2777
2789
عنوان

اینده کسی که خطا زیاد کرده

101 بازدید | 27 پست

استرس زیاد کشیده زیاد ترسیده زیاد اشتباه کرده

ممکنه عاقبت بخیر بشه؟ ممکنه زندگی خوبی تشکیل بده؟

یا زندگی خفت بار و پر از مریضی و درد و بدبختیو باید تجربه کنه؟

دیدید وقتی یکی یه بلایی سرش میاد میگن بخاطر راه کج رفته قبلنش بوده

یعنی حتی اگه پشیمون باشه هم نه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این آدمی که شما توصیف میکنی قطعا اگر اشتباهات گذشته رو فراموش کنه بتونه خودشو ببخشه و در آینده و حال تصمیمات خوب و درستی بگیره آینده روشنی در انتضارشه به شرط اینکه نا امید نباشه و مدام آیه یاس بخونه

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

خود خداراه توبه و جبران را باز گذاشته

تازه گفته که توبه کاران رو دوست داره

و بزرگترین گناه را ناامیدی از رحمت خدا دونسته

اگر واقعا پشیمانی و قصد عدم تکرار داری بشین با خدا حرف بزن و توبه کن

زیاد استغفرالله بگو

و سعی کن تا حد امکان جبران کنی

و فکرهای خوب و مثبت داشته باش در مورد آینده ات

نمازت رو هم حتما بخون

خدا ارحم الراحمینه

دوست عزیز تمام چیزهایی که میگید به خودتون و عملتون بستگی داره به عنوان مثال ساده چرا فکر کردید یه نفر میره دزدی و عاقبت به خیر میشه ؟؟؟ اگه از عملی پشیمون هستید جای استرس کشیدن و فکر اینکه بخاطر استرسی که کشیدم همه چیز عالی میشه، اول خودت رو ببخش و از این به بعد قدر خودتون رو بیشتر بدونید و مثل یه مادر و دوست از خودتون و انتخاب هاتون مراقبت کنید

توبه واقعیبرگرده سمت خدا و گذشتش رو جبران کنهان شاءالله که عاقبت بخیر میشه

الهی آمین کسی که راه درست میرفت و یهو کج رفت و چندین ساله خطا میکنه همش توبه میکنه ولی عمل نمیکنه..

دوست عزیز تمام چیزهایی که میگید به خودتون و عملتون بستگی داره به عنوان مثال ساده چرا فکر کردید یه نف ...

خیلی حرفتون به دلم نشست ٫ تمام سعیمو میکنم خداو خانوادم ازم راضی باشن من اگه میخواستم به گناهام و خطاهام ادامه بدم که همش دنبال درست شدن خودم نبودم🙂

2810