2777
2789
سلام به خانومای گل و بادرایتمن خیلی وقتا میام تاپیکو میخونم و لذت میبرمالان به کمک احتیاج دارممیشه ب ...

به نظرم ماشینو الان نفروشید. فعلا هر وقت تونستید طلای ریز بخرید برای پس انداز هروقت به حد نصاب رسید اون وقت طلا و ماشین و خونه رو بفروشید به امی خدا بزرگترش رو بخرید❤️❤️.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

یه گزارش تا اینجا بدم

برگردیم به ماه خرداد که پس انداز سه ماه م تبدیل شد به یه زنجیر ۶گرمی

تیر ماه به خودم قول دادم ماه رسیدگی به احتیاجات و توجه به خودم باشه و این یک ماه به پس انداز فکر هم نکنم

اما هم مهمون داشتم هم مریض شدم هم خونه تکونی اساسی کردم،بنابراین نشد به خواسته م برسم

اما مرداد رسید ، دیدم هیچ کاری نکردم تا اینکه دیگه برنامه نوشتم، دست به کار شدم که جبران ماه گذشته بشه و بتونم هم طلا بخرم هم به خودم برسم

اما امان از تنبلی انقدر لفتش دادم تا ۱۳ صفر حتی خودم نتونستم برم پول دادم برام یه پارسیان ۲۰۰ سوتی خریدن

فرداش رفتم بازار از پس اندازام چیزی بخرم دست دوم باشه کمتر اجرت بدم

دیگه کلی دست دوم وزن کرد تا چیزی اندازه پولم باشه همه رو دیروزش جارو کرده بودن چیزی نبود حتی شیطون داشت گولم میزد اجرت دار بردارم اما منصرف شدم برخلاف اینکه دوست نداشتم ولی تهش گفتم من که به نیت پس انداز میخرم چه فرقی میکنه

این شد که یه تیکه برداشتم اما وزنش بالاتر بود

هیچ چاره ای نداشتم جز اینکه یه مقدار از پولای چالش ۵۲ هفته ای که برا لباس در نظر داشتم برداشتم تا بتونم جور کنم در نهایت به اندازه  حدودا ۶ گرم طلا خریدم

اما در مورد رسیدگی به خود رفتم دکتر و یه چکاب کامل انجام دادم

هرچند دیر دست به کار شدم ولی راضی بودم از عملکرد ماه گذشته باید برنامه ریزی کنم برای ماه پیش رو تا بازم سر ماه موقع ارزیابی از خودم راضی باشم

معصومه جون ،عزیز دلم بیا که اینجا خیلیا چشم به راهن❤️

منم خواننده خاموشم ، از خیلی نظرت خوشم میاد به کارم میاد استفاده میکنم از نظر هایی ک دوست ندارم رد میشم کار سختیه؟

خانمی که از سر حسادت یا هر عقده ی دیگه ای که داری میای اینجا خودتو خالی میکنی و چرت و پرت میگی حق الناس ماهم گردنته، علاوه بر دلی ک شکستی ، ما از تجربه و علم دوستای عزیزی مثل معصومه خیلی استفاده کردیم راه زندگی یاد گرفتیم از تک تک عزیزان این تاپیک ،چرا میزنید این دورهمی رو خراب میکنید 

اینقدر حسود و تنگ نظر نباشید لطفا اینکه خودتون تو زندگی موفق نشدین یا هر بر چسبی که اطرافیان بهتون زدن ک باعث عقده شده براتون، خواهشا اینجا خودتونو خالی نکنید 

راهکار و راه درست که بلد نیستید یاد بدین یه گوشه نشستین تا از این عزیزان ایراد الکی بگیرید فقط 

رویا جون ، معصومه جان ، مامان سبحان عزیز ، تیتان جون، مستانه عزیز ، زهرای گل، ارشیدای عزیز ، یاسی گل ، گلی و مستقل و سوگل جون خیلی دوستون دارم 

برقرار باشید همیشه

بیا که جات خیلی خالیه 

@masumehjoon    

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)

سلام ۲ تا سکه ۰.۵ و ۰.۸ گرمی پارسیان که از طریق وام اسنپ پی از فروشگاه مد و پد خریدم امروز به دستم رسید. بردم طلافروشی سر کوچه مون تایید کرد. ممنون از خانم گل های این تایپیک  

سلام ۲ تا سکه ۰.۵ و ۰.۸ گرمی پارسیان که از طریق وام اسنپ پی از فروشگاه مد و پد خریدم امروز به دستم ر ...

هرموقع کامل هزینه رو دادی برات میفرستن؟یا هرموقع ک ثبت سفارش کردی همون اولش؟

معصومه جون ،عزیز دلم بیا که اینجا خیلیا چشم به راهن❤️منم خواننده خاموشم ، از خیلی نظرت خوشم میاد به ...

واقعا حرفتون درسته ... منم دوست دارم معصومه جون هیچوقت خودشو بخاطر اینطور افرادی ناراحت نکنه چون واقعا اینجا بین ۱۰۰ نفر ۹۹نفر موافق هستن باهاش حالا یک نفر ناشی هست یه حرفی میزنه انتظار داریم هیچوقت ما ۹۹نفر رو بخاطر اون ۱نفر تنها نذاره .من خودم دارم ارش الگو برداری میکنم دارم و قول دادم که انجام بدم . حرف بدی هم نزده اصلا و کاملا درست میگه من خودم مثال میزنم توی خرید کردن بی برنامه بودم تا الان و واقعا هر دفعه درخواست پول داشتم از شوهرم و هیچی هم جمع نمیکردم . معصومه جون درست میگن مرد کارگر و زن بناس 

عزیزم برای کارکردن توی خط فرودگاه باید آشنا داشته باشی ؟

تو دیوار امتیازشو میفروشن.. مثلا یه راننده ای میخواد تاکسیشو که شامل امتیاز تاکسیرانی و خط فرودگاه هست رو میفروشه 

باید ضرب ۸۶ باشه عزیزم با وکیوممعمولا طلافروشیا گیر میدن که خوب نیست حباب دارهبیا طلا ببربیا سکه ضرب ...

خیلی ممنون از راهنماییتون..تو شهر ما مغازه ای برای سکه فروشی نیست ،سکه رو احتمالا باید از همون طلا فروشیا بگیریم

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

سلام معصومه جون امیدوارم از حرفم نرنجی

من مدت های مدیدی خواننده تاپیک و همیشه پست های شما رو با شور و شوق دنبال میکنم 

شخصیت شما برام خیلی جالبه ..در عین حال که یه خانم جسور و محکم و مستقل  هستین به همون نسبت هم شخصیت زود رنج و شکننده ای دارین ..یعنی یاد ندارم یک بار کاربری از شما انتقاد کنه و شما ناراحت نشین و حداقل چند روز تاپیک رو ترک نکنین 

من همیشه سعی کردم شما رو الگوی خودم قرار بدم هفته پیش با شور و شوق چالش تمیزی خونه شرکت کردم این هفته که هرچی منتظر شدم هنوز تاپیکتون قفله ..حس مهمانی رو دارم که صابخونه از خونه بیرونش کرده و درو بسته

خواستم بگم این رسمش نیست ما بارها از شما خواهش کردیم حرف مخالف ها رو نادیده بگیرین ..شما به ما یاد دادی در مقابل حرف های مخالف همسرمون یا خانواده ،یه گوشمون در باشه و یه گوش دروازه ،ولی خودتون در عمل حرف خودتون قبول ندارین و اجرا نمیکنین و متاسفانه همیشه با کوچکترین ناملایمتی همه رو با یه چوب میرونین

@masumehjoon    

هرموقع کامل هزینه رو دادی برات میفرستن؟یا هرموقع ک ثبت سفارش کردی همون اولش؟

وام اسنپ پی قسط هاش ۴ تاست. هرچند میلیون تومان که وام بدن ۴ تاست. اولین قسط رو با ثبت سفارش باید بدید. بعد میره توی پروسه ارسال که برای من یک هفته طول کشید.

2810