2777
2789
سلام عزیز دل خواهر ❤️ فدات بشم درسته جاش اینجا نیست ولی باید بهت بگم که هیچ وقت از خودت نقطه ضعف نشو ...

سلام عزیزم 

چقد خوب گفته بودین درسته منم مقصر بودم  بهش ی چیزی گفتم اونم چون حساسیتم رو پدرم میدونه برگشت گفت پدرت 

و من آتیش گرفتم 

باورت میشه حس جنون گرفتم رفتم سمت تلویزیون 

میخواستم پرتش کنم رو زمین بیچاره همسرم محکم گرفته بود میگفت غلطکردم هرچی گفتم برا خودم و بابام😔😔😔

من چن وقتیه خ عصبی شدم دست خودم نیست

سلام عزیزم معصومه جون میشه به من هم یه باکس بدی ببین ما ۴نفریم ماهیانه ۱۲۰۰یارانه میشه دوبسته پوشک و ...

سلام عزیز دل خواهر ❤️ عصرت بخیر و نیکی باشه ❤️ 

قربونت برم پس با اوصاف میمونه برات ۸۶۰۰..هزینه ی کلاس رو که سوا کردیم این مقدار موند 

اینکه چقدر بذاری برای خورد و خوراک واقعیت نمیشه دقیق گفت که کسی چقدر مخارج زندگی اش میشه 👌

این یه خانواده ی چهار نفری خرج ماه خورد خوراکش رو با بیست تومن میبینده 

یکی با پونوزده تومن ....یکی با ده تومن ....یکی هم زیر ده تومن 

ولی چون بچه هاتون کوچیک و خودتون میگین که کم خوراک هستین شاید بخوای بتونی با شش تومن ببندی خرج رو 

یه ماه امتحان کن ....

اکه میخوای دقیق تر بیاد دستت یه ماه همه چی رو یادداشت کن 

حتی از یه بسته آدامس گرفته تا بزرگترین اقلام 

حالا همون اول کاری دو ملیون پس انداز کن از همون پول 

میمونه شش و ششصد 

مایحتاج بزرگ رو بگیر .

مثلا هر ماه دو تومن بذار واسه قسمت پروتین 

مثل گوشت و مرغ و ماهی 

نذار از دو تومن بره بالاتر 

مثلا دو تومن بذار واسه حبوبات و برنج و روغن و قند و چای و ...

با دو ششصد هم ...صیفی جات و میوه و نان رو بگیر 

مال هر هفته رو بردار ...دو ششصد رو تقسیم بر چهار هفته کنی 

به هر هفته ات میرسه ۶۵۰

با اونم به مابقی چیزا برس 

اکه از خرج حبوبات پولی موند بردار برای هفتگی که دستت باز تر باشه 

پس انداز رو هم اول کاری بردار تبدیل کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما طلا اگه ۴ گرم و ۶۱۰ صوت باشه مبلغش هم شونزده میلیون و سیصد تومن بشه طلا خام ۳۳۹۰ تومن با ...

۴ درصد 

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام دوستان، عصرتون بخیر🩷یادتونه گفتم یه تومن گذاشتم برای خرید آرایشی خودم، خدا رو شکر خریدهام تا ح ...

به به دوست من 😍عصر قشنگت بخیر و نیکی باشه ❤️ 

مبارکت باشه عزیز دلم ❤️ به سلامتی انشالله استفاده کنی 👌 

برای اینکه صفحات الکی نره جلو ...چند روز میخواستم بنویسم نمیشد 

بچه ها برنامه ی 

( هابی) رو نصب کنید 😉خیلی قشنگ 😍

توش اهداف بلند مدت ...میان مدت ..کوتاه مدت ...روزانه ...ساعتی ...بنویسین 😉خیلی عالی ...

چشم انداز هم داره 😍عالی عالی منم تازه پیداش کردم 

ببینید به درد تون اکه میخوره نصبش کنین 😉

منم برم به شام برسم انشالله آخر وقت میام میخونمتون 😍 ریپلای ها مونده هنوز 

اره واقعا خداروشكر سال خوبي بود خدا دستمون گرفت تو اين مسير كه كم نيارم و دوتا از هدفام تيك خورد❤️اي ...

عزیزم منم همیشه برای شما وقت دارم ❤️بنویس در اسرع وقت میذارم اینجا 

سلام خانمای گل . ما خودمون کشمش پلویی ارگانیک و آبغوره ارگانیک و گردو و بادام و آلو بخارا و... داریم .اگه خواستید و دوست داشته باشید براتون پست میکنم.ما شهرستان خیلی کوچیکی هستیم و قیمت ها اینجا خیلی از شهرهای بزرگ کمتره.

عزیزم منم همیشه برای شما وقت دارم ❤️بنویس در اسرع وقت میذارم اینجا

يك دنيا ممنونم عزيزم💕💕💕🌹🌹🌹 هرموقع كاملا ريلكس بودي و زمان داشتي بنويس تا برنامه خيلي خوبي بشه😁

الان كامل مينويسم فقط در نظر داشته باش كه صاحب مغازه به  همسرم گفته اگه ميخاي بموني از مهرماه كرايه بايد ٣تومن بدي كه خيلي زياده و اينكه همه اقساط بانك ك نوشتم براي ماشين بودن

✅خروجي  

✴️قسط بانك هشتم هرماه ٨مليون تومن 

✴️چهاردهم هر ماه قسط بانك ٦و دويست برج ١٠امسال تموم ميشه

✴️نوزدهم قسط بانك دو مليون دويست پنجاه

✴️اجاره مغازه يك و هفتصد

✴️بيمه ١٥٠٠ 

✴️صندوق خودم  كه برج ١٢تموم ميشه ماهي ١مليون 

✴️يك صندوق كالا ديگه ماهي ٦٠٠ كه ماه ديگه اخريشه و اين ماه مال منه مبلغش يكو پونصد

(دوست دارم باهاش سالن خونه رو كاغذ ديواري كنم چون خيلي تو چشمه) 

✴️ماهي يك مليون ميدم ب ي خانمي لباس خانواده به جز بچه مياره و وقتاي يهويي لباس لازم ميشم ميخرم وگرنه گرون فروشه

✅ورودي

〽️اجاره دومليون و پانصد 

〽️يارانه يكو سيصد 

〽️روزانه متوسط يك مليون دريافتي گاهي ممكنه ٨٠٠ بشه گاهي يكو چهارصد

(امسال با اينكه بهم فشار اومد اوليتم پرداخت اقساط و خوش حسابيمون بود كه نگذاشتم يكدونه عقب بيفته تا زود تموم بشن) 

چيزايي كه ميخام تا اخر سال🌹  :

١، در حال حاضر نياز شديد ب باشگاه دارم اضافه وزن گرفتم🥺🥺

٢، محصولات پوستيم 

٣، احتمال داره برج ١٠كه قسط ٦مليونيم تموم بشه اگه اعضا صندوق خانگيم پايه باشن صندوقو ٤٠مليوني بذارم چون اصلا كابينت ندارم و خيلي بدههههه حتي شوهرخالم يكبار گفت چرا كابينت جديد نميزنيد 

٤، طلا هيچي ندارم 

٥،بايد كلاس رانندگي ثبتنام كنم خيلي واجبه 

٦،سوال كردم هزينه كلاس دخترام اگه بخام ثبتنام كنم  باهم ١مليون تا يكو دويست ميشه

٧، نميدونم چطور برنامه ريزي كنم ك در اينده خونه بزرگتري بخرم 

٨،صندلي انتظار سالن همسرم كهنه شده ٤مليون ميشه

پ ن : برج ٤سال اينده اون قسط هشت تومني هم تموم ميشه راحت ميشم 

(درحال حاضر اين چندماه فقط دارم قسط ميدم نتونستم ب خودمون برسم زياد و دخترام ازمايش دارن ) 

معصومه جان يعني اگه بتوني با اين همه خواسته هام برنامه واسم بنويسي شاهكاااار كردي❤️❤️🙈

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
سلام دوستان من در راستای افزایش درآمد تصمیم گرفتم برم اسنپ از فردا کارم رو شروع می کنم ولی خب امیدوا ...

سلام عزیزم من گاهی وقتا بیکارباشم حوصله داشته باشم میرم

فقط دقت کن مسیر هایی که بهت میخوره ببین مقصد جاهای پرت و بیرون شهرو خلوت نباشه که خدایی نکرده مشکلی واست پیش نیاد، یا اکر چندتا مرد بودن سوار نکنی و لغو کنی بهتره

من مسیرهای داخل شهری میرفتم دو سه یا جهارساعت صد وپنجاه تا دویست بود 

سلام دوستان عزیزم

من این هفته آزمون شهر دارم، خیلی استرس دارم. با قلب های مهربون و پاکتون برام دعا کنید منم گواهینامه را بگیرم. 

انشاءالله به مراد دلتون برسید و همیشه سلامت و موفق باشید. 

@masumehjoon‍  كلي تايپ كردم نرفت ادامش.. عزيزم ما چون سيزدهم هرماه اخرين قسط سنگينمون هست معمولا فرداش جگر يا كباب ميگيريمو ي طورايي اونروزو جشن ميگيريم يكي دوروز تنفس و باز شروع جمع كردن اقساط هست. يعني حدودا از ١٦هرماه شروع ميكنم به جمع كردن اقساط .

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
2810