2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درود🙋‍♀️

بگید ببینم کی دلش از این انگشترهای دلبر میخواد ؟ پس با برنامه پیش برو💪 خرید احساسی نکن💪 تا یکی از این انگشترهای خوشگل بیاد تو دستهای زیبات و هر موقع نگاش میکنی به خودت افتخار میکنی و میگی دمت گرم که مدیریت کردم تونستم بخرم لعنتی جذاب😎

میدونستین طلا باعث گرمای بدن میشه.... 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
بقیه رو نمی‌دونم ولی من خودم عاشق النگو دستنبندم تاچیزای دیگ..خخخخ

النگو با وام فرزنداوری ۵تا گرفتم دوتام بعدش اضافه کردم شد ۷۸ کلا

الان حساب کردم ۵۰تومن سود کردم

ولی از اینکه النگوهامو بخوام برای هدفم بفروشم واقعا ناراحتم میکنه

میدونم که میتونی 😍تو به خوبی از پسشون برمیای به این جمله منم ایمان دارم ..خیلی شکر نعمت ،نعمت افزون ...

معصومه جون اسم اون خیریه کودکان رو کمکشون میکردی قبلا بهم میگی؟

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
بچه ها سلام دیروز که حالم بد بود پیام گذاشتم اومدم چند تا حرکت اقتصادی زدم روحم تازه شد و پررو و مصر ...

چقدر قشنگ به کمک انرژی دادی

منم موقع کار خونه کتاب صوتی گوش میدم

بعد هم حتما عود روشن میکنم و قهوه درست میکنم🥰

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام و درود 

به نظرم دیگه همتون در جریانید که من کل طلاهامو برای خونه فروختم و الان یک عدد بی طلا هستم 😁

ما وحشتناک قسط داریم اما این مدت چند بار  به شوهرم گفتم یه وام بردار یک چهارمشو میذاریم برای اقساطش تا عید چون جای یک ریال قسط هم نداریم ولی خیلی محکم فرمودند اصلا به وام فکر نکن🙁

منم یه ماهی میشه هیچی نگفتم تا اینکه چند روز پیش اومد گفت اگه پول داشته باشی طلا بخری چی میخری؟گفتم نیم ست و گفت عکسشو بفرست😧

دوباره فرداش گفت یه لیست بنویس از کارایی که دوس داری برای خونه انجام بدی که نوشتم ۱۵۰میلیونی پول میخواست مثل اضافه کردن کمد دیواری  تخت خواب برای بچه ها و.....

بعدش گفت فرض کن ۲۰۰میلیون وام گرفتی چقدشو میدی طلا؟

چقد وسایل خونه و چقد میذاری برای اقساط ؟

گفتم ۱۰۰میذارم برای وسایل و اونایی ضروری نیستن میذارم برای سال بعد 

۵۰یه نیم ست 

و۵۰هم برای اقساط وامه تا عید 

بعدش گفتم آیا قراره وام بگیری گفت خیر😑منم گفتم اوکی فقط جهت اطلاع یه وقت خواستی حرکتی بزنی همون نیم سته رو بخر 🤣

حالا نمیدونم واقعا قراره کاری انجام بده یا نه چون سابقه اینو داره یهویی یه کاری انجام بده از طرفی آدمیه شوخی و جدیش معلوم نیست 🥴منم خیلی پا پیچ نشدم و اجازه میدم زمان بگذره ببینم چه خبره ولی دلم میخواد همینی باشه که فکر میکنم شما هم دعا کنید ❤️

2810