2777
2789
سلااام به خانومای خوشگل و مقتصد😍 ظاهرا چالش دوماهه دارین درسته؟ موعد بعدی کی هستش؟ @masomejooon ...

عه نسرین جان مگه معصومه برگشته؟؟

منم‌مث خودت خیلی وقت نمیکنم هر روزه سر بزنم یا بنویسم ،خیلی عقبم 

معصومه جان اگه هستی بدون خیلی دوست دارم، خواهر بزرگه🥰🤗

مرسی که موندی کنارمون😘❤️🌸

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه کم پول جمع کردم ،جدیدن شنیدم پارسیان رو تقلبی هم زدن ،دلم یه جوری شد ،میترسم موقع تبدیل به پول طل ...

هرچیزی که تقلبی داره😅 ولی خب برای پارسیان بهتره فقط از یک جای معتبر بخرید و برای تبدیل هم برید همون طلا فروشی😁 دیگه نمیتونه بگه پارسیانی که خودش فروخته تقلبی بوده که! 

....💖!
میگم من اصلا سر در نمیارم فقط هر روزی که پول دارم خرید میزنم اونم روزایی که اون سهم تو ضرره یعنی قرم ...

سیو سود بیشتر برای نوسانگیرها هس

اگ دیدت بلند مدته نیاز نیس هی باهاش بازی کنی..

هر وقت توی منفی بود پله ای بخر 

مثلا صندوق عیار با صد هزارتومن هم میشه خرید

بقیه صندوقهای طلا پونصد هزار تومان حداقل خریدش هس

من گاهی ب جای پارسیان خریدن صندوق طلا میخرم 

با پارسیان و طلا خریدن از لحاظ سود فرقی نداره

دوستان من برای اولین بار میام تو این تایپیک خواهش میکنم به منن نکات مهم یاد بدین به خدا از پس انداز ...

سلام عزیزم خوش اومدی 

اول تاپیک گزیده ی مدیریت خرج و مخارج رو بخون و بعد سوالی داشتی اینجا بپرس 

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤
سیو سود بیشتر برای نوسانگیرها هس اگ دیدت بلند مدته نیاز نیس هی باهاش بازی کنی.. هر وقت توی منفی بو ...

یعنی چطوری پله ای بخرم من الان از اول اردیبهشت تا الان تونشتم ۷۰۰ پس انداز کنم ۴۰۰ رو اوا اردیبهشت خریدم الان ۳۰۰ دارم بخرم یابزارم بشه ۵۰۰ بعدبخرم

سلام دوستان همسرم ب بریز و بپاش و خرج عادت کرده از عید تصمیم گرفته حقوقشو بده دست من چون اصلا نمیرسو ...

عزیزم دوماه پیش که با تاپیک اشنا شدم وضعیت من همین بود وخودم به شدت افسرده بودم .

با کمک راهنمایی های معصومه جون ،براش درصد بندی کردم ۲۰درصد درامد وبه خودش اختصاص دادم میدونم مبلغ زیادیه ،

ولی خوب راضیم چون قبل از اون ۵۰درصد درامد و صرف بریز بپاش میکرد الان ۴میلیون بیشتر نیست .

بش گفتم سهم تو ۴میلیون یعنی هفته ای یه تومن هر جور دوس داری خرج کن از بنزین وسیگار وشارژ گوشی و هله هوله.

اما خرج لباس و پزشکیش جداس.و۱۰درصداز درامد،که اون پیش خودم محفوظه .

اوایل که برنامه رو ریختم مثل همسر شما عصبی وافسرده بود وبهونه گیر ،حتی کار به دعوا هم کشید .

اما با دیدن نتیجه ی کار (افزایش موجودی ،خرید پارسیان ،خرید طلا )شگفت زده شد ،باورش نمیشه این خرجای روزانه وریخت وپاش ها ی علکی اگه جلوشون گرفته بشه ،چه نتایج خوبی دارن.

جونم برات بگه عزیزم ،الان حتی هفتگیش ودست خودم داده میگه هفتگی رو هم تو واریز کن برام .

چون انتقال از بلو به بلو هست کارمزدی هم تعلق نمیگیره .

@donyatam    

سلام عزیزم.ممنون

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
2810