2777
2789
الان ب شوهرم گفتم گفت مس ها برا خودته هرکار دوست داری بکن البته قدیمیا همه اش از شوهرم بهم رسیده فقط ...

منم پول دارم یخورده ولی بخاطر بارداری خراب شدن نیاز به ترمیم داره فعلا هزینه اون میکنم

درسته اما من هدفمو تیک زدم برا اخر تابستون برای خودم ماشین ۲۰۶اس دی بخرمواس همی نمیخوام پولم حتی یک ...

تواین کشور ماازلحظه ی دیگه خبر نداریم یه تیکه بدون اجرت بگیر تا ماه دیگ بازم نظر خودت مهمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ن عزیزم نخریدم فک کنم اشتباه گرفتیمن بخاطر ازدواجم ضررمال زیاد دیدم رفتم زیر حتی پیش خونم ...

بنظر من کلاس زبان بە دردتون نمی خوره اگە می توند برید باشگاه هم ورزش می کنید هم جمع زنانە س هم برا روحیە هم جسمتون خوبه. آرایشگاه رفتن به خودت رسیدن هم خوبه. ولی اگە قصدمهاجرت دارین زبان خوبه. اها تو شهرما تور هس کە اکثرا خانمن می رن مکانهای تفریحی همه باهم دوست می شن

@masumehjoon سلاااااااااام به همه هم وطن های عزیزمامیدوارم هر جا هستین هر کاری میکنین حاااال دلتون ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

خیلی خوش اومدی به جمع دوستان ناب 

خواهش میکنم عزیزم ❤️ شما به من لطف داری 

به به چه کردی 😍باریکلا به این اراده 

منظور عزیزم اینارو میخوای بذاری اینستا تو قسمت هایلایت ؟

@masumehjoon سلاااااااااام به همه هم وطن های عزیزمامیدوارم هر جا هستین هر کاری میکنین حاااال دلتون ...

عزیزم خداقوت. نکته ها عالی بودن. من پست های معصومه جون رو چندین بار میخونم اینقدر که پرباره؛ هردفه چیز جدیدی ازشون یادمیگیرم 

ممنون که به اشتراک گذاشتین.

الهی بگردم...من همسرم ماهیانه بهم میده اینارو جمع میکنم واسه میلی

نه اینکه پدرم نداشته باشه خرج خانوادش میکرد قایم میکرد بعدا متوجه شدیم یه خونه هم برا خودش خریده
نمیدونم شاید مامانم هم تو اون زندگی مقصر بوده ولی هیچ همدلی و همراهی تو زندگی با هم نداشتن

واقعا نمیشه به کسی خرده گرفت اگه کسی از حساب شوهرش قایمکی برمیداره یا قیمت یه جنس و بیشتر میگه واقعا مجبوره
مامان من هر روشی و رفت که بابام خرج خورد و خوراک بده با دعوا قهر بی محلی و... ولی موفق نشد

فقط شکل سنتی ش میشد مامانم که از جیب بابام برمیداشت شما هم روش مدرن    

الان ب شوهرم گفتم گفت مس ها برا خودته هرکار دوست داری بکن البته قدیمیا همه اش از شوهرم بهم رسیده فقط ...

به نظر من اون قدیمی ها خودش به خاطر قدمتشون یک جور عتیقه به حساب میان  وبه مرور قیمتشون بالا میره ‌.من خودم عاشق ظروف قدیمی هستم اگر داشتم حتما ازشون نگهداری میکردم حداقل همش ونفروش چندتا یادگاری نگهه دار

سلام یاس قشنگم ، ممنونم گلم ، برا دخترم میخوام موهاش چربه ، ریزشش هم از چربیه ، چربی رو نمیتونم کنتر ...

سلام عزیزم شامپو صمغ مخصوص موهای چرب از عطاری بگیرید خوب میشه. 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
منم ١٥٠٠گذاشتم براي ٨روز ٥٠٠زدم به حساب طلاييم🤩🤩با يك تومن بايد ٨روزو بگذرونمبعدش ميمونه ده روز پا ...

میدونم که میتونی 😍

تو به خوبی از پسشون برمیای 

به این جمله منم ایمان دارم ..خیلی 

شکر نعمت ،نعمت افزون کند .....کفر نعمت ...نعمت از کفت بیرون کند ☘️

صبح خواب بودم از خیریه زنگ زدند که یه بچه ای هست مشکل سلامتی دارند ...پول کم دارند برای معالجه 

خانم فلانی کمک میتونین داشته باشین 

گفتم بله شماره کارت رو بفرستین ...فردا اولین وقت بزنم 

چون امروز تو چالش بودم نخواستم چالش ام خراب بشه 🤭

خب من اعتقاد دارم که دعای خیر ایناست پشت خودم و بچه هام و همسرم هستند ❤️ 

ایمان دارم که ما روزی این عزیزان رو میخوریم ❤️نه آنان روزی مارو میخورند 

من اعتقاد دارم که به خاطر همین عزیزان هست که غرق در نعمت و فراراونی هستیم ☘️

همین ...چیزایی که گفتم دیروز صاحب کار همسرم زنگ زده بود که بیا برات سهم گردو و آلو خشک گذاشتم ببر 

همیناست که روزی اون عزیزان است ❤️ 

عزیزان اینارو باید واقعا ببینیم و شکر گزار باشیم 

و بدونیم که هیچی تو این دنیا بی حکمت نیست 

صاحب کار به ما بدهکار نیست ...همون نوعی وسیله است از طرف خداوند ❤️

عزیزم ببخشید من جواب میدم چون میدونم معصومه جون زیاد اهل وام گرفتن نیستن ب گفته خوذشون من دیروز وام ...

خیلی ممنون چقد لاک پشتی نمیدنین چه بانکی بزارم که حداقل با ۱۴۰ تومن ۱۰۰ وام بده دوماهه یا۳ ماهه 

آخه هم خودم هم مادرم بنده خدا از رئیس بانک که پرسیده گفته ۱۲۰ تومن ۴ ماه باید بخوابه ۱۰۰ بدیم یعنی دورغ گفته 

2810