2777
2789
میشه منو توی دورهمی تگ کنید و بگید چیکار کردین یعنی چی که جلو تلویزیون گذاشتید؟ منم می‌ذارم و بعضی و ...

سلام عزیزم 

تلویزیون رشد مغز بچه رو متوقف می‌کنه باعث تاخیر بچه میشه

زیر سه سال مضر هست 

من براش کارتون انگلیسی میذاشتم خیلی دوست داشت حتی کلمات انگلیسی و تکرار می‌کرد ولی فارسی هیچی حرف نمی زد الان جمع کردم مطمئنا طول میشه به حرف بیاد به فارسی 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
نه عزیزم کار خوبی کردی مربی گرفتی هرچیزی ک حالت خوب میکنه انجام بده اگه همسرت همراه باشه عالیه

فدات 

خداروشکر همراهه 

ممنونم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا این حساسیت نسبت به بابات رو زیاد ابراز نکن.تو دلت نگه دار ..اکثر ماها به پدرمون حساسیم شوهرامون ...

ممنون از پاسخگوییتون عزیزم

خدا رحمت کنه پدرتون رو براشون فاتحه میفرستم..باعث تاسفه همچین مردای بیفکر

متاسفانه حرمت های بین ما خیلی وقته از بین رفته فقط تحملش میکنم..

سلام و صد سلام 

بنده دیروز رفتم دندونم را درست کنم ، گفت نمیشه و کامپوزیت باید بکنی! گفتم نمیشه روکش بذارم ؟ گفت حیفه دندون که خراب نیست و برای روکش ما دندون را می تراشیم اما برای کامپوزیت چند خراش روی دندون داده میشه 😥😥😥

منم گفتم بزن 😀

خودش گفت هزینه مهم نیست ؟ گفتم نه ، خودم استفاده نکنم بقیه استفاده می کنند😑

البته حقیقتا هزار بار تو ذهنم حساب کردما😅😅

دیگه سرتون را درد نیاورم ، شد ۹ میلیون و ۴۰۰ که بیمه دانا ۶ میلیون را داد و بنده ۳ میلیون و ۴۰۰ دادم، درسته بیمه ماهی ۵۵۰ کم می‌کنه منظورم دانا است ولی اینجا به دردم خورد 🌱🌱

من یه روکش شماره ۶ هم دارم گفت میشه حدود ۲۵۰۰ و بیمه ۸۵ را میده اما حالا که من استفاده کردم فقط یه تومن را میده ، دیگه موندم حالا انجام بدم و ۱۳۰۰ از جیب بدم یا مهر ۴۰۴💰💰💰💰

بدهکاری و قسط هام را دادم یک میلیون برای ماه مرداد دارم البته فعلا.

دلم کفش مارک میخواد، گفتم اگه پول کار اضافه ام را دادند میگیرم 😎😎😎

من پنجاه تومن وام قراره بهم بدن.

دیگه زنگ زدم به ده تا بانک تا این پنجاه را بذارم و وام بگیرم .

رسالت نمیتونم چون فعلا وام دارم.

قرص الحسنه مهر هم نمیتونم چون وام دارم .

زنگ زدم به سپه ، قبلا گرفته بودم گفت طرح نگین مهر فقط تا ۳۰ آبان فعاله و بعد منسوخ میشه ، گفتم ۵۰ بذارم ۳ ماه چند میدید؟ گفت ۲۵، 😡😡😡 گفتم طرح جدید قرض الحسنه ندارید گفت امید .... گفتم میتونم نگین را اون تبدیل کنم ؟ گفت خانم حضوری بیا سوالاتت زیاد شد🤬🤬🤬🤬🤬🤬

پس سپه هم رد شد چون اون دفعه که وام هم میخواستم بگیرم خیلی دوندگی داشت و سفته و کسر از حقوق و مسیول بانک هزار بار گفت بیا دسته چک باز کنم ، منم گفتم نه، کلا خوشم نیومد ازشون، حیف که ۸ تومن پس اندازم تو این سپه گذاشته بودم .❌❌😶😶😶😶

بعدی ویپاد، همون بانک پاسارگاد ، دیدم ۲۳ درصد هست کلا گذاشتمش کنار 💔💔💔💔💔

بعدی آبی بانک ، خانمه گفت ده تومن میذاری سه ماه با باز پرداخت نمی‌دونم گفت ۶ ماه یا ۱۲ ماه، یک میلیون هم باید سود بدی ده میلیون بهت میدن، یازده میلیون پس میدی یعنی همون ۱۰ درصد ولی گفت حتما باید این ۱۰ را بگیری تا بعدی فعال بشه 😒😒😒😒😒

بانک بعدی ، ملی همون بام ، طرح مهربانی ، ۵۰ تومن بذاری ۳ ماه ۳۹ میده ۴ درصد یکساله  همه کار ها هم اینترنتی، فعلا ایشون انتخاب شدند .✅✅✅✅✅

داشتم دنبال وام بعدی میگشتم که دیدم، عدم موجودی میشه و ته کارت چیزی نمی‌مونه که بخوام قسط بدم 😆😆😆

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
سلام و صد سلام بنده دیروز رفتم دندونم را درست کنم ، گفت نمیشه و کامپوزیت باید بکنی! گفتم نمیشه روکش ...

رسالت میتونی وام بگیری

من الان سه تا وام به فاصله ۳ ماه از رسالت گرفتم

فقط اعتبار سنجی باید پاسخگوی اقساط باشه

خانما سلام لطفا جواب منم بدید من دیروز رفتم ۱،۳۴۰طلای دست دو گرفتم یه جفت گوشواره بچگانه ازین حلقه قدیمی ها بعد فروشنده با ۷ درصد حساب کرد من اولین باره تنهایی طلا میخریدم یعنی سرم کلاه رفته؟۷ درصد زیاد نیست واسه طلای دست دوم؟قیمتش هم شد ۴۷۸۰هزارتومن..اینم بگم کلی استرس دارم چون همسرم نمیدونه فقط میدونه دو تومن پول داشتم ☹️

کاش سکه میگرفتم فروشنده میگف سکه موقع فروش ۴۰۰ تومن ضرر میکنه ولی طلا از ۷ درصد تو هرگرم ۷۰۰ تومنش ض ...

عزیزم با ۴ میلیون چجوری میخواستی سکه بخری

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
کاش سکه میگرفتم فروشنده میگف سکه موقع فروش ۴۰۰ تومن ضرر میکنه ولی طلا از ۷ درصد تو هرگرم ۷۰۰ تومنش ض ...

عزیزم ۷ درصد یک گرم طلا میشه ۲۵۰ هزارتومن !

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خانما سلام لطفا جواب منم بدید من دیروز رفتم ۱،۳۴۰طلای دست دو گرفتم یه جفت گوشواره بچگانه ازین حلقه ق ...

سلام عزیزم ، نگران نباش خیلی زیاد حساب نکرده باهاتون ، بعد اینکه شما طلا رو برای بلندمدت داری میخری . 

خانما سلام لطفا جواب منم بدید من دیروز رفتم ۱،۳۴۰طلای دست دو گرفتم یه جفت گوشواره بچگانه ازین حلقه ق ...

سلام عزیزم 

نه هفت درصد معقوله برا طلا دست دوم 

چند گرم بود گوشواره 

سکه هم از چند جا بپرس ببین کدومش کمترین سود رو میگیره 

وزن سکه یا طلا ضرب در قیمت تابلو طلا ک بکنی متوجه میشی چقد بیشتر از قیمت طلای خام میخاد ازت بگیره بعد ببین کدومش بیشتر برات میصرفه 

در کل طلا هم در دراز مدت سوده نه اینکه الان بخری دو ماه دیگه بفروشی یا ببری عوض کنی این مسلما ضرر هست

سلام دوستان عزیز من تقریبا ۲۰ ..۲۵ تومن با وام خونگی و ویپاد تونستم جور کنم الان بنظرتون بدم یه لنگه النگو که النگوام بشه ۷ تا یا بدم طلای شکسته یا کارکرده واسه سرمایه گذاری ؟النگو واسه خودم خیلیی مهم نیست که حتما باید زیادشون کنم ..بنظرتون چیکار کنم؟

2810