2777
2789
بله خیلی تاثیر داره ببینید بعد گرفتن لیسانس باید تا دو سال کارآموزی انجام بدن و آزمون وکالت بدند که ...

آها مثلا دختر من بعد از قبولی وکالت موظف میشه توشه‌توشهری که تحصیل کرده کار کنه یا میتونه برگرده شهر خودمون 

دوستان من الان کیف پول میلی رو شارژ کردم.بعدش باید خرید بزنم؟آخه میخام خرید بزنم میگه کارمزد،

نیم درصد.ولی شما گفتین که کارمزد نداره

خدایا تو بساز.تو بسازی قشنگتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان سبحان یه سوال به نظرتون ماشین قسطی، قسطش ماهی چند میفته؟خیلی گرون حساب نمیکنن؟راهکارتون چیه بر ...

عزیزم به نظر من که اگر توانایی قسط دادن دارید بگیرید ماشین رو فقط تحقیق کنید اگر چینی هم میخوان بگیرید ببینید کدوم بهتر هست و رضایت بیشتر و بازار فروش بهتری داره .

دوروز گذشته پشت سر هم رفتیم فست فودی برای تنوع خوب بود.یه مدت غذای بیرون نامحسوس نمیزارم بریم.رفتیم یکم گوشت بگیریم که تو فاکتور قیمت اشتباه زده بود و بردیم نشون دادیم که گفت اون فروشنده دیروز نیست خودش بودنی بیاید.حواستون باشه.سوخاری هم سفارش دادیم آخرش رفتیم حساب کنیم دیدیم ما که دوتا پرس۳۰۰ گرمی سفارش دادیم هر کدوم نیم کیلو داده.و کلی پول هم اونجا اضافه رفت و همین خرجای اضافه و اشتباهات باعث شده پول شاید کم بیارم چون خرجی این ماه دست من هست.همه جا دقت کردم اون مقدار که می‌خوام نمیدن و بیشتر میزارن رو ترازو نمی‌دونم چطوری برخورد کنم 

سلام خوبیدعزیزان من وهمسرم باهم حدود ۲۰تومن درامد داریمکه فعلا خونه پدرشوهرم میشینیم ولی وقتی بردار ...

من اگه جای شما بودم 

از فرصتی که در اختیارمه نهایت استفاده رو میبردم 

شما الان خونه پدرشوهری علی رغم سختی هایی که ممکنه داشته باشه یه حسن بزرگ داره اونم اینکه اجاره خونه نداری این خودش کلی جلوتون میندازه ولی خوب نباید بیخیال بشی چون خطر در کمینه تا برادر شوهر ازدواج کنه شمام باید یا برید سر خونه خودتون یا اجاره نشینی

من در مورد دارایی هات چیزی نمیدونم ولی کاری که خودم موقع عروسی کردم رو به شما پیشنهاد میکنم 

اون موقع من کلی با شوهرم صحبت کردم که داشتن سرپناه خیلی مهمتر از یه شب جشن و پایکوبیه بیا پولش رو صرف خرید خونه کنیم کلا از زیر زبونش دراوردم که کل موجودی پس اندازش چقدره نزاشتم دست خورده و حیف و میل بشه بعد وام ازدواج هر دو تایی مونم گذاشتیم وسط (با وجودیکه جهیزیه م کامل نبود همه میگفتن وامت رو بده یخچال و لباس شویی گوش نکردم) یه وام خونگی هم برداشتیم یه وامم از محل کار همسر جان گرفتیم و با اجازتون کل طلاهایی که از بچگی داشتم رو به اضافه سرویس طلایی که برام خریده بودنم فروختم و گذاشتم وسط یه آپارتمان خشک یک خواب خوب برداشتیم 

اینا رو برای ایده گفتم 

البته شوهر منم ادم قدردانی بود به خاطر اینکه هم از جشن عروسی گذشتم هم کل طلا هامو دادم هم به فکر آشیانه بودم نه قر و فر الکی کل اپارتمان رو به نام من زد با وجودیکه ۳ چهارم پولش مال خودش بود ولی اگه پول منم نبود نمیشد خونه بخریم 

اینه که شمام به نظرم اگه وام ازدواج رو نگرفتی هنوز بگیرید وام خونگی وام بانکی هر چی دستت میاد رو با اون ۱۳ تومنی که براتون اضاف میاد  بگیرید طلاتو هم بفروش چون تو خونه پدر شوهری میتونی یکی دوسالم رهن بدی و از پول رهنش هم برای کم و کسری احتمالی استفاده کنی و راحت خونه دار شی البته این وسط شوهرتم در نظر لگیر نکنه دارو ندارت رو بدی و کلش به نام خودش بزنه حداقل به اندازه پولی که دادی دنگ خونه به نامت بشه     

دوروز گذشته پشت سر هم رفتیم فست فودی برای تنوع خوب بود.یه مدت غذای بیرون نامحسوس نمیزارم بریم.رفتیم ...

من یه بار رفتم آلوچه و گیلاس بخرم اول تابستون بود 

چند مدل داشت با قیمتای متفاوت 

من گرون انتخاب کردم اما گفتم از هرکدوم نیمکیلو بده ولی بیشتر از ی کیلو داد رقتم سر صندوق گفتم وزن اینارو بهم بگو وقتی گفت با خنده گفتم ریاضیتم ضعیفه ها من گفتم نیم کیلو برگردون بقیشو گفت ببر خوبه گفتم میدونم ولی من بیشتر نمیخوام و خودم بقیشو برگردوندم 

برای همین یا رُک میگم زیاده ونمیخوام یا جاهایی خرید میکنم که خودم هرچقدر خواستم بردارم 

سلام بچه ها خوبین؟حلول ماه ربیع الاول رو بهتون تبریک میگم قشنگا.الهی که هر چی خیر و خوبی و خوشی هست ...

خدا خيرت بده گفتي من اصلا حواسم نبود امروز اول ماه 

نماز اول ماه برام خيلي مهمه مرسي كه گفتي  خوش خبر باشي پر روزي باشي

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
آها مثلا دختر من بعد از قبولی وکالت موظف میشه توشه‌توشهری که تحصیل کرده کار کنه یا میتونه برگرده شهر ...

گلم ليسانسو تو هر شهري بگيره بعدش بايد ازمون وكالت بده بعد شهر مورد نظرشو انتخاب ميكنه فكر كنم ٢٠تا جا ميتونه انتخاب كنه بر اساس ترازش  .....اگه نمرش خوب باشه اولين شهر انتخابيش قبول ميشه مثلا ما تهران دوست داشتيم يكي گيلان دوست داره يكي مازندران ....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

سلام ..

میگم کسی ک وام طلا گرفته شرایطش رو میگه 

چند گرم 

کدوم بانک 

چقد میدن؟👉👉✍✍

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
2810