دوستانه جان ❤️
مامان جون همیشه میگه، روزتون رو با سلام و صلوات شروع کنید، من پیرو فرمایش ایشون میگم، تمام لحظه هایمان را با سلام و صلوات شروع کنیم.
فقط حس و حال، حال و احوال خوب به هم بدهیم. جمعی را دل گیر و مکدر نکنیم، خودداری همین است. حتی اگر حق با من است، نگویم، نشنوم، به زبان نیاورم، به کلام نگویم، تا سطح انرژی بالا بماند تا آن اتفاق خوب بیفتد، ❤️
که یک نفر دل گرم زندگی شود، تا بانویی با چشمانی عاشق تر از همیشه، همسرش را ببیند، تا مادری، با محبت بیشتری فرزندش را در آغوش بگیرد، تا بانوی شاغلی با شوق و شعف بیشتری، صبح الطلوع به کارش برود، تا دختری با نور امید درس بخواند، کار کند❤️
تا دختران زیبای دم بخت با آگاهی و با اقبال بلند، به خانه ی بخت بروند که الهی سپید بخت شوند❤️
این تاپیک، تاپیک پرسش و پاسخ اقتصادی ست، تاپیک تجربه گویی، تاپیک دلسوزی در حق همدیگر،
تاپیک نقد و بررسی حرف های همدیگر نیست، تاپیک نقد و بررسی پست ها و کامنت ها نیست.
به واقع کلمه ی « زن ستیز »، وصله ی ناجوری برای این تاپیک است، و بی انصافی ست که این کلمه را در این محفل و این تاپیک عنوان کنیم. 🥹
آدم ها معجزه هستند، معجزه هایی دردناک که موقتا در اختیار ما هستند تا تمرین « دل نبستن » کنیم. ❤️
برای در غم گیر کردن و تلاش نکردنمان به دنبال مقصر نگردیم. آدم ها مقصر نیستند، همه ی اعضای این محفل ❤️ نشانه هایی برای کشف کردن اقیانوس هایی از تنهایی، اندوه، رشد، عشق، تلاش، امید و رسیدن هستند. ❤️
آدم ها درمان نیستند، فقط میتوانند تا حدودی مرهم و گاهی اوقات شریک لحظه های ما باشند، تا کمی از حجم این اقیانوس همیشه خاکستری کم شود 🥹❤️
ما به یکدیگر نزدیک می شویم تا این تنهایی را با هم شریک شویم، تا تنها در کنار ساحل زندگی، به تنهایی مان خیره نشویم و در این حجم اندوهگین گیر نکنیم ❤️
پوران دخت همیشه به صورت افسانه ای و مجنون وار به دنبال دنیایی از عشق، انرژی و حال خوب هست، چیزهایی که اگر به همین منوال بگذرد، حقیقتا افسانه خواهد شد، لطفا جلوی این جریان را بگیریم، لطفا 🙏
گاهی اتفاق ها رخ داده اند، چون رخ می دهند.
گاهی راه فراری از آنچه تجربه کرده ایم نیست، چون انتخابش کردیم و همراهش شدیم .
نگرانی های فردا را فردا تجربه خواهیم کرد، حسرت های گذشته همیشه هستند، بعدا به آن ها برگردیم، فعلا به اکنون مان سری بزنیم و لذت ببریم از هرآنچه که نمیتوانیم پیش بینی اش کنیم. فقط در امروزمان باشیم. ❤️مهربان، عاشق، امیدوار
« گاهی هیچ کس در هیچ داستانی مقصر نیست » ❤️
آرام باش خوب من ❤️