2777
2789
آها مثلا دختر من بعد از قبولی وکالت موظف میشه توشه‌توشهری که تحصیل کرده کار کنه یا میتونه برگرده شهر ...

سریال کارادایی (ترکی) و سریال suits(کانادایی) در مورد وکالت و وکیل و ایناست اولی خیلی هم قشنگه

راستی آفاق جان یه قانونی هست به اسم استعداد درخشان

اگر دختر شما جزو ۳ نفر اول ورودی رشتشون باشه(معدل مهم نیست، مثلا معدل نفر اول ممکنه ۱۶ باشه) میتونه بدون کنکور تو دانشگاه خودش ارشد بخونه

بگو حواسش به نمراتش باشه

منم همینجوری ارشد icu گرفتم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام دوستان با بلو در روز تا چقد میتونیم انتقال بدیم؟چیزی که خودتون امتحان کردین رو لطفا بگین(چون تو ...

من یبار ۵۰ میلیون پایا کردم مشکلی نداشت

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خيرت بده گفتي من اصلا حواسم نبود امروز اول ماه نماز اول ماه برام خيلي مهمه مرسي كه گفتي خوش خبر ...

عزیز دلی خواهر.

التماس دعا دارم برای همه ی اعضای این تاپیک💖💖

خدایا تو بساز.تو بسازی قشنگتره
دوروز گذشته پشت سر هم رفتیم فست فودی برای تنوع خوب بود.یه مدت غذای بیرون نامحسوس نمیزارم بریم.رفتیم ...

عزیزم من خیلی پیش اومده برام مخصوصا میوه .میگم یک کیلو مثلا بکش  میگه خوبه ارزونه زیاد ببر.میگم یک میکشی ببرم اگر نه که نمیخوام به راحتی.همیشه هم قبل کارت دادن قیمت میپرسم.

چون اون فروشنده میخواد هر جوری شده جنسشو رد کنه ولی من میخوام پول بده حق با منه.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
آها مثلا دختر من بعد از قبولی وکالت موظف میشه توشه‌توشهری که تحصیل کرده کار کنه یا میتونه برگرده شهر ...

موظف میشه در شهری که پروانه گرفته کار کنه بذارین بره شهر بزرگ توی سرنوشتش خیلی تاثیر میذاره❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سریال کارادایی (ترکی) و سریال suits(کانادایی) در مورد وکالت و وکیل و ایناست اولی خیلی هم قشنگهراستی ...

یاسی جون ممنون  خیلی نکات کلیدی بهم یادآوری کردی چشم حتما توصیه هاتو لحاظ میکنم واز نوشته هات اسکرین گرفتم وفرستادم برای دخترم ،آرزو میکنم تو کاروزندگیت به ایدآلهات برسی و دلخوش باشی   

موظف میشه در شهری که پروانه گرفته کار کنه بذارین بره شهر بزرگ توی سرنوشتش خیلی تاثیر میذاره❤️

چشم دیگه نظرات شما و مشاور و خودش رو لحاظ میکنیم تا ببینیم قسمت چی میشه فدات شم 

سلام به همه دوستان .

ماه ربیع ، ماه بهار زندگی بر همه عزیزان مبارک .

ان شاالله با درایت و برنامه ریزی و با لطف و عنایت خدا و امام زمان  بتونیم بهترین ها رو رقم بزنیم .

دیشب یکی از اقوام نزدیکمون رو در مهمانی دیدم که نظرم رو جلب کرد که کمی از سبک زندگیش براتون بگم.

البته اگه کمی بیشتر دقت کنیم هممون از این دست آدمها با تجربه های مختلف در اطرافمون هست که بشه ازشون تجربه کسب کرد .

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤
سلام به همه دوستان .ماه ربیع ، ماه بهار زندگی بر همه عزیزان مبارک .ان شاالله با درایت و برنامه ریزی ...

خآنم و آقا الان تقریبا ۲۸ سال از زندگیشون میگذره و هر دو در آستانه ۴۵ تا ۵۰ سالگی هستن.

آقا از اول زندگی متاسفانه خسیس و خانوم هم بعد مدتی مثل خود ایشون و حتی بعضا از همسرش هم خسیس تر شد.

در آمد آقا بعد از ۲الی ۳ سال خداروشکر خوب شد و پشت هم کار می‌گرفت،  آقا سنگ کار ساختمان بودن .

و زن و شوهر شروع کردن به جمع کردن تا اینکه توی منطقه خوبی در تهران یه واحد ۱۰۰ متری خریدن و بعد مدتی یه شاسی بلند ، خب تا اینجا خیلی خوب بود و من از نطر خودم اون موقع با اینکه مجرد بودم ولی آدمهای موفقی میدیدمشون.( اون موقع من از نوع و ریز زندگیشون خبر نداشتم )

زن و شوهر زده بودن توی فقط و فقط جمع کردن و جمع کردن و جمع کردن . جوری که هر چی درمیاوردن انگار توشون مسابقه افتاده بود خانم جدا آقا جدا و حتی دو تا بچشون هم جدا مدام در حال خرید دلار و سکه بودن ، تقریبا ۱۰ سالی این روانشان بود و خی با اینکا ها الان صاحب یک خونه دیگه و یک ویلای گرونقیمت خوب هستن ولی ولی ولی .......

غم انگیز ماجرا تازه الان دو ساله داره خودش رو نشون میده و اونم اینکه با اوضاع مالی خوب ، ولی این خانواده که  بالای شهر تهران زندگی میکنن ولی خیلی سخت میتونن خرج کنن چون فقط عادت گردن به جمع کردن و 

الان خانوم و فرزندان بشدت دچار مشکلات روحی و روانی و افسردگی شدن جوری که تحت درمان روانپزشک هستن و دارو مصرف میکنن. که یکی از دلایلش از دیدگاه من اینه که باید هر چیزی به اندازه و درست باشه .

این خانواده فقط در پی مال جمع کردن بودن و موفق هم شدن در این امر ولی خانوم  اصلا حتی حوصله نداره بره به ویلای چند ده میلیاردی سری بزنه و بیاد چون اعصاب و حوصله نداره .

و الان خانوم سر و روش پر از طلا هست ولی از لحاظ روحی بشدت داغون و افسرده 

اینجا من همش یاد حدیثی از مولامون آقا اميرالمؤمنين میفتم، که فریدون: خیرالامور اوسطها,: بهترین کارها متعادل بودن است

خآنم و آقا الان تقریبا ۲۸ سال از زندگیشون میگذره و هر دو در آستانه ۴۵ تا ۵۰ سالگی هستن.آقا از اول زن ...

هدفم از گفتن این جریان این بود بگم که حواسمون باشه مرز بین قناعت و درایت با ابتلا به خساست خیلی باریک هست مواظب باشیم مبتلا به خساست و خسران نشیم.

2810