2777
2789

سلام خانم های گل 

برای اولین بار از ویپاد وام ۱ تومنی دریافت کردم با ۱ تومن واریزی خودم انتقال دادم ب کیف پول آپ 

دوباره برداشت زدم به ویپاد از آپ کم شده ولی به حساب ویپادم چیزی نیومده 

چیکار کنم ؟؟

پول هم از مبلغ قسط قرعه کشیم برداشتم الان هیچ کدوم ندارم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز از صبح تو مدرسه یه کم بی حوصله بودمفکر کنم به خاطر روز اول پریودم هم بودتو مدرسه آقایونی که هم ...

درک میکنم  واقعا خانم های شاغل خیلی تحت فشار هستن

کار بیرون و اعصاب خوردی هاش و بعدش کار خونه 

اما مت از اولش تا حدودی تقسیم کار داشتیم ،نه اینکه مثلا بگم فلان کار به عهده شوهرم فلان کار خودم نه

ولی مثلا بعد خوردن غذا شستن ظرفا با همسرم بود

به قول معصومه جون با روش‌های مختلف امتحان کنن

حالت،حیلت،زاری ،زوری

الان شما جوون هستی سنت که بالا بره میبینی چند برابر همسرت بدنت فرسوده شده

فردار روز هم ،همسرت میگه مگه چی کار کردی ؟؟نمیکردی!!!!!

ما خانمها باید قدر سلامتی مون رو بدونیم چون هیچ کس بابت فداکاری هامون به ما مدالی نخواهد داد حتی بر فرض محال هم بدن،آیا میتونه درد دست یا پای ما رو تسکین بده

حالا اولش با ناز و عشوه شروع کنید 

بعد غذا بگید شستن ظرفا با شما ،وقتی هم شست اینقدر تعریف ،تمجید کنید که ایشون لذت ببره

همسرم  یه بار گفت میدونی چرا تو هر کاری میگی توی خونه من انجام میدم  برای خودمم جای سوال پیش اومد منظورش چیه

گفت بعدش اینقدر ازم تعریف و تمجید میکنی من کیف میکنم

اینقدر بهم می‌چسبه

حالا شما هم غلقش رو پیدا کنید

مردها همه عاشق تایید گرفتن هستن و ما خانمها براحتی میتونیم از این موضوع به نفع خودمون استفاده کنیم

منم خیلی وقتها دوست داشتم مرد بودم،چون تو جامعه ما هنوز جانیوفتاده وقتی خانم شاغل باشه کارای خونه هم باید تقسیم بشه

تو محل کار منم آقایون حقوقشون از ما بیشتر بود ،وقتی هم میرفتن خونه راحت فقط به استراحت سپری میشد

هیچ کس توی مهمونی هم انتظار نداره یه آقا پاشه کمک کنه

اما یه خانم حتی دو دقیقه قبل پهن کردن سفره از سر کار  برسه همه انتظار دارن پا به پای بقیه کمک کنه

متاسفانه خیلی از ظلم ها توسط هم جنس های خودمون بهمون وارد میشه

مثلا من مهمون دعوت میکردم برای شام خودمم تازه ساعت ۶ عصر رسیده بودم خونه

دیگه خودت تصور کن تا ساعت ۸ من چقدر میتونستم کار انجام بدم

منی که از ساعت ۵ و نیم صبح بیدار شدم

شوهرمم پا به پای من کمک می‌کرد

چند باری مادر شوهرم تیکه انداخت که وای مگه مرد تو خونه کار میکنه من خجالت میکشم پسرم تو مهمونی خم و راست بشه

منم تصمیم گرفتم دیگه پیش مهمون ها از شوهرم کمک نگیرم

بعد یه مدت دیدم من هر جوری رفتار کنم یه حرفی توش هست پس بی خیال شدم و همچنان از همسرم کمک میگرفتم

عزیزم راجب وام زوجین یکم برا من میگی شرایطش و

وام زوجین بانک مسکن میده،و مبلغش با توجه به شهر زندگی ادم هست،زنو مرد باید شاغل باشن  و باید یه مبلغی اوراق خرید من اینارو قبل از عیدازبانک پرسیدم

سلام خانم های گل برای اولین بار از ویپاد وام ۱ تومنی دریافت کردم با ۱ تومن واریزی خودم انتقال دادم ب ...

@مامان_سبحان7   ممنون میشم کمکم کنی الان مبلغ ن داخل کیف پوله ن ویپاد وقتی ک انتقال دادم فقط گردش حساب ویپاد گرفتم ک نوشته انتقال شبا ب ویپادم

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
و بعد هم لیست خریدی که از اول تابستان نوشته بودم، اگر در لیست پوشاک چیزی بود، اگر در لیست لوازم خونه ...

سلام عزیزم میشه تو دو رهمی بیایی یه چند تا سوال ازت داشتم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
وای خدای من چقدر دیدتون قشنگه، واقعا شما یکی از معجزه های خدا هستید.. اتفاقا منم از اون برنامه آخر ف ...

سما ❤️ مریم ❤️ چشم. اطاعت امر. 

در اولین فرصت سعی میکنم باز هم بنویسم. 

سما ❤️ ، من به جز این تاپیک، جایی نمی نویسم. انشالله زندگیتون همیشه بر وفق مراد و خودتون هم همیشه سوار بر اسب مراد آرزوهایتان و تلاش هایتان 🙏❤️

چقدر دلنواز مینویسین عزیزجان در واقع هرموقع مینویسین وجود من سرشار از احساس ناب میشود همیشه شمارو تج ...

گندم ❤️

عزیز دلم 🥹 ممنون از مهر قلبت. 

چه بگویم ؟ که مرهم دلتنگیت باشه؟  قربون دلت ❤️ 

روح مادر نازنینت در آرامش و خودت و زندگی ات در پناه و امان خدای خوب . 

آبی جان لطفا بیشتر بیا گزارش بدهمن همیشه پست های تو رو خیلی دوست داشتمالبته قصد دخالت ندارم فقط گفتم ...

لطف داری عزیزم

چشم حتما‌

حالا یه پست گزارشی بزارم

خوب من این روزا شدیدا شلوغم 

و چند باری از بیرون غذا گرفتم هم برای تنوع هم برای اینکه همسرم درک اینو داشته باشه نمیرسونم 

ولی بزای ماه بعد  تدارک فیریزر و دارم میبینم 

🖍️دوتا دلمه پر شده کذاشتم فریزر 🍆🫑

🖍️یک بسته فلافل گذاشتم 🧆

🖍️دوتا پک آش و سوپ درست کردم 🍲🥣

🖍️مایه ماکارانی  🍜درست کردم ک گاهی سیب زمینی و قارچ و کدو سرخ میکنیم یکمم از مایه مارکارانی قاطیش میکنم  میشه یه‌وعده جدا

🖍️حبوبات خیسوندمو برای ابگوشت ک خوب گوشت ابگوشتی  وجدا برمیدارم ک چرب تره کنارشم یه دونه دنبه  و استخون درشت 

🖍️بسته های چرخ کردمو برای کتلت و کباب تابه ای نازک پهن کردم م زودی یخش باز شه و از  دستگاه ماکروویو برای یخزدایی استفاده نکنم

🖍️این سری میخوام سبزی کوکو بخرم مثه‌پک آش همه چیشو به غیر تخم مرغ  و ادویه بریزم داخلش نمیدونم بد میشه یا نه 

یکمم کباب مرغ درست کردم نواری برش زدم گذاشتم تو زیپ کیپ برای مواقع ضروری

🪡🧵 از پارچه های اضافی دستگیره و دم کنی دوختم ک قدیما رو انداختم دور 

🪄رخت پهن کن و میز اتومو حسابی  با دستمال مرطوب تمیز کردم. و روکش میز اتو رو شستم تا نو هستن تمیز و مرتب هم باشن 

به همسرم گفتم من تصمیم دارم خونه تکونی کنم برای مهر اگر کمک کنی ک هیچ نه کشاد بازی در بیاری از جیب مبارکت کمکی میگیرم 😁ایشون هم گفتن  هر طور دوس داری ولی کمکت میکنم 

چند روزیه صبا ک از خواب پا میشم یک  لیوان آب ولرم از کتری میریزم و میخورم 🥤

به‌گلام رسیدم زیر گلدونیاشو شستم و برگاشونم تمیز کردم🌿 

کیف وکفشامو واکس میزنم سالی دوبار تا وقت نیاز وقتم فقط برای انتخاب گرفته بشه نه تمیز کردنش مخصوصا مجلسیا ک کفشونم با اسکاج و الکل تمیز میکنم👜👛🎒🥿👡👠 

دیشب عملا من جسمم خسته بود و کم اورده بود و قوای اینو نداشتم چایی دم کنم 

من الکی  مغروووووور   به‌همسرم گفتم پاشو خونه رو جارو‌کن سرویسم بشور ببینم به وقتش کمکم هستی 

ایشونم با شوخی و مسخره بازی  انجام داد. شاید سخت باشه ولی همین کارش به منم انرژی داد 

(برای اون دسته از دوستان ک میگن مگه کمک نمیکنه #خیییییییر

شوهر من  از این‌کارا نمیکنه مگر در موارد خیلی خاص _از الطاف تربیت مادرشونه )

خیلی کار دارم هم خونه هم خرید هم شغلم ولی عملا وقت کم میارم 

مثلا لازمه کیفام و بازنگری کنم و چنتاشو رد کنم بره 

کشو و کمد لباسا مرتب شده و دور انداختینیا دور رانداخته شد بخشیدنیا بخشیده شد

من از بغل همین رسیدگیا از خرج‌خونه بعد از پنج سال و اندی زندگی ۴ ماهه تونستم پس انداز کنم 

رضایت قلبی همسرم و دارم نداشتمم مهم نبود انقد هزینه کوفت و چرت و پرت برای دیگران کرده ک دلم به حال خودش گرفت و دارم سعی میکنم منم به عنوان عضوی مهم این زندگی پس اندازی  بکنم 

فوق فوقش  ماهی  یک گرم طلا  میشه   پس انداز

ولی چند سال دیگه ثمرشو میبینیم 

همسر من زیادی بخشنده و مهربانه ولی گیر ادمای طمعکار و سواستفاده گر افتاده ک مفهوم خانواده و دوست داشتن و خراب کردن

این بود انشالی طولانی من امیدوارم به‌کارتون بیاد عزیزان 

لطف داری عزیزمچشم حتما‌حالا یه پست گزارشی بزارمخوب من این روزا شدیدا شلوغم و چند باری از بیرون غذا گ ...

چه پست قشنگی‌کلی انگیزه گرفتم😍

منم دیروز مربای انجیر درست کردم با مغز گردو و خلال بادوم 

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
@مامان_سبحان7 ممنون میشم کمکم کنی الان مبلغ ن داخل کیف پوله ن ویپاد وقتی ک انتقال دادم فقط گردش حسا ...

عزیزم انتقال از او به شکل پایا هست زمان می‌بره تا بشینه به حساب خیالت راحت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810