2777
2789
سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه و سر سلامت باشید. روز معلم رو هم به معلم ها و هم به شما دوستان عزیز ...

تارای من♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️بیشتروبیشتروبیشتر از قبل بهت افتخارمیکنم وجودت خیلی باارزش هست کاش کنارم بودی بغلت میکردم🥺♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ هزار ماشاالله. 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دوستان یه مشورت لازمم، شوهرم میگه به حقوقت کاری ندارم، اما میدونم تعارف میکنه، منم گفتم سیب زمینی، پ ...

سلام گورچین عزیزم

اولا که روزتون مبارک باشه و امیدوارم حقوقتون کلی براتون پربرکت باشه.

نظرم اینه که وسایل خونه برای تامین آسایش و راحتی اعضای خانواده و مخصوصا خانم خونه که معمولا وظایف آشپزی بیشتر باهاشونه هست. پس خیلی خوبه که یک وسیله با حقوقتون بگیرید که ماندگار باشه تا خرج وسایل مصرفی کنید حقوق رو.

اما در مورد اینکه چی بخرید به نظرم حسابی بررسی و نیاز سنجی کنید، مثلا اگر فر برقی دارید واقعا با ایرفرایر یا سرخکن بدون روغن کوچک ترین تفاوتی ندارند.

یا مثلا ببینید چقدر نیاز به یاندویچ ساز در شما جدیه، مثلا من خودم خیلی کم استفاده می کنم و اگر به عقب برگردم برای جهیزیه تهیه نمی کنم.

اینجوری هم نیازهاتون رو برطرف می تونید کنید و هم پس اندازی از حقوقتون داشته باشین که انشالله تو زمینه کارهای بزرگ مثل خرید ملک و این ها ازش استفاده کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گورچین عزیزم اولا که روزتون مبارک باشه و امیدوارم حقوقتون کلی براتون پربرکت باشه. نظرم اینه ک ...

خیلی ممنون عزیز دل 😘😘

پستتون رو ذخیره کردم، خیلی خوب نوشتید، ممنون که تجربه‌تون رو گفتید، ممنون💐

سلام عزیزان من تازه با تاپیک اشنا شدم درسته خیلی  ساله ازدواج کردم و پس اندازی نداشتم ولی تصمیم گرفتم از الان شروع کنم با قدرت انشالله خدا کمکم کنه و موفق بشم 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
یه سریا که از خیلی قدیمیای تاپیکامن یه سریارو هم از صفحه ی اعلاناتم

سلام رویا جون

خیلی ممنونم ک دوباره زحمت کشیدین و تاپیک زدین 

من خيلی استفاده میکنم از تجربیات شما و دوستان 

ان شاءالله این تاپیک هم به کوری چشم حسودا عالی میشه

ولی چقدر عالی میشد یه جمع خاص و دوستانه داشتم جدای از غریبها

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

خانوما باید برای مسیری که انتخاب کردین هدف داشته بلشین 

به جرات میتونم بگم من از همه کم خرجتر بودم این سالها 

ولی هدف و برنامه برای صرفه جویی هام نداشتم 

اگر صرفه جویی تبدیل به طلا بشه ارزش داره و لاغیر

سلام به همه،من همیشه خاموش میخوندم،گفتم الان که تاپیک سوم زده شده هم از رویا جون تشکر کنم،وهم تبریک بگم،انشالله این تاپیکم مثل قبلی ها پر رونق باشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
2810