2777
2789
طرح و اینا ندارن سه تیکه هست اما وزن دارنسادس و رنگو رو رفته

خودمس گرها یه موادی میزنن مثل روز اولش میشه میتونی نگهداری برای جهاز دخترت چون خودم دوست دارم حیفم میاد حالا هرجور صلاح میدونی عزیزم 😊🌺

خودمس گرها یه موادی میزنن مثل روز اولش میشه میتونی نگهداری برای جهاز دخترت چون خودم دوست دارم حیفم م ...

من خودم به مس علاقه دارم 

پارچ و لیوان مس دارم حالا دخترم ۱سالشه تا بزرگ شه برا جهازش میخرم شاید اصلا دوست نداشته باشه

راستش دیشب که داشتم فکر میکردم به ذهنم رسید که اینا همچین رو قیمتش نمیره اما طلا سود خوبی داره بهتره تبدیل به شی ارزشمندی شه چون جای دکور هم ندارم انبارشون کردم تو اتاق خوابم اونجام از ریخت افتاده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@masumehjoon سلاااااااااام به همه هم وطن های عزیزمامیدوارم هر جا هستین هر کاری میکنین حاااال دلتون ...

سلام دوست عزیز

خیلی عالی بود

فقط اون قسمت خرید طلا از میلی و طلاسی رو لطفا ویرایش کنید این دو تا سایت آنلاین واقعا اعتباری بهشون نیست اون شرکت های عریض و طویل که حقیقی بودند پول مردم رو عذر می خوام بالا کشیدند اینا که دیگه اول راهند و مجازی و طلا هم که روز به دوز داره بالا میاد و...

بگدارید هر کس شخصا خودش با تحقیق انتخاب کنه پول صرفه جوییش رو چکار کنه که بعدا مدیون نشیم.

بازم ممنون که کلی وقت گذاشتید و زحمت کشیدید.

خیلی ممنون چقد لاک پشتی نمیدنین چه بانکی بزارم که حداقل با ۱۴۰ تومن ۱۰۰ وام بده دوماهه یا۳ ماهه آخه ...

از بانکهای دیگه بپرس
سپه ملت صادرات ملی مسکن ملت
احتمالا پیدا میشه 2 ماه خیلی کم 3 ماه باید بذاری

نه عشقم هیچ اشتراکی ندارهیچیزی مثل مثلا سوپرمارکت اسنپ که جدا از اسنپ فود هست اینم همینه به برنامه‌ی ...

عزمزمه چ‌جور باید ثبت نام کنم؟

من رفتم داخل سایت زده بود نفر ۵۵ هزار هستم یعنی چی

سلام خانوما 

دیشب 6 تومن از همسرم گرفتم برای خرجی یک ماه

فعلا 3 تومنشو گذاشتم تو باکس پس انداز که روش حساب نکنم و خرج نشه 

برنج و روغن و حبوبات داریم همچی 

بنظرتون میتونم 3 تومنشو پس انداز کنم ؟دو نفریم بچه نداریم 

ممنون میشم خواهرانه بهم کمک کنین و بگین چجوری خرج کنم 

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
سلام خانوما دیشب 6 تومن از همسرم گرفتم برای خرجی یک ماهفعلا 3 تومنشو گذاشتم تو باکس پس انداز که روش ...

آره عزیزم بخوای میشه یه لیست از هر چی ک لازم داری. بنویس برنانه اوکالا را نصب کن و قیمت سوپر مارکتو با قیمت فروشگاه افق میبینی هم میتپنی حضوری بری هم نزدیک ترین فروشگاه به شمارو میاره میتونی انلاین خرید کنی 

خربداتم میتونی از تره بار انجام  بدی من فردا انشالله میرم امروز روز سوم بدون خرج منه ک پونصد از چهار تومن خرج هفتگی رفت تو باکس پش انداز ۱۱۲ پول گذاشتم فردا برم تره بار خرید کنم 

آره عزیزم بخوای میشه یه لیست از هر چی ک لازم داری. بنویس برنانه اوکالا را نصب کن و قیمت سوپر مارکتو ...

من عااااااشق اینم برم خرید اما خب خیلی جلو خودمو میگیرم 

میخوام هرجور شده سه تومن رو پس انداز کنم 

امروز رفتم نون و تخم مرغ و سبزی و پنیر خریدم شد 270 تومن 

تو رو خدا ایده هاتونو برا منم بفرستین ممنون میشم اجی مهربونم

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
میدونم که میتونی 😍تو به خوبی از پسشون برمیای به این جمله منم ایمان دارم ..خیلی شکر نعمت ،نعمت افزون ...

معصومه جان منم چطوری میتونم با این خیریه در ارتباط باشم تو پی وی شماره نامشو بهم بده لطفا 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
اینطوری ک از مهرگفتین نامیدشدمالان کدوم بانک زودتر وام میده بغیرازمهربانی بانک ملی ضامنشو سخت میگیره

سلام عزیزم بین بانکها الان اگر سریع میخوای رسالت میتونی امتیاز بخری اگر پول هم نداری اگر داری سپرده کنی که خیلی خوبه رسالت اینترنتی افتتاح حساب کن کارت که میاد احراز هویت میشی بعد یا پول میریزی میانگین میگیره یا امتیاز میخری

البته باید اعتبارسنجی هم بشی

من با فیش حقوقی 15 میلیون و سابقه بیمه که گذاشتم بهم گفت ماهی 4600 توانایی پرداخت قسط دارم

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
سلام عزیزم بین بانکها الان اگر سریع میخوای رسالت میتونی امتیاز بخری اگر پول هم نداری اگر داری سپرده ...

من حقوقم میرسه سابقه بیمم دارم ولی میخوام بانکی بذارمو بردارم ک وام گرفتنش راحت باشه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

سلام دوستان گوشتهای برزیلی افق کوروش برای چرخ کردن خوبن بگیرم ؟یادمون از قصابی بگیرم ولی واقعا گرون شده گوشت اصلا توانایی خرید پایین اومده گفتم اگه همینا خوبن بگیرم چرخ کنم لطفا اگه کسی استفاده کرده نظرشو بگه

2810