2777
2789
عنوان

الان یه متن روانشناسی دیدم که میگه خانواده های تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 60 پست
من خودم بهترین شرایط بودم برای بچه دوم همش میگم نکنه اشتباه کردم الان کلا ما امید شدم من عاشق بچه ام

ببین ممکنه یه لحظه های خییلی کمی از خستگی یا فشار پشیمون بشی ها. ولی شک نکن که در مجموع خیلی خیلی خوبه. برای همه. هم خودتون هم بچه ها

ن اتفاقا ما ۳مورد داریم تک فرزندن .تا بچشون کوچیکه بله خیلی شادو پرانرژی هستن چون دغدغه های کمتری دا ...

پدر و مادر برای عصای دست پیریشون بجای فرزند پول جمع کنن

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید تا وقتی بچه کوچیک هست آره ولی بزرگ بشه فکر کنم قضیه برعکس بشه. منم روان شناسم طبق اطلاعات علمی ...

یعنی از چ سنی به بعد؟من بچه اولم 7سالشه خیلی گریه کرد و اصرار کرد چون همش غصه میخورد می‌گفت تنهام منم جای و داداش میخام منم دیگه شرایطم جور شد دومی را اوردم

جان جانانم💗💕

من که یدونه خواهر یدونه داداش دارم متاسفانه داداشمو از دست دادم الان میبینم خیلی خیلی کمه فقط یدونه خواهر دارم...تک باشی که هیچی دیگه..هر چقدر هم تو خونه دعوا کنن بچه ها بازم بزرگ که میشن پشتشون به هم گرمه

ببین ممکنه یه لحظه های خییلی کمی از خستگی یا فشار پشیمون بشی ها. ولی شک نکن که در مجموع خیلی خیلی خو ...

دقیقا سختی بارداری دومم ده برابر اولی بود اما ذوق الآنم بیشتره تا اولی نمی‌دونم چرا بعضی وقتا حس میکنم اگر چیزیش بشه دق میکنم گریم میگیره چون در معرض خطر بودم با اینکه دوتا یک جنس هستند 

جان جانانم💗💕

روانشناسی زرد 

اسم هر اراجیفی رو روانشناسی نزارید 

تو بعضی از این مثلا کتابای روانشناسی هم...جن...س با...زی هم  کاملا نرمال و طبیعیه

(برای بحث ریپلایی نکنید ممنون)

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

من راجب خانواده های تک فرزندی نمیدونم ولی خودم که تک فرزند نیستم فکر نمیکنم احساس شادیمون کمتر باشه

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
پدر و مادر برای عصای دست پیریشون بجای فرزند پول جمع کنن

پول که بله ولی هزارتا پرستار جای یه بچه را نمیگیره ....دیگه حداقل ۲تا بچه خوبه ...کمترش واقعا کمه ...اومدیم و خدایی ناکرده ی بچهارا خدا ازمون گرفت حداقل ب یکی دیگشون دلمون خوش باشه🥺

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
یعنی از چ سنی به بعد؟من بچه اولم 7سالشه خیلی گریه کرد و اصرار کرد چون همش غصه میخورد می‌گفت تنهام من ...

خب خدا رو شکر 

خوب کردی آوردی.

تا وقتی به سن جوانی و نوجوانی برسن.

دوستم تک فرزنده پدر و مادرش فوت کردن در آستانه ۳۰ سالگی هست می‌گفت ازشون ممنون بودم که تک فرزند هستم و بچه دیگه ای بدنیا نیاوردن ولی الان همش تنهاست و کابوس میبینه و غر میزنه با اینکه پدر و مادرش تازه فوت نکردن چند ساله.

الان میگه کوفتم ندارم.منظورش خواهر و برادر هست چون خونه و ماشین براش ارثیه گذاشتن.