2777
2789
یا مثلا ی شب شام لوبیا گرمه و در کنارش پیاز بشه همسرم هم نون سنگک بخره ی شب عدسیه با با پیاز و ابلیم ...

سلام 

ببین سامیه درست گفتن اون بن هم جز خریداتون میشه و خرجتون ببشتر از اون ۴تومن میشه. 

غذاهای بچه های گلت نوش جونشون باشه. در حال رشدت بخورن جون بگیرن😍

در مورد مصرف: 

من پیاز بزرگ و کوچک میگیرم..... چون بزرگ ها(متوسط رو به بزرگ) برا کنار مرغ، و خورشت که میخوام تفت بدم مرغ، و گوشت رو..... کوچک برا کوکو و سالاد(بچه بد خوراک من میکه پیاز تو سالاد نکن ولی خودت شیرازی هستی میدونی مزه نمیده خدایی بدون پیاز مجبورم یه کوچولو خورد کنم تا مزه خوب بده و زیاد هم دیده نشه که بخوره😅😅). 

همیشه پیازی بر میدارم که اضافه نیاد یعنی از پاک کردن پیاز تا استفاده اش زمانی نگذره چون میگن و میکروب  و آلودگی میگیره حساسم رو این موضوع. 

برا بقیه موارد هم همینطور.... مثل سیب زمینی و غیره

گوجه کنار غذا اصلاا به صورت خام نمیخوریم که بگی یه وقت زیاد خورد کنم و الکی مصرف بشه.... چون اسراف بدم میاد. 

خیارشور.... یه شیشه کوچک که میخرم برا یکسالم کافیه چون کنار غذا نخوریم.

خلاصه که اسراف و زیاد چیزی مصرف نمیکنم....گذشته از هزینه اش من معتقدم که اسراف برکت و روزی رو از زندگی میبره. 

حتی غذا برا همون وعده ناهار فقط... یه ذره ازش برمیدارم برا شام بچه فقط.... چون اگه بمونه هیچ کس نمیخوره و باید بریزم دور..... خلاصه که حواسم به اسراف هست.

و خیلی چیزهای دیکه که یا دوس نداریم یا حذف شدن. ولی باز هم همون میشه خرجمون که گفتم. 

آناناس 

آوووکادو 

بلوبری 

که نمیخوریم بگم میوه هامون لاکچریه😅

خریدهای تره بار هم همیشه هر هفته انجام میدم..... که چیزی نمونه و خراب و پژمرده بشه که بخوام بریزم دور. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
عزیزم اینجا هستیم که از نر بدوشیم باید راه‌ها و قلق ها و کارایی که لازمه کشف کنیم خیلی خوبم میشه با ...

خوووب بگووو عزیز 

تا من انجام بدم 

سر تا پا گوشم و مثل معصومه عزیز ریز بشو تو خرج هات و بشووو الگو برام. 

این گوی و این میدان. 

باهات هم راه میشم و از راهکارهات استفاده نمیکنم و میام گزارش میدم.... بسم الله💪🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوووب بگووو عزیز تا من انجام بدم سر تا پا گوشم و مثل معصومه عزیز ریز بشو تو خرج هات و بشووو الگو برا ...

استفاده میکنم امکان ویرایش نداره😒😒😒

❌در ضمن اینها رو نمیگم که حرف و حدیثی پیش بیاد و کسی ببرم زیر سوال نه❌

من هم مثل خیلی های دیکه مستاجر هستم و دلم میخواد صاحب خونه بشم. به همین خاطر اینجا و تو این تاپیک هستم. 

از معصومه عزیز ممنونم که باکس بندی یا پاکت بندی قبلا برامون میگفت. 

و اون خرج ها مثل لباس، مسافرت، رسیدن به خودمون، آرایشی بهداشتی،  اینترنت و.... همه باکس بودجه مخصوص خودش داره و به اندازه  همون بودجه مثل معصومه خرید میکنم نه اضافه تر. 

خانوما من شرایط گرفتن ی وام رو دارم ک قسطی میفته ماهی ۲میلیون. 

ولی بعدش با احتساب باقی اقساط و خرج خونه نهایتا ۲تمن از حقوقمون بمونه

وام رو بگیرم میخام همشو بدم طلا.

بنظرتون بگیرم یا نگیرم و ماهیانه قسطی طلا بخرم؟؟؟

یکم دودلم میگم نکنه پول لازم بشیم و خب ۲تمن خیلی کمه!!

دوستان عزیز در مورد مراقبت از وسایل قبلا اینجا نوشته شده و شاید حرف من تازگی نداشته باشه براتون، اما سوای از بحث گرونی و جایگزین کردن اونها، اگر زمانی قصد فروش و تغییر دکوراسیون و ... داشته باشین باز متوجه خواهید شد که چقدر مراقبت از وسایل خودش رو نشون خواهد داد

من وسایلی دارم که بعد ده سال استفاده وقتی میذارم تو سایت و اپلیکیشن های فروش براحتی فروش میره،چون واقعا تمیز و مرتب هستن

سرویس غذاخوری و پذیرایی ، یک دونه اش لب پر نشده
سرویس قاشق چنگالام یه دونه اش گم نشده و مابقی وسایل همینطور....

صرفا اگرم تعویض میکنم بخاطر دلزدگی بعد از چندین سال استفاده مداوم هست...

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
خوووب بگووو عزیز تا من انجام بدم سر تا پا گوشم و مثل معصومه عزیز ریز بشو تو خرج هات و بشووو الگو برا ...

مآ سه نفریم بیشتر به ناهار اهمیت میدم حتما خوب درست میکنم اگه موند واسه شام بهتر نموند یه عدسی یا کته گوجه ای یا بربری و کره و پنیر یا نیمرو.در ماه حدودا ۵تا ۶ کیلو برنج میخرم میشه حدودا ۹۰۰تومن ،یک ونیم کیلو گوشت چرخ شده حدودا ۸۰۰ تومن ،۴تا مرغ 🐔 حدودا یک تومن  ،دیگه هفتگی ۵۰۰ برای میوه و ۴۰۰برای صیفی جات گذاشتم میانگین ،چیزایی مثل زرشک و زعفران و کشمش پلویی و گلاب و روغن و اینا دیگه هر ماه لازم نمیشه  ،اینم بگم ما مصرف فسفودو هله هوله و غذای بیرون اصلا نداریم  ،عاشق کیک های خودمم اگه هوس شیرینی تر کنم میخرم اونم چن ماه یه بار ،کلا از گشنگی بمیرم ترجیح میدم یه 🍅 خالی بخورم تا غذای بیرون بهم نمیسازه دیگه بقیه اعضا هم تفهیم شدن ،اهل مهمونی رفتن و مهمونی دادن نیستیم  با دوستام زیاد پارک و اینا میریم، اگه پامو از رو ترمز بردارم مصرف برنج به ۸ تا ۱۰ کیلو هم میرسه 

یا مثلا ی شب شام لوبیا گرمه و در کنارش پیاز بشه همسرم هم نون سنگک بخره ی شب عدسیه با با پیاز و ابلیم ...

عزیزم چقدر عالی توضیح دادی خیلی ممنونم . خیلی کارآمد بود❤️

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
خانوما من شرایط گرفتن ی وام رو دارم ک قسطی میفته ماهی ۲میلیون. ولی بعدش با احتساب باقی اقساط و خرج خ ...

خب عزیزم حساب کن شما اون پس انداز و یه جا کردی خیلی بهتره که 

خرج خونه و اقساطت هم دادی اون ۲ تومن برای چه کاریه ؟ 

خرج لباس و چیزای دیگه هم کنار گذاشته میشه یا نه؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام ببین سامیه درست گفتن اون بن هم جز خریداتون میشه و خرجتون ببشتر از اون ۴تومن میشه. غذاهای بچه ها ...

بن ما 600 

یارانه 1200 

با همون سه تومن ک از حقوق میزارم 

و ب تومن از اسنپ 

میشه چند 😂😁 5800 

ولی خب درس میگی بلاخره خرج و مخارج بالاست ما شاید دو روز در هفته هم بشه ک مثلا سبزی تموم بشه و نخرم یا مثلا میوه تموم بشه و نخرم شاید بخاطر اینه ک با همین مبلغا بسته میشه ماهمون 

اما در کنارش گفتم مصرف گوشت و حبوباتمون و برنامه غذایی امونم رو 

زیاد تو فکر قیمتش نرو همین ک تغذیه اتون سالمه و اصراف نداری کارت درسته 

بخای کمتر کنی هزینه ها رو باید مصرفت رو عوض کنی 

مثلا تنوع غذایی گیاهی بیشتر 

و هر چی داشتی باهمون بپزی نری حتما تهیه کنی 

سوپر و فروشگاه رفتن رو محدود کنی من این نکته ها رو پستم گفتم عزیزم دوس داشتی مثلا برا ی ماه استفاده کن ببین چطور میشه 

2810