2777
2789

سلام 😍

من اومدم یه گزارش بدم ، این ماه یخورده تو فشار بودم ، یخورده که چه عرض کنم 😁بدهی بابام بود باید میدادم( لب تاپ ازش خریدم) ، البته سه ماه دیگه هم باید بدم، همونطور که چند روز پیش هم گفتم طلا خریده بودم از میلی، خلاصه خالی خالی شدم ، دو هفتس ، که هر هفته ۲۵۰ خرج میکنم فقط،

شنبه انشالله حقوق بگیرم ، البته ماه آینده هم تو فشار خواهم بود ، هزینه وسایل مدرسه بچه هام ،ولی انشالله با برنامه ریزی پیش میرم ، البته چون خودم سرپرست بچه ها هستم ، یخوره بیشتر تو فشارم ، ولی من میتواااااانم😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان دوست دارم منم نظرمو نسبت به این بحث بگم..

واسه سرکار یه راننده داریم ...که هم سرویس ماست هم خودش کارگر یه بخشی...زیر آفتاب داغ بار سنگین خالی میکنه...دو تا بچه داره ...ماهی ۱۲ تومن میگیره...خونه اش یه محله پایین شهر_ پایین شهر از این نظر که محل ارازل و اوباش_....

اون روز تعریف میکرد با بدبختی و ضامن ۱۵۰ تومن وام گرفته واسه پول پیش خونه....

حالا امروز میگه...خانما شما تور مشهد سراغ ندارید؟!

خودم تور پیدا کردم نفری ۴ تومن...۴ نفرمون میشه۱۶ تومن...یه ده تومن واسه تو دستمون...بریم مسافرت😐

خوب خانم این آقا اگر واقعا مدیر و مدبر باش...باید رای شوهرشو بزنه...بگه مرد ..جرات نداریم از خونه بزنیم بیرون...مدرسه واسه بچه مون نیست....پول از شوهرش بگیره...با یه پیک نیکی...مسافرت یه روزه ای تب و تاب آقاهه رو بخابونه

خانمای عزیز...ازدواج  موفق ۵۰_۵۰ نیست...یا تعدادشون کم...ازدواج گاهی ۸۰_۲۰....گاهی ۷۰_۳۰...

هر وقت متوجه شدین...مردتون مدیر نیست...شما اون جای خالی رو پر کنید

اگر خدای ناکرده همسرتون مریض بشه ...شما خودتون میزنین به مریضی؟!....نه !!!....پا میشین پرستاری میکنین...

پس وقتی معصومه جان...میگن نقش زن مهم...منظورشون اون نقش...اون جای خالی

زن که زاینده است... زندگی از زن.....نقش خودتون دست کم نگیرید.

والا به نظر من مردا رو  ول کنی...شورت می پوشن...برمیگردن غار....😆

من به نوبه خودم از معصومه جون و بقیه دوستان تشکر میکنم ، واقعا دید منو بازتر کرد، امیدوارتر شدم و دیدم که واقعا میشه با یه مقدار مدیریت ، تو این گرونی و اجاره و بدهی و ...هم پس انداز کرد

دوستان یه سوال داشتم کسی میدونه جواب بده لطفا 

ما حدود چهارساله خودمونوبیمه عمر کردیم الان تقریبا۶،۷ماهه ادامه ندادیم الان بخوایم دوباره بریزیم چی میشه ؟؟؟

باید کارخاصی بکنیم ممنون میشم جواب بدین

سلام عزیزم چون پرسیده بودی گفتم در جواب شما گزارش بدم که من ۱۵تومنمو عیار خریدم واز خرید طلای فیزیکی ...

سلام عزیزم

بسیار هم عالی و پربرکت باشه برات❤

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام ممنونم شما خوبین؟ببینید ما از یک اسفند قرار دادیم هفته اولاز هفته اول ده هزارهفته دوم ۲۰ هزارسو ...

عه  چه باحال 

ینی هر هفته ده هزار تومن بیشتر و‌تا هفته ۵۲ میشه ۱۳ تومن واقعا ،،؟؟؟ 

بنظرتون من از کی شروع کنم ؟ 

چقدر تعصبی واقعا ناراحت کننده ست که آنقدر جبهه میگیریم گاهی خوبه آدم به قضایا از زوایا مختلف نگاه کن ...

چطور شما من پیام اون خانمو جواب دادم اومدین دفاع کردین قضاوت کردین حالا برای خودتون بده؟؟؟؟

کاربر مامان جووووووووون بیا عزیزم از برنامه ریزی هات و ... بنویس برامونخیلی وقته چیزی ننوشتی

عزیزمی

هفته قبل از تولد دخترم گفتم که راضی بودم از خودم تولد خوبی شد باکس بندی گذاشته بودم ماهی ۲۵۰ یکسال 

تا عید قبض برق برامون ۳۰۰اینا میومد 

ما هم نمیدونستیم کنتور خرابه 

اینجا خوندم اگه مصرف برق بالاست ممکنه کنتور خراب باشه

پیگیری کردیم اومدن کنتور رو عوض کردن خراب بود

از عید قبض برق برامون نیومد ،بااینکه اسپیلیت همش روشنه کم مصرف بودیم الکی کلی پول برق می‌دادیم 

وام بلو بدون سپرده برا من هم ۱۰تومن فعال شد ۹۷۰۰ریختن گذاشتم برا باغ

امسال هدف ۲۵گرم طلا تیک خورد ۲۷گرم خریدم 

دیگه طلا نمیخرم تا باغ کامل شه 

۱۷۰وام گرفتم امسال ،۲۰هم پاداش اضافه کاری خودم و همسر بوده 

۱۹۰ جمعا

۸۵طلا خریدم

۸۵ برا ساخت باغ استفاده کردم 

دخترم رو کلاس شنا نوشتم مقدماتی 

امروز جشنواره شنا بود شرکت کرد خیلی خوب بود و تو گروه خودش دوم شد 

از پتروکارت برادر مجرد همسرم استفاده کردیم ده جلسه استخر بره در یک ماه ،۹۰۰از پتروکارت ایشون کم میشه خودشون قصد استفاده نداشتن زحمت کشیدن دادن به دخترم

دخترم یه مدت مشکل اضطراب پیدا کرد مشاوره میبرم بهتر شده،میخوام تراپی بشه روتین زندگیش و هرازگاهی ببرم و با آگاهی بیشتر دوران کودکی نوجوانی رو بگذرونه 

تقریبا هدر رفت رو به صفر رسوندیم 

خرید هیجانی تقریبا صفر

تفریحات کم خرج و سفرای یکی دو روزه کم خرج زیاد میریم 

طبیعت گردی با دخترم زیاد میریم 

نوشت افزار لباس فرم کیف و کفش جنس خیلی خوب خورد خورد از برج ۲ خریدم تکمیل شده

بیمه تکمیلی ریختیم برا هر سه تامون

دخترم رو صبحا یک روز درمیون کانون پرورش فکری کودکان میفرستم خیلی خیلی عالیه کلی برنامه متنوع دارن 

کتابهای خیلی عالی با انتشارات معتبر به اجبار امانت میدن و بچه ها میخونن

سرویس مدرسه دخترم این چن سال خودم و همسر بودیم مدرسه خوب دولتی نزدیک هم هست درسش هم خوبه 

تنوع غذاییمون بیشتر از قبل از تاپیک شده 

ارزش پول کم رو میدونم 

منی که سالها طلا نخریدم و اصلا اهمیتی نداشت خریدش و فکر نمیکردم با پول کم طلا بخرم الان کلی طلا خریدم این یه سال و نیم که اشناد شدم با تاپیک

کتاب از کتابخونه میگیرم روانشناسی تربیت کودک موفقیت میخونم

در کل با تاپیک تو همه زمینه های زندگیم پخته تر شدم

دوستان دوست دارم منم نظرمو نسبت به این بحث بگم..واسه سرکار یه راننده داریم ...که هم سرویس ماست هم خو ...

دقیقا کلمه به کلمه ی حرفات درسته ، اتفاقا من شوهرم میگه دلم میخواد برم توی غار زندگی کنم😂😂😎

عزیزمیهفته قبل از تولد دخترم گفتم که راضی بودم از خودم تولد خوبی شد باکس بندی گذاشته بودم ماهی ۲۵۰ ی ...

عزیزم من سبک زندگی شمارو خیلی دوست دارم خصوصا تفریحات یکی دو روزه با دخترتون 😍

خدا حفظش کنه

خدا به منم فرزندی بده دوتایی بریم بگردیم🌱

عزیزمیهفته قبل از تولد دخترم گفتم که راضی بودم از خودم تولد خوبی شد باکس بندی گذاشته بودم ماهی ۲۵۰ ی ...

اره مطلب تولد گل دخترت رو خوندم،اونجام خیلی قشنگ مدیریت کرده بودی👌

این روتین داشتن و برنامه ریزی رو دقیق اجرا کردن رو چجوری بهش رسیدی؟😅

زندگی مشترک اسمشه زن و مرد باید دست به دست هم بدن و زندگیشون بسازن ، هرکسی به اندازه ی خودش مسئوله ❤

یه زندگی هایی که مرد بی مسئولیت باشه زن خودش رو هم بکشه نمیتونه کاری از پیش ببره ، یا مرد همکاری نکنه و هزاران دلایل دیگر گه ممکنه زن هم به فکر باشه ولی زورش نرسه ..

ولی کلا زن ها تو مدیریت مالی زندگی میتونن نقش خیلی خوب و پررنگ تری داشته باشن ، من همیشه به همسرم میگم ،میگم تو بهتر از من پول در میاری ولی مدیریت این پول خیلی مهمه که من از تو بهتر بلدم و خودشم این موضوع رو باور داره😁

همسرم مرد خیلی تلاشگر و مسئولیت پذیری هست ، خیلی هم دست و دلبازه ❤ خب من خیلی راحت می تونستم بی خیال باشم و بریز و بپاش ولی حواسم به همه چی هست و خداروشکر خوب پس انداز میکنم ، کلا تو مسئله ی مالی افراط و تفریط نداریم ، تعادل رو حفظ می کنم

........

یه نکته ای هم راجع به این بحث ها :

واقعا ملاک برتری آدما پول و تحصیلات و ... نیس ، هیج آدمی به آدم دیگه برتر نیس ،هرکسی پول داره ، تحصیلات داره یا هرچی ، رو زندگی خودش تاثیر داره...

اون چیزی که تو جامعه مهمه اینی که سعی کنیم برای آدم های دیگه هم خیر داشته باشیم و آزارمون به کسی نرسه ...

من تو این تاپیک از همه کسانی که چیزی یاد گرفتم خیلی ممنونم ، براشون هم دعای خیر دارم ❤

این طبیعی هست که آدما عقایدشون با هم فرق کنه ، مهم حفظ احترام تو صحبت هاس

من از بچه های اینجا خیلی چیزها یاد گرفتم و از حرفاشون استفاده کردم ، یه سری جاها هم مخالف بودم ، آدم یه حرفی رو میخونه ، اون تیکش که از نظرش خوبه استفاده میکنه

2810