2777
2789
عزیزم خوب همون کارگزاری آگاه هم فکر میکنم چنین طرحی داشته باشه که همونجا میتونید افزایش موجودی رو بز ...

اگه بانک ها بفهمند شما چه نیروی کاری و مفید هستی و چقدر باحوصله جواب مشتریارو میدید تو هوا  با حقوق بالا میبرنتون

خدا خیرت بده ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی شما میگید هدفم ارتقای ساختمان ها باشه یا مثلاً خرید زمین یا خرید خونه دیگه یا ملک تجاری؟نظر شما ...

اول شما ماشین ارتقاء بده...

ماشاالله سه تا خونه داری

وسعتم میرسه ک ارتقاء بدی...

این همه ماشین خوب هست

سلام آذر مینای عزیز و دوست داشتنی ❤️خسته نباشی گلم اشکال نداره 👌 همین که به لحاف و تشک ها رسیدی خود ...

ممنون معصومه جون شیرین زبونم که همیشه انقد بهمون انگیزه و انرژی میدی، خدا حفظت کنه😘💋

واقعا افرین‌ داریالبته تو شوهرتم باهات موافقهاونوقت شوهر من تا ببینه یه وام میخوام بگیرم فرت یه نقشه ...

قربانت عزیزم ❤️ 

نه دیگه عزیزم منم از اول زندگی گفتم که ...هر چی وام گرفتیم ...هر چی قرعه گذاشتیم ...هر چی خودم کار کردم حتمااااا باید تبدیل به احسنت بشه 

و علا ارزشی نداره که من به خودم سختی بدم و ماه به ماه پول قرعه جور کنم بدم به صاحب قرعه 👌بیام نابودش کنم 

قبل از اینکه در بیاد ...حتما براش چاله میکنم 

مثلا از الان میدونم که واسه آذر ماه و دی ماه قرعه در میاد 

به همسرم پیشنهاد دادم بذاریم هر چی داریم وسط یه خونه ی نقلی بگیریم با وام و با رهن👌 

ماه های قبل هم رفتم طلا گرفتم به ماهی که قرعه در میاد چک کشیدم 👌منظور نمیذارم که بدون برنامه خرجش کنه 

تا بخواد نقشه بکشه خرج شده 😊😀

میگفتم عزیزم 

یا مثلا سختی بکشم وام بگیرم الکی خرج کنیم ...و با سختی بتونیم جای اقساط اش رو پر کنیم 

یا کار کنم الکی خرج چیتان پیتان کنم 😃

میگم هدفمون یکی عزیزم ❤️جمع کنیم ماشینمون رو ارتقا بدیم 

نقطه قوت ...یا به اصلاح نقطه ی ضعف  همسر من ماشین 😍

میگم جمع کنیم ...رو هم ....مدلش رو ببریم بالا 

همسر من از فلانی چی کم داره که ماشین زیر پاش فلان ماشین 

اینطوری عزیزم ❤️ 

بگم جمع میکنم ماشینمون رو عوض کنیم ارتقا بدیم ...خوشحال میشه و میگه فکر خیلی خوبیه 

👌👌🤩🤩خداقوت باشه عزیزم ممنون توضیح دادی فقط وقتی قرعه به نامت درمیاد که میگی همسرت معمولا کارش کم ...

فدات شم با کار کرد خودم میدم ...ماه به ماه از صاحب کارم میگیرم ...احیانا دستم خالی بود حتما از اجاره ها هم کمک میگیرم 

سلام معصومه جونان شاءالله خدا برکت بیشتری به زندگیتون بدهخدا رو هزاران بار شکر که با اجاره خونه ها آ ...

سلام عزیز دل 

آره والله به خاطر همین نعمت بزرگ ( غیرت و مردونکی همسرم )همیشه از خدا شاکرم ❤️

اینم برمیگرده به مادر خانه ❤️همسرم میگه کلاس دوم ابتدایی بودم ...گذاشتن سر کار که برو کار کن در کنار درس کار هم یاد بگیر 

می‌گفت خیلی حساس بودند که پسر بچه واسه خودش کار و کسب راه بندازه 

و اینا کلا همشون اینطوری باغیرت هستند 

سه برادر زبر و زرنگ خدا حفظشون کنه 

یعنی سکته میکنن تابستان باشه و اینا بیمار باشند ❤️

پدر شون هم ۷۵خورده ای سالش ❤️صبح ساعت چهار از خونه میزنه بیرون ..

سلام .معصومه خانم بی زحمت یه راهنمایی بکنید که ما ۳ نفر هستیم و همسرم حدود ۱۳میلیون بهم میده برای خرجی خونه و تو جیبی خودم و پسرمم از همین ۱۳ تومنه اما قبوض و خرج دوا و دکتر رو خودش میده . حالا میخوام بدونم چطور و چه مقدار از این پول رو مثل شما که تقسیم بندی میکنید مثلا میگید اینقدر تومن برای لباس مجلسی اینقدر تومن برای هدیه و غیره ... من چقدر میتونم از این پول پس انداز کنم برا اینطور خرجا؟و اینکه میگید برای هر خرجی یه کارت جدا داشته باشیم منظورتون یعنی همین کارت های عابربانک باشه و روش بنویسیم مثلا این کارت برا لباس این کارت برا سلامتی و یه کارت دیگه مثلا هدیه ... عزیزم ممنون میشم راهنمایی کنید من با این ۱۳تومن بیشتر خورد و خوراک میخرم چون زیاد اهل لباس و کفش و لوازم ارایشی نیستم پسرمم خیلی پر هزینه نیست کم میبرمش شهر بازی و لباسم تند تند نمیخرم براش ولی چون پول همش میدم خوراکی گفتم از شما یه راهنمایی بگیرم ببینم چطور تقسیم و پس انداز کنم ازش . ممنونم 

شما از کجا میدونی تلاش نکردیم؟من یکسال اخیر اونقدری ب خودم سخت گرفتم که حتی یه لباس زیرم واسه خودم ن ...

شاید یک روزی ، یک جایی ، یک کسی ، صبر داشته باش صبر داشته باش .....

توی دوران نوجوانی و جوانی خیلی مجله موفقیت میخریدم و میخوندم همیشه اولش این جمله رو که آقای حلت سردبیر مجله گفته بود و صفحه اول نوشته بود میخوندم .....

بعدها که مشکلاتی در زندگی ام داشتم و یکی اش هم ۶ سال ناباروری بود این جمله رو که انگار توی مغزم حک شده بود تکرار میکردم .

درست میشه همه چیز دوست عزیز تنها چیزی که چاره نداره مرگ هست .

ان شا الله خدا پاداش صبرتون رو به بهتزین شکل براتون کنار گذاشته همونطور که پاداش صبر من بعد از ۶ سال ۳ تا دسته گل از باغ بهشتی اش بود . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

اگه بانک ها بفهمند شما چه نیروی کاری و مفید هستی و چقدر باحوصله جواب مشتریارو میدید تو هوا با حقوق ...

عزیزم من از سال ۸۳ تا ۸۸ کارمند رسمی بانک تجارت بودم . 😍😍😍😍

همون موقع که داشتم استعفا میدادم پیشنهاد کار در بانک پاسارگاد رو از یکی از مشتری ها که باهاش دعوام شده بود بعد خودش از کارش پشیمون شد داشتم . 

ولی ترجیح دادم سال ۸۹ بهترین تصمیم زندگی ام رو بگیرم و وارد دنیای قشنگ بچه ها بشم و شغل معلمی رو انتخاب کنم تا ساعت هایی از روز رو کنار بچه های عزیز سرزمینم بگذرونم و اگر چیزی بلدم بهشون یاد بدم . 🌹🌹🌹🌹

شما یک سرمایه گرانقدری و ممنون از لطفت خدا به شما و خانوادتون سلامتی بده 🌸🌼

عزیزم شما لطف دارید به من ، اینجا همه دوستان مثل یک خانواده هستیم که به صورت زنجیره وار از اطلاعات همدیگه استفاده میکنیم . 🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍

2810