2777
2789
پشتيباني تماس گرفتم ٦ماهه برآيند برداشتن

منم الان دیدم برداشتن   

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام دختر با هم ، هم دردیم ، من نصف بیشتر پولم را میدم برای خوراکی از دبیرستان اروم اروم اضافه شد . ...

ورزش سما جون ورزش😍

من چون قدم ۱۷۰ عه سایزم ۳۸ عه و برندای خارجی هم مدیوم میگیرم ولی خودم اسکینی دوست دارم باشم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خودش میگه هزینه های خودم رو خودم میدم این ۱۰ تومن فقط برای خودم ودوتابچه هام و خرج خونه .مثلا ...

ببین منم قراره این ماه خرجمون با من باشه ولی من بهش گفتم ده کمه دوازده بده. دو نفر هم هستیم. شرایط خانوادگی ، میزان خورد و خوراک ، محل زندگی ، تعداد مهمان و ... هر خانواده ای فرق داره . تو بیشتر بگیر، بیشتر پس انداز کن . تا جایی که می‌دونی همسرت میده تلاش کن.

تازه من برنامه ام اینه ۲۸ بگم دیگه پول نیست که فکر نکنه ، پول زیاد بوده ...

شرایط خانه ها با هم فرق داره .

مثلاً اگه من مهمون داری مثل بقیه دوستان انجام بدم حتما با دلخوری شدید میشه 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
ورزش سما جون ورزش😍من چون قدم ۱۷۰ عه سایزم ۳۸ عه و برندای خارجی هم مدیوم میگیرم ولی خودم اسکینی دوست ...

من ورزش میرم. مشکلم خوردنه 🙃💔 اگه دو جا ورزش میرم امان امان 😫

پشتيباني تماس گرفتم ٦ماهه برآيند برداشتن

خیلی بد شد.. دیگه اصلا ارزش نداره پول بذاریم تو ویپاد ..اخه ۱۰ میلیونو یکساله پرداخت کنیم؟  ۹۰۰۰ سکه برای ده میلیون؟؟؟؟؟

برای من بصرفه نیست

ممنونم عزیزم 

به نظرتون ۱۸ بهترِ یا ۱۴ ؟

از کار افتادگی برا زنان خانه دار شامل چ چیزهایی میشه؟

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
همسن هستیم

🥰، من دچار بحران ۳۰ سالگی شدم ، حس میکنم اصلا این دهه مفید نبوده ، 

یه نکته اقتصادی بگم تا رویا جون دعوام نکنه 😊

از تمیزکاری غافل نشید ، من رفتم خونه یکی ، وااااای واااااای 

از آشپزخونه و کابینت ها ، یعنی اگه قحطی بشه تا دو سال آذوقه دارند و همه در حال خراب شدن.

نکنید این جوری ...

همه را کم بگیرید .

من سه تا کابینت خوراکی ...

جالبه مواد تکراری هم بود ، مشخصه اصلا نمیدونه چی به چیه!!

نمیدونه دوباره میخره💔

بنده شکمو یه شکلات برداشتم ، خراب شده بود 

یه بیسکوییت هم برداشتم خرد شده بود 

تازه این ها تو یخچال بود .

مدیریت زن خیلی خیلی مهمه ،

من خیلی این زن را دوست دارم ولی  خانه داری ضعیف ...😱😱

یه عالمه دکلان نصف نصفه ، خوب یکی را تموم کن بعد یکی دیگه...

تو فریزر که شما چیزی نمی دیدی چون همه فشرده در هم تنیده روی هم 😡

البته وضع مالی خوبی دارند حتی میشه بگیم عالی ، ولی خوب اوضاع خونه داغون 

ممنونم عزیزم به نظرتون ۱۸ بهترِ یا ۱۴ ؟از کار افتادگی برا زنان خانه دار شامل چ چیزهایی میشه؟

خواهش میکنم عزیزم

سایت تامین اجتماعی قسمت بیمه زنان خانه دار برید شاید نوشته باشه،من اطلاعی ندارم🌸

قربونت برم من عزیزم ❤️ دقیقا همینطور راستی سما جون دیروز پیامت رو خوندم گفتی خبری از پست مفید و بلند ...

ممنونم آخه خیلی پیام بود اصلا پیام شما و بقیه دوستان را نتونستم پیدا کنم چون من بخونم لایک میکنم یا ریپلای میکنم بقیه ببینند تو چکیده مطالب هم چیزی نبود 😣

کاش میشد روی پیام های بعضی از دوستان زنگوله گذاشت تا هر موقع پیام میفرستند  بتونم بخونم .

سلام دوستان.خب اگه یادتون باشه شایدم نباشه😉 حدودا ۴۰-۵۰ روز پیش گفتم که یه کاری انجام دادم و قرار ش ...

چقدر عالی خوشحال شدم .

خدا خیر بده به اون مسیول 

خب امروز می‌خوام از خواهر شوهرم براتون بنویسم ❤️چند روز پیش همسرم از سر کار برگشتنی گفت معصومهدارم م ...

چقدر از این کارت دادن خوشم اومد ، ایول دختر👍

سلام خانومایی که بچه هاتون خودتون کلاس شنا رفتین!یه سوال،من پسرم ده سالشه میره شنا،الان ترم ۳ هست ح ...

سلام گلم اگر قصد دارند ادامه بدند حتما تهیه کنید 

چون با فین به راحتی می‌توانند داخل استخر شنا کنند و حرکات را انجام بدن 

با توجه به اینکه هر سال هزینه خرید بالاتر میره 

سلام خوشگلا😘یه سوالاگه الان وام ویپاد رو تسویه کنم (از پشتوانه ۱ تومن گرفتم)به همین زودی وام ۲ تومن ...

میشه. یه. توضیح. راجب. این. وام. بدین؟

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
2810