2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 33037 بازدید | 4874 پست
نوش جان عزیزم سعی کن ۱۰۰۰ تارو دیگه بخوری ولی برنج و نون خیلی خیلی کم بیشتر با چیزای دیگه پر کنی دلم ...

دیگه پنجشنبه عروسی داریم گفتم ببینم یکم جمع میشم😪

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@خزان_نارنجی @آینازخانوووووووووم @مارال37 سلام دخترا خوبید چ خبرمجاز ۱۳۰۰مصرفی ۷۴۰

نوش جانت عزیزم چقدر کم بستی امروز👏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
دیگه پنجشنبه عروسی داریم گفتم ببینم یکم جمع میشم😪

بیخیال به خودت فشار نیار اندازه ی همیشگی پیش برو خیلی فرق چشمگیری نمیشه تا ۵شنبه ،خیلی کم بخوری از صورت جمع میشی که خیلیا ممکنه بگن مریضی ، عیدو مد نظر داشته باش تا اونموقع عالی میشی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
بیخیال به خودت فشار نیار اندازه ی همیشگی پیش برو خیلی فرق چشمگیری نمیشه تا ۵شنبه ،خیلی کم بخوری از ص ...

سلام مارال جان خوبی .چه خبرا؟

ما هممون همیشه لحظه آخریم آخه😂😂 دوست داریم سریع تا مراسم چند روز بعد اوکی شیم

سلام سلام

من رو روال رژیمما

گزارش نشد بدم

سمیرا کیک یخچالیو یادم بنداز بگمت

فردا وزن میکنم اعلام میکنمتون

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

@خزان_نارنجی    

@مارال37    

@آینازخانوووووووووم    

سلام دخترا خوبید خوشید چ خبر فردا وزن کشیه 😪فک کنم من تغییری نکرده باشم 

شما حتما وزن کردین بگید

مجاز ۱۳۰۰

مصری ۱۰۴۰

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...