سلام و صد سلام
بنده دیروز رفتم دندونم را درست کنم ، گفت نمیشه و کامپوزیت باید بکنی! گفتم نمیشه روکش بذارم ؟ گفت حیفه دندون که خراب نیست و برای روکش ما دندون را می تراشیم اما برای کامپوزیت چند خراش روی دندون داده میشه 😥😥😥
منم گفتم بزن 😀
خودش گفت هزینه مهم نیست ؟ گفتم نه ، خودم استفاده نکنم بقیه استفاده می کنند😑
البته حقیقتا هزار بار تو ذهنم حساب کردما😅😅
دیگه سرتون را درد نیاورم ، شد ۹ میلیون و ۴۰۰ که بیمه دانا ۶ میلیون را داد و بنده ۳ میلیون و ۴۰۰ دادم، درسته بیمه ماهی ۵۵۰ کم میکنه منظورم دانا است ولی اینجا به دردم خورد 🌱🌱
من یه روکش شماره ۶ هم دارم گفت میشه حدود ۲۵۰۰ و بیمه ۸۵ را میده اما حالا که من استفاده کردم فقط یه تومن را میده ، دیگه موندم حالا انجام بدم و ۱۳۰۰ از جیب بدم یا مهر ۴۰۴💰💰💰💰
بدهکاری و قسط هام را دادم یک میلیون برای ماه مرداد دارم البته فعلا.
دلم کفش مارک میخواد، گفتم اگه پول کار اضافه ام را دادند میگیرم 😎😎😎
من پنجاه تومن وام قراره بهم بدن.
دیگه زنگ زدم به ده تا بانک تا این پنجاه را بذارم و وام بگیرم .
رسالت نمیتونم چون فعلا وام دارم.
قرص الحسنه مهر هم نمیتونم چون وام دارم .
زنگ زدم به سپه ، قبلا گرفته بودم گفت طرح نگین مهر فقط تا ۳۰ آبان فعاله و بعد منسوخ میشه ، گفتم ۵۰ بذارم ۳ ماه چند میدید؟ گفت ۲۵، 😡😡😡 گفتم طرح جدید قرض الحسنه ندارید گفت امید .... گفتم میتونم نگین را اون تبدیل کنم ؟ گفت خانم حضوری بیا سوالاتت زیاد شد🤬🤬🤬🤬🤬🤬
پس سپه هم رد شد چون اون دفعه که وام هم میخواستم بگیرم خیلی دوندگی داشت و سفته و کسر از حقوق و مسیول بانک هزار بار گفت بیا دسته چک باز کنم ، منم گفتم نه، کلا خوشم نیومد ازشون، حیف که ۸ تومن پس اندازم تو این سپه گذاشته بودم .❌❌😶😶😶😶
بعدی ویپاد، همون بانک پاسارگاد ، دیدم ۲۳ درصد هست کلا گذاشتمش کنار 💔💔💔💔💔
بعدی آبی بانک ، خانمه گفت ده تومن میذاری سه ماه با باز پرداخت نمیدونم گفت ۶ ماه یا ۱۲ ماه، یک میلیون هم باید سود بدی ده میلیون بهت میدن، یازده میلیون پس میدی یعنی همون ۱۰ درصد ولی گفت حتما باید این ۱۰ را بگیری تا بعدی فعال بشه 😒😒😒😒😒
بانک بعدی ، ملی همون بام ، طرح مهربانی ، ۵۰ تومن بذاری ۳ ماه ۳۹ میده ۴ درصد یکساله همه کار ها هم اینترنتی، فعلا ایشون انتخاب شدند .✅✅✅✅✅
داشتم دنبال وام بعدی میگشتم که دیدم، عدم موجودی میشه و ته کارت چیزی نمیمونه که بخوام قسط بدم 😆😆😆