2777
2789
بن ما 600 یارانه 1200 با همون سه تومن ک از حقوق میزارم و ب تومن از اسنپ میشه چند 😂😁 5800 ولی خب در ...

البته منکر نمیشم ک هزینه ما برا خرید عمده مثلا گوشت یا ماهی و ... فریز کلا بیشتر میشه اما جزو خرج ماهیانه امون نیس 

مثلا چن ماه بارانه جمع شده و ی مبلغ از حقوق میزارم گوشت رو میخرم ماه بعد مرغ و ماهی ماه بعد .....

و خرج اون ماهی ک از حقوق گذاشتم برا خرید گوشت خب مصلما باید کمتر باشه ک جاش پر بشه 

انشالله ماه جدید حقوق دادن منم میام ریز تر گزارش میدم از خریدام 

اینم ک میگم گاهی تموم میشن تو یخچال و نمیخرم 

بجاش گفتم مغزیجات یا پفیلا یا پنکیک و عسل دونات و شکلات 

شیرو خرما و..... 

هر چی هرچی تو خونه باشه ب بچه ها میدم 

مثلا من اگر هویج خریدم ابش رو گرفتم دادم ب بچه ها   

میوه نمیدم 

یا هندونه دادم 

دیگه هلو و میوه دیگه تو یخچال نمیدم میرارم برا فرداشون 

نمیدونم شایدم اشتباه باشه ولی همه چی رو باهم نمیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه داریم ولی اخر سال باید 700 بدیم مستاجر بلند بشه بریم بشینیم منم میگم حالا امسالم پس انداز کنیم ...

بنظر من حرمت لباس خونگی کمتر از لباس بیرون نیست🌹

لباس خونگی رو برای دل خودمون میپوشیم🌹

لباس خونگی مطالق با میل خودمون میپوشیم و نشان از ارجی هست ک برای خودمون قایل هستیم 🌹

لباس خونگی هست ک ب آدم انرژی مثبت و منفی میده🌹

منظورم این نیست ک بریم خداتومن پول لباس خونگی بدیم

نه اصلا بهر حال لباس خونگی باید نسبت ب لباس مجلسی و لباس بیرونی ی راحتی هم داشته باشه ک از پوشیدنش لذت ببریم ن اذیت شیم

منظورم اینه ک بی تفاوت نباشیم

اگه ۲ تا تاپ میخریم ۱۰۰ تومن در نظر داشته باشیم شاید اگه ی دونه میخریدیم ۱۰۰ تومن و جنسش بهتر باشه چ بسا برامون مدت زمان بیشتری کار کنه و تن خور زیباتری داشته باشه

ی مورد دیگه 

فکر نکنیم اتو کردن فقط برای لباس بیرون و مجلسی هست

لباس زیر

لباس خونگی رو اتو کنیم بعد تا کنیم بزاریم داخل کشو

لباس رو مچاله نندازیم داخل کشو ک ب زور درکشو رو باز و بسته کنیم

ی تیشرت شلوارک  اتو شده جلوش خیلی زیباتر میشع

ی نکته دیگه سعی کنیم اگه ۲ دست ۳ دست یا هر تعداد لباس ک داریم متنوع بپوشیم ک  تکراری بودنشون ب چشم نیاد

مثال

فکر کن ۲ دست تیشترت شلوارک داریم 

ی بار هم رنگ بپوشیم

ی بار ترکیبی با رنگی ک هم خوانی داشته باشه۰

سعی کنیم عادت نکنیم ب سبک تکراری

مثلا فقط تاپ و شلوار بپوشیم یا تاپ و شلوارک،یا فقط گشاد یا فقط تنگ یا کوتاه یا فقط بلند

بنظرم وقتی سبک پوششمون متنوع باشه تکراری بودن لباسا،کمتر ب چشم میاد

من کشوی لباسای دم دستیم رو هفتگی میچنیم

مثلا 

شنبه تاپ شلوارک

یک شنبه ساحلی بلند

دوشنبه تاپ و دامن کوتاه

۳شنبه شومیز شلوار

۴شنبه تاپ و دامن فون

۵شنبه لباس کاملا آزاد حالا هرچی شد

جمعه ی دست از لباسایی ک برای مجالس میپوشم بتونم اون آزادی رو تو خونه باهاش داشته باشم حتی اگه شده برای چن ساعت میپوشم

برای هفته بعد دوباره جابجا میشن تو پوشیدنشون دوباره تنوع میدم 

مثلا اگه داشته باشم ی ساخلی جدید برای هفته جدید جایگزین ساحلی قبلی میشه یا تاپ و شلوارکی ک هفته قبل با هم پوشیدیم این هفته مثلا تاپش رو با دامن یا شلوار میپوشم یا شومیز رو با دامن میپوشیم

شاید مورد پسند شما عزیزان نباشه ولی من راضیم

لازم نیست حتما 

۷ دست لباس عالی داشته باشیم با ۲ تا۳ دست خیلی راحت میشه تمیز و مرتب باشیم

۲ دست لباس برای انجام کارهای خونه جداگانه دارم🌹

۲ دست لباس خواب نرمال🌹

۲ دست پیشبند و کلاه آشپزی دارم🌹

و یک نکته دیگه حتما تو خونه دمپایی  بپوشیم🌹

و کفشامون رو همیشه تمیز و مرتب نگه داری کنیم🌹

من خودم از بیرون بیام بلافاصله با ی دستمال خیس اول زیر کفش رو پاکسازی میکنم بعد با اسپری و دستمال شروع میکنم رویه کفش رو تمیز میکنم کامل ک تمیز شد و اسپری خوش بو کننده زده شد منتقل میشه ب جا کفشی 

اینجوری همیشه کفش تمیز و نو میمونه جا کفشی هم خوش عطر و تمیز

دیروز رفتم برای دخترم روپوش بگیرم لباسش رو پرو کرد اومد بیرون مادرای دیگه گفتن اماده مدرسه است کفشاشم ک نو گفتم کفشاش نو نیستن بخدا نزدیک ب ۲۰ دقیقه فقط ازم میپرسیدن مگه میشه چطور نگهداری کردید ک انگار تازه از جعبه اومدن بیرون

دوست عزیز این مطالب کلی بود❤️

ببخشید روی پست شما جواب دادم🥰

ن دیگه اون ۲تمن واسه خرج لباس و خرجای یهویی و اینا میشه !!

خب به نظر منم کمه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
یا مثلا ی شب شام لوبیا گرمه و در کنارش پیاز بشه همسرم هم نون سنگک بخره ی شب عدسیه با با پیاز و ابلیم ...

مام مثل شماییم.خیلی پربرکت میشه یخچال،به شرطی که خانم باسلیقه باشه و از همه چی خوب نگهداری کنه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
بنظر من حرمت لباس خونگی کمتر از لباس بیرون نیست🌹لباس خونگی رو برای دل خودمون میپوشیم🌹لباس خونگی مط ...

خیلی عالی بود عزیزم 

من خودم تا قبل ب دنیا اومدن بچه هام کارم همین بود لباسا رو هفتگی میاوردم و میپوشیدم بعد ی ماه جمع میکردم میزاشتم چمدون چن ست جدید میاوردم و ماه بعد باز تکرار 

همیشه لباسام تمیزو نو بودن و تکراری هم نمیشدناما خب بعد بچه اصلن یادم رفته بود 😁 تا همین پارسال 

الان بهتره اوضاع تقریبا و جا داره ک بهترم بشه 

ممنون از یاداوری🌷❤️

ن دیگه اون ۲تمن واسه خرج لباس و خرجای یهویی و اینا میشه !!

بنظر من وام نگیر.

همیشه چند تومن پول نقد کنار دستت نگه دار،همه چی که سود و طلا نیس..

یه وقت ماشین خرج باز میکنه،بچه مریض میشه،میخای طلا بفروشی؟یا قرض کنی

همین دوتومنو بزار بانکی که وام میده بزار حسابت کار کنه.ویپاد خوبه برا یکی دوتومن، سکه میده و امتیاز جمع میشه برات

من یکم پس انداز میکنم مثلا هوس میکنم در حد دو گرم طلا بخرم بعد پشیمون میشم .چون میتونم پول نگه دارم ترجیح میدم جمع بشه بتونم طلای سنگینتر یا دلبخواهمو بخرم،رو اون پولم میزارم حسابم که بتونم وام بگیرم،با شرایط من این بهتره،

حالا ممکنه چند تومنم این وسط طلا بالا پایین بشه اما چون من دیدم بلند مدته برام سوده

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

سلام خانم ها 

من شاغلم و درآمدم در حد متوسط است.

متاهل هستم و به جز خرید گوشت و برنج بقیه خرجهام یعنی خوراک و پوشاک و ورزشم با خودمه. با اینکه ولخرج نیستم ولی خیلی نمیتونم پس انداز کنم . واقعا کلافه ام.

ممنون میشم راهنماییم کنید

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
خانمهای عزیز، لطفن لطفن لطفن هرچقدرم صرفه جویی میکنید از گوشت و مرغ و غذای بچه ها نزنید. بچه اگر خوب ...

دقیقا موافقم با حرفتون👏🏻👏🏻

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام خانم ها من شاغلم و درآمدم در حد متوسط است.متاهل هستم و به جز خرید گوشت و برنج بقیه خرجهام یعنی ...

عزیزم از پول 💰 کم باید بتونی پس انداز کنی ،پول زیاد باشه که هنر نیست خودش میره تو حساب ،چطوری خوردن گوشت و برنج و ورزش جز برنامه هست پس یه کارت جدا هم بزار هر بار هر پولی برات واریز میشه بلافاصله یک سومشو بریز دیگه فکر کن نداریش فراموشش کن بعد یه مدت باهاش یه تیکه طلا بخر   دیگه میشه روتین زندگیت ومعتاد میشی به پس انداز 

سلامی به گرمی روی ماهم به روی ماه خوشگلای خسیس خودم ،😍

خب اول از همه تبریک میگم به ستاره جون که خونه خریده انشالله که خیرش و ببینه

بعدش دم ساناز باکلاسمون گرم عجب میزی چیدی خدایی عاشق مدیریت خرج کردن مهمونیت شدم جای من خالی،😎

خب من تونستم یا تلاش فراووووان گواهینامه بگیرم ،😁😍

و دیروز از ذوق فراوان ماشین مامانم و با یه استارت و اشتباه گرفتن کلاژ و گاز به دیوار کوبیدم،🤗

حدود ۹تومن هزینه گواهینامه شد که همش و از درامد خودم دادم،😁شاید باورتون نشه یه شغل خونگی زده بودم،،،اما فعلا جابه جایی داریم و در شغلم و تخته کردم

خداروشکر امسال از خودم راضیم هم خوب و سالم خرج میکنیم هم تفریح و داریم و هم پس انداز میکنیم،😍میتونم بیشترم پس انداز کنم اما راستش اینجور راضی تریم من واقعا نمیتونم مثل ده سال پیشم زندگی کنم بالاخره الان بچه داریم و دوست ندارم از من و باباشون خاطره بد داشته باشن،،،انشالله به زودی خونه مورد علاقمون و بخریم اونموقع روم بشه بهشون بگم درک کنن و راه بیان

سلام بچه‌ها خوبید 

منو که یادتونه شوهرم بیکار شده بود برج ۱۱ و من ۷ ماه به شدتتتتتتت سخت و درداوری رو گذروندم بچه‌ها 

کلی طلا فروختم

الان خداروشکر مغازه زدیم ولی بچه‌ها قرض و قسطای عقب افتاده زیادی داریم 

از طرفی مغازه هم تو این ده روز  زیاد درامد نداشته و شوهرم داداشش رو اورده کنار دستش بهش یاد بده و باید هفتگی به اون هم پول بدیم اما درامد خیلی ناچیزه فقط امیدواریم درست بشه چون تعطیلات بوده و ساید شرایط تغییر کرد

حالا من قراره دستگاه کارت خوان به اسم خودم بگیرم و تا موعد قرارداد خونمون ۳ ماه وقت دارم 

تو این مدت پولای دخل رو به چه بانکی بزارم که بتونم وام بگیرم با توجه به اینکه سر ماه باید از پولا برداریم و به صاحب ملک و برادرشوهرم بدیم 

بانک مهر یا ویپاد خوبه بنظرتون؟

ویپاد از نظر اینکه پول رو یه وقتایی برداشت میکنیم مناسبه یا سکه کم میکنه؟

بچه‌ها یکی کمکم کنه خیلی فشار رومونه 

قسمت اول حرفتون که بدون شک درسته👌🏻 ولی برا من دوست عزیز.... خرج آشپزخونه که مهسان گفت واقعااا خیلی ...

با حرفتون موافقم.بنظرم کیفیت موادغذایی اگر خوب باشه والبته سالم،هزینه بیشتری داره

@دختر_شمالی۷۵   هم درست فرمودند.مثال ماکارونی رو من برای همین مساله شمازدم وایشون به درستی مطلبم رودرک کردند.گفتم که ۴نفرغذای مشابه همدیگه دارن،ولی هزینه های غذاشون فرق داره،چون کیفیت مواد اولیه فرق داره

شاید دوستانی که هزینه شون به نظرتون کم میشه(جدای از دسته دوم که مجبورندکم هزینه کنند)لیست ماهیانه شون رو اینجا بنویسند،بازم ببینید که شماخرید اضافه تری ندارید،ولی کیفیت ممکنه فرق کنه....البته که به شهرواستان هم بستگی داره

مثلا من مازندرانم.فصل مرکبات،دیگه بهترین پرتقال نهایتا۳۰تومن هست،اما استان دیگه۷۰ تومن

الان اینجا خیاردرجه یک چهل پنجاه تومنه،دوستانی نوشتند خیار خوب گرفتند ده هزار تومان....خوب همه ی اینها دخیل هست

شما همونجور که گفتین سالم خور هستین.موادسالم وخوب وباکیفیت مسلما قیمت بالاتری هم داره.خداروشکر که اهل غذای سالم هستین

خدایا بی نهایت شکرت
2810