سلام ❤️❤️❤️
اومدم یکی از تجربیات زندگیم رو اینجا بگم و اینکه بگم هر زندگی نسخه خودش رو داره
یه مسائلی به صورت کلی قابل اجرا هست
ولی در مورد خیلی از مسائل نمیشه برای همه یه نسخه مشترک پیچید
چند سال پیش قبل از این تاپیک و این مسائل
حقوق شوهر من حدود سه تومن بود حالا عدد دقیقش رو نمی دونم شوهر من هم کلا آدم ولخرجی نیست از این آدم هایی که بی گدار به آب بزنه یا خرج این و اون بکنه
حتی از خود من خیلی اقتصادی تر
هر وقت حرف میشد می گفت چیزی از حقوقمون نمیمونه
که البته من میدونستم خونه ما سه تومن در ماه خرج نداره
مادر و پدرم همون زمان یک تومن بازنشستگی می گرفتن و راحت هم زندگی می کردن
بچه من هم کوچک بود اصلا خرج خاصی نداشت
من گفتم تو ماهی یک میلیون به من بده من تمام خرج و مخارج رو هندل می کنم
خلاصه که قبول کرد و گفتم اگه کم آوردم ازت میگیرم
از هفته دوم شروع کرد به غر زدن که کیفیت غذاها اومده پایین در یخچال رو باز می کرد می گفت من هم میتونستم با این مدلی میوه و خرید کردن با یک تومن و کمتر هم برسونم یعنی روز و وعده ای نبود که این حرف ها رو نزنه
دلستر نداشتیم می گفت خوب دیگه مخارج افتاده دست تو میخوای با پونصد ششصد خرج خونه رو جمع کنی بقیه اش هم بزاری تو جیبت بعد بگی ببین چقدر راحت با یه تومن زندگی رو میشه گذروند
جالبه فرق خاصی هم زندگیمون نکرده بود ولی همسرم اعتقاد داشت که من دارم کیفیت غذا رو میارم پایین میوه کم میخرم میرم مواد درجه پایین میخرم که مثلا پول سیو بشه
من هم دیدم ای بابا هم مدیریت گردنم افتاده هم به جای اینکه طرف قدردان باشه و بگه دستت درد نکنه داری میرسونی هر روز یا داره غر میزنه یا مسخره می کنه
حتی جلوی دیگران هم مسخره کردنش رو ادامه میداد
مثلا شام دست جمعی می رفتیم بیرون من می گفتم یه پیتزا بگیر با یه همبرگر می گفت سیر نمیشیم می گفتم بسه بابا مگه من چقدر میخورم یهو می گفت آره دیگه اینجوری میخوای خرج رو کم کنی 😂😂😂😂
من هم بعد اون پشت دستم رو داغ گذاشتم که خرج خونه رو دوست نگیرم که هم صرفه جویی کنم هم غر بشنوم
ولی بعد هم بالاخره آقای همسر گفت نصف حقوقش رو تو یه سری کارهای مربوط به کار خودش خرج می کنه یعنی پروژه برمیداشت و پول کارگر و اینا میداد که سالی دوبار سود دهی داشت
البته خیلی هم سود آنچنانی براش نداشت
بد نبود خیلی هم خوب نبود
الان هم یه کارت خودش دست منه که واقعا نمی دونم چقدر توش پول هست همیشه خریدهای خونه رو که من انجام میدم از همون کارت پرداخت می کنم البته بیشتر خرید رو خود همسرم انجام میده
ولی مثلا برای شهریه مدرسه پسرم پول فرم یا کلاس هاش همش از اون کارت هست