوماهه دارین درسته؟

موعد بعدی کی هستش؟

@masomejooon    معصومه جان دمت گرم که این همه مدت کنار خانوما بودی راهنماییشون کردی، واقعا کار سخت و زمانبری هست هرروز مداوم زمان بذاری و جواب دوستان رو بدی

من چندروزه برگشتم با اینکه دوست دارم باشم ولی واقعا وقت کم میارم

انشاالله نتیجه ی این خیرخواهیت صدبرابر بیشتر به زندگیت برگرده❤🌹

@royayezendegi     رویاجون دست شماهم درد نکنه که با وجود تمام مشکلات سایت و ... محکم و‌پابرجا وایسادی و نذاشتی این تاپیک مفید و راهگشا بسته بشه❤🌹

سلان به خانم های تلاشگر معصومه جان پوران دخت رویای عزیزو دیگر عزیزان یه نکته که حس کردم دینی به گرد ...

منم میخوام خودمو تنها کنم تکمیلی نمیرسه خانوادگی چون جزو مشاغل ازادیم

2810