[QUOTE=346855820]دوستان گلم سلام خوبین؟؟ ان شاالله بعد از چندسال ما هفته بعد داریم با قطار میریم مشهد 🚆🚆🚄 ...[/
حتما صبح قبل بیرون رفتن ناهارتون رو درست کنید یا قبل بیرون رفتن شامتون رو درست کنید که وقتی برگشتید هتل از گرسنگی ،غذای بیرون سفارش ندید ( من قبل بیرون رفتن برنج رو ابکش میکردم برای ناهار ،وقتی برمیگشتیم تا بقیه دست و صورت رو بشورن دم میدادم و اماده میشد ،از خونه یرنج برده بودیم)
حتما برای بی ار تی (من کارت) بگیرید خیلییییی بصرفه هستش
برای هر نفر ۱۵۰۰ تومن هستش (به طور مثال ما جایی میخواستیم بریم ۷۰ هزار تومن اسنپ بود ما سه نفر بودیم با ۹۰۰۰ تومن رفتیم 😎) مقصدی که میخوای بری رو در برنامه نشان بزن بهتون میگه اتوبوس کدوم خط رو باید سوار بشی 😊(این مورد به ما خیلییییییی در هزینه ها کمک کرد )
من زعفران نخریدم ولی فکر کنم بسته ی یک گرمی ۱۵۰ بود
البته برای سوغات ،نخود و کشمش با بسته بندی قشنگ داشتن حدود ۲۰۰ گرم میشد ۴۰ هزار تومن ، من برای عزیزانم گرفتم(البته چیزهای دیگم براشون گرفتم)
کلا بعضی مغازه ها بسته بندی از همه چی با وزن های کم برای سوغات داشتن خیلی خوب بود (ما هفته قبل مشهد بودیم سوالی داشتی بپرس )
برای غذا هم نیم کیلو گوشت چرخ کرده و نیم کیلو فیله خریدیم (فیله کیلو ۱۷۰ بود گوشت ۶۰۰)
من از خونه روغن و ماکارونی بردم نمک و زردچوبه و فلفل
حتی قبل سفر مهمان داشتم میوه مونده بود با خودمون بردیم پول میوه ندادیم
برای راه ، هم رفت و هم برگشت شامی درست کردم با نون باگت و مخلفات ساندویچ درست کردم (،من کلا جدا از هزینه،غذای خونگی رو به بیرون ترجیح میدم)ن