2777
2789
ما به تفاوتش هرچقدر بود طلا میخریم ولی اصلا نمیدونم مابه تفاوتش چقدر میشه چون پراید معلوم نیست چه مد ...

اگر پراید خریدید قدیمی نخر که به خرج افتاده باشه، ۱۴۰۰ باشه مثلا خوبه

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     
معصومه جون خواهشا دوباره تنهامون نزار حتی اگه یه نفر با حرفاتون پیشرفت کنه خیلی خوبه.خود من هروقت پس ...

ببخشید دوست عزیز کجا معصومه جان در مورد همسرداری صحبت کردن؟ تاپیک دیگه ایی هستش؟

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانم های با هوش و مقتصد یک مشورت میخواستم 🌹 ما خودمون خونه داریم یه واحده خونمون هم جاش خوبه ه ...

سلام عزیزم

ما جز اولین مسکن ملی ها بودیم

تحویل هم گرفتیم

فروختیم...

تمام...

خیلیم خونه قشنگی بود

ویلایی بود

اما خیلی به ما دور بود و ما نمیتونستیم استفاده ایی ازش بکنیم

سلام خانم ها دقت کردین ویپاد چقد دزد شده؟ تبلیغ میکنه دو برابر سکه بعدا بعد اون چن روز سکه نمیده الان من از 29 ام سکه نگرفتم

الان که سکه هام داره ب وامی ک میخام میرسه وام6 ماهه رو برداشته جقد باید جم. کنم تا برسه

دوستانه جان ❤️

مامان جون همیشه میگه، روزتون رو با سلام و صلوات شروع کنید، من پیرو فرمایش ایشون میگم، تمام لحظه هایمان را با سلام و صلوات شروع کنیم.

فقط حس و حال، حال و احوال خوب به هم بدهیم. جمعی را دل گیر و مکدر نکنیم، خودداری همین است. حتی اگر حق با من است، نگویم، نشنوم، به زبان نیاورم، به کلام نگویم، تا سطح انرژی بالا بماند تا آن اتفاق خوب بیفتد،  ❤️

که یک نفر دل گرم زندگی شود، تا بانویی با چشمانی عاشق تر از همیشه، همسرش را ببیند، تا مادری، با محبت بیشتری فرزندش را در آغوش بگیرد، تا بانوی شاغلی با شوق و شعف بیشتری،  صبح الطلوع به کارش برود، تا دختری با نور امید درس بخواند، کار کند❤️

تا دختران زیبای دم بخت با آگاهی و با اقبال بلند، به خانه ی بخت بروند که الهی سپید بخت شوند❤️

این تاپیک، تاپیک پرسش و پاسخ اقتصادی ست، تاپیک تجربه گویی، تاپیک دلسوزی در حق همدیگر، 

تاپیک نقد و بررسی حرف های همدیگر نیست، تاپیک نقد و بررسی  پست ها و کامنت ها نیست.

به واقع کلمه ی « زن ستیز »، وصله ی ناجوری برای این تاپیک است، و بی انصافی ست که این کلمه را در این محفل و این تاپیک عنوان کنیم. 🥹

آدم ها معجزه هستند، معجزه هایی دردناک که موقتا در اختیار ما هستند تا تمرین « دل نبستن » کنیم. ❤️

برای در غم گیر کردن و تلاش نکردنمان به دنبال مقصر نگردیم. آدم ها مقصر نیستند، همه ی اعضای این محفل ❤️ نشانه هایی برای کشف کردن اقیانوس هایی از تنهایی، اندوه، رشد، عشق، تلاش، امید و رسیدن هستند. ❤️

آدم ها درمان نیستند، فقط می‌توانند تا حدودی مرهم و گاهی اوقات شریک لحظه های ما باشند، تا کمی از حجم این اقیانوس همیشه خاکستری کم شود 🥹❤️

ما به یکدیگر نزدیک می شویم تا این تنهایی را با هم شریک شویم، تا تنها در کنار ساحل زندگی، به تنهایی مان خیره نشویم و در این حجم اندوهگین گیر نکنیم ❤️

پوران دخت همیشه به صورت افسانه ای و مجنون وار به دنبال دنیایی از عشق، انرژی و  حال خوب هست، چیزهایی که اگر به همین منوال بگذرد، حقیقتا افسانه خواهد شد، لطفا جلوی این جریان را بگیریم، لطفا 🙏

گاهی اتفاق ها رخ داده اند، چون رخ می دهند. 

گاهی راه فراری از آنچه تجربه کرده ایم نیست، چون انتخابش کردیم و همراهش شدیم . 

نگرانی های فردا را فردا تجربه خواهیم کرد، حسرت های گذشته همیشه هستند، بعدا به آن ها برگردیم، فعلا به اکنون مان سری بزنیم و لذت ببریم از هرآنچه که نمیتوانیم پیش بینی اش کنیم. فقط در امروزمان باشیم.  ❤️مهربان، عاشق، امیدوار 

« گاهی هیچ کس در هیچ داستانی مقصر نیست » ❤️

آرام باش خوب من ❤️

دوستان یه سوال داشتم کسی میدونه جواب بده لطفا ما حدود چهارساله خودمونوبیمه عمر کردیم الان تقریبا۶،۷م ...

باکارگزار بیمه تون مشورت کنید معمولا میشه ادامه داد بستگی به بیمه و مدلش داره منم یه ۴ماهی وسطش نریختم بعدش دوباره اونم یکجا ریختم و ادامه دادم.ولی فک کنم یکم دیرکرد میگیرن

سلام عزیزمما جز اولین مسکن ملی ها بودیمتحویل هم گرفتیمفروختیم...تمام...خیلیم خونه قشنگی بودویلایی بو ...

یسنا سادات ❤️

میفرمایین مسکن ملی شما کدام شهر بود؟ و چه سالی ثبت نام کردین و چه سالی تحویل گرفتین، و مجموع واریزی شما چقدر بود؟ 

در مورد فروش آن هم بفرمایین لطفا که از چه زمانی میشه فروخت؟ 

و یا جزئیات دیگری هم اگر مهم هست بفرمایین که هم من ، هم چند دوست دیگر در تاپیک ثبت نام کردیم و در حال واریز وجه همچنان هستیم.

من تهران هستم و سال ۱۴۰۱ آورده اولیه مبلغ ۴۰ میلیونی واریز کردیم و تا الان حدود ۶۰۰ میلیون واریز کردم،

ولی همچنان در پروفایل ما نوشته در مرحله ی تخصیص پروژه، و اینکه هنوز نمیدانیم، دقیقا چقدر دیگه باید واریز کنیم؟ و چند وقت دیگه تحویل می‌دهند. و اینکه بعد از تحویل فروشش  و یا اجاره دادنش مجاز و راحت هست؟

ببخشید دوست عزیز کجا معصومه جان در مورد همسرداری صحبت کردن؟ تاپیک دیگه ایی هستش؟

رو اسم رویا جون بزن یه تاپیک هستش به نام گزیده تاپیک مدیریت و مخارج کل صحبت های معصومه جون درمورد همه چیز اونجاست

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
میشه ا آنلاین وام گرفت یا باید حضوری بریم؟

حتما باید حضوری بری

چون باید چک کنن کدوم ها رو با چه مبلغی پرداخت کنی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810