2777
2789
عنوان

فیلم ببعی قهرمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برات مهمه که بچه هات هر فیلمی نبینن به نظرم نبرش.

من هم حریفش نشدم .از طرف مدرسه بردنش 

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

ما یه گروه 8 نفری از بچه های بین سن 3 و نیم تا 11 سال رو بردیم 

بی نهایت خسته کننده بود براشون 

بزرگترها هم که از سر و صدا و موسیقی زیاد از حد فیلم دیوونه شده بودیم

به حدی داستانش ضعیف و الکی بود که بیشتر بچه ها وسطش میگفتن بریم دیگه و کی تموم میشه ؟

فقط جذابیت رنگ و تصویر داره . همین

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

وای منم قول دادم ببرمش،از فکر اینکه هشتاد دقیقه بخوام کارتون ببینم چل میشم

کارتون داریم تا کارتون 

من چندتا انیمیشن دارم روی گوشیم، برای دخترام دانلود کردم 

صد بار تا حالا با هم دیدیم، بازم ببینم برام جذابه 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

وای منم قول دادم ببرمش،از فکر اینکه هشتاد دقیقه بخوام کارتون ببینم چل میشم

من که همش سرم توگوشی بود 

دخترمم می‌گفت باهام نگاه کن الکی میگفتم دارم نگاه میکنم 

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
2810