2777
2789
سلام دختراما میخوایم یک آپارتمان به هدف سرمایه گذاری بخریمدو تا ماشین داریم که برای خرید آپارتمان ی ...

امیدوار جان از کدوم ماشین استفاده بیشتری ددارین؟ اونو نگه دارین 

اینم در نظر بگیرین ک برد همیشه با طلا بوده

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببخشید من نظر میدم من برای رانندگی اول با مربی مرد کلاس برداشتم هر روز کلی از تایمم میسوخت میر ...

تجربه منم همینه 👍👍

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
اریانا جون از اونجایی که من آدم پیگیری هستم 😂🙈 یکم تو دیوار گشتم و دیدم موارد اقساط زیاده و رندوم ...

عاشقتممم😁😁

بنظر منم اگه بتونی از آشنا بخری خیلی بهتره بهترم راه میاد باهاتون و خیالتونم راحته، 

نمایندگی ها هم بعضی وقتا ماشینای خوبی و شرایطی میکنن باز پیگیر باش... 

ان شاءالله خیلی زود بیای بگی با عالیترین شرایط خریدیم😍😍

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
بهترمستقل بشی اصلا اعتمادبه‌نفست هم بالا می‌ره🔥

اون‌که صددرصد ، ولی کو کار ، منشی پاره وقت نهایت ۵تومن میدن ، اونم که هزینه ی رفت و برگشت با اسنپ میشه ، چند تا هم تو سایت دیوار پیام دادم ، یا الکیه یا اصلا جواب نمیدن یا میگن نرم افزار فلان و بیسار نصب کن

سلام  عزیزام  لطفا  راهنمایی کنید   ممنون میشم . 

من یه وام 150 تومانی گرفتم  نمیدونم  طلا بخرم    یا یه مقدار طلا دارم  بفروشم بزارم   روش  یه ماشین پراید یا تیبا بخرم   شوهرم  یه وانت داره  که مال کارشه  آیا  ماشین هم برای  سرمایه  گذاری خوبه  که هم ازش استفاده کنیم هم بعدا بخوایم بفروشیم  یه ملک بخریم   کدوم  گزینه  بهتره ماشین   یا طلا 

اون‌که صددرصد ، ولی کو کار ، منشی پاره وقت نهایت ۵تومن میدن ، اونم که هزینه ی رفت و برگشت با اسنپ می ...

عزیزم تجربه‌ی من میگه اون کاری که دوست داری رو انتخاب کن و برو هرچند حقوقش کم باشه

چون کار رو دوست داری سریع پیشرفت می‌کنی حقوقت هم بالا می‌ره

ایشالا بهترین شغل رو پیدا کنی❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

خانوما،من برای پرداخت وام ویپاد،چند مرحله ای زدم،میخ.استم پانصد واریز کنم. قبول نکرد ،اندازه دویست تومن میشد پرداخت کرد،زدم دویست تومن ولی کل وام دو تومن یعنی همون دو تومن برداشت کرد ،چرا اینجوری شد پول قرعه کشی ازم برداشت کرد😔

خانوما،من برای پرداخت وام ویپاد،چند مرحله ای زدم،میخ.استم پانصد واریز کنم. قبول نکرد ،اندازه دویست ت ...

عزیزم تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که به ریال میزدی احتمالا

ولی ویپاد به تومانه

۵ ملیون میزدی قبول نمیکرده بعد ۲ ملیون زدی برداشته

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
عزیزم تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که به ریال میزدی احتمالاولی ویپاد به تومانه۵ ملیون میزدی قبول ...

متوجه نشدم گلم ،من 2000000هزار زدم همین اندازه صفر شیش تا صفر میشه دوبست هزار تومن به ریال دیگه یا اشتباه کردم

الان چطور شد نمی‌دونم اصلا ویپاد چه طوری هست،شیش تا صفر تو این برنامه به میلیون حساب میشه پنج تا صفر به تومن ممنون میشم راهنمایی کنید ،الان واقعاً موندم چیکار کنم پول قرعه ازم برداشت کرد،موندم چیکار کنم

عاطفه جان نپرسیدی چندساله اس قسطاش؟

امروز بانک مسکن شهرمون بودم، ۶۴۰وام زوجین و تعمیرات میدن.(۴۸۰زوجین ۱۶۰تعمیرات یا جعاله)

که جعاله بارپرداختش۵ اس و زوجین ۱۲ساله.

قسط جمع هردو وام ۱۵میلیون درماه میشه.

ضامن نیاز نبود چون سند خونه میره رهن بانک. و هر دو زوج باید شاغل باشن.

اگه اطلاعات بیشتر میخوای حتما بانک مسکن شهرتون برو یا زنگ بزن بپرس،چون این وام هم مثل اینکه شهر به شهر فرق میکنه

2810