سلام
ببین سامیه درست گفتن اون بن هم جز خریداتون میشه و خرجتون ببشتر از اون ۴تومن میشه.
غذاهای بچه های گلت نوش جونشون باشه. در حال رشدت بخورن جون بگیرن😍
در مورد مصرف:
من پیاز بزرگ و کوچک میگیرم..... چون بزرگ ها(متوسط رو به بزرگ) برا کنار مرغ، و خورشت که میخوام تفت بدم مرغ، و گوشت رو..... کوچک برا کوکو و سالاد(بچه بد خوراک من میکه پیاز تو سالاد نکن ولی خودت شیرازی هستی میدونی مزه نمیده خدایی بدون پیاز مجبورم یه کوچولو خورد کنم تا مزه خوب بده و زیاد هم دیده نشه که بخوره😅😅).
همیشه پیازی بر میدارم که اضافه نیاد یعنی از پاک کردن پیاز تا استفاده اش زمانی نگذره چون میگن و میکروب و آلودگی میگیره حساسم رو این موضوع.
برا بقیه موارد هم همینطور.... مثل سیب زمینی و غیره
گوجه کنار غذا اصلاا به صورت خام نمیخوریم که بگی یه وقت زیاد خورد کنم و الکی مصرف بشه.... چون اسراف بدم میاد.
خیارشور.... یه شیشه کوچک که میخرم برا یکسالم کافیه چون کنار غذا نخوریم.
خلاصه که اسراف و زیاد چیزی مصرف نمیکنم....گذشته از هزینه اش من معتقدم که اسراف برکت و روزی رو از زندگی میبره.
حتی غذا برا همون وعده ناهار فقط... یه ذره ازش برمیدارم برا شام بچه فقط.... چون اگه بمونه هیچ کس نمیخوره و باید بریزم دور..... خلاصه که حواسم به اسراف هست.
و خیلی چیزهای دیکه که یا دوس نداریم یا حذف شدن. ولی باز هم همون میشه خرجمون که گفتم.
آناناس
آوووکادو
بلوبری
که نمیخوریم بگم میوه هامون لاکچریه😅
خریدهای تره بار هم همیشه هر هفته انجام میدم..... که چیزی نمونه و خراب و پژمرده بشه که بخوام بریزم دور.