2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی من و داداشم و خواهرشوهرم ۱۰ سال پیش با فاصله چند ماه ازدواج کردیم از ابتدای زندگی مون ت ...

منم خیلی دیدم

درهایی براشون باز میشه

استخدام میشن یا اتفاقای خوب مالی براشون میفته

هم طلا هم وسایل رو...هرماه بخشی از پول رو برای طلا و کم وکسریای خونه میخریدم‌.

هم طلا هم وسایل مورد لزوم خونه لوازم رو قسطی بردار و بقیه رو پارسیان بگیر بعد چند ماه قسط هات تموم شده و میتونی طلا بیشتری برداری

دوستان کسی خرید و فرش انلاین طلا رو انجام داده؟ 

میخوام شروع کنم راهنمایی میکنید از کدوم پلتفرم استفاده میکنید ؟

خودم طلاین احراز هویت کردم شما اگه انجام میدید تو چه برنامه ای هستش

ممنون میشم یکی منم لایک کنه بعدا بیام بخونم💝💝

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟
تا پول اومد دستم تبدیل کردم تا چندماه نقد نیستم امروز رفتم دیدم فقط دوتا تاپ دارم ویه شلوار مابقی قا ...

اپلیکیشن ویپاد نصب کن یک تومن وام فوری رو بگیر 4 ماهه باید پس بدی .

یا از اسنپ پی خرید کن قسطی. اینو باید یک چهارم خریدو اول بدی . وپیاده بهتره

من سال۸۸ازدواج کروم و از سال۹۰سر کار رفتمبا همسرم دوتایی کار میکردیم و باهم خونه ساختیم و ماشین خرید ...

چقدر جمله آخرت قلبمو درد آورد...

روحش شاد عزیزم..

سایت بالا سر گل پسرت بمونه ♥️♥️

سلام به همه،من همیشه خاموش میخوندم،گفتم الان که تاپیک سوم زده شده هم از رویا جون تشکر کنم،وهم تبریک ...

من خیلی ساله عضو هستم و اوایل فعال بودم تو تاپیک ها ولی بعد ک دیدم یهو حمله میکنن بی‌جهت و بی‌تجربه دیگه خاموش مطالب رو میخوندم ولی الان مدت کوتاهی تصمیم گرفتم فعال باشم 

2810