2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 30009 بازدید | 4455 پست

سلام ایناز خانوم تشریف فرما شدن😋😋😁😁

شروع رژیم 1 دی

وزن 86

صبحانه... نصف تخی ابپز، 4 کف لواش، 2 تا خرما، 1 گردو، 1 ق م پنیر خامه ای، 1 ق چ کره بادام زمینی، چای

م.و.... 1 برگ چیپس، 1 دونه انجیر خشک، 1 سیب، 1 نارنگی

ناهار... 1 ساندویچ فلافل خانگی

م.و.... 1 انجیر خشک

شام... 2 تکه گوشت گوسفندی پخته، 1 لیوان ابگوشت کوبیده

کالری مصرفی..1514 

کالری مجاز امروز... 1840

مدل کالری شماریم دستیه روزانه متغییره✌

ورزش فعلا 4 هزار گام پیاده روی 170 کالری سوزوندم

ب امید موفقیت😁😁

@tanha_766    

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام ایناز خانوم تشریف فرما شدن😋😋😁😁شروع رژیم 1 دیوزن 86صبحانه... نصف تخی ابپز، 4 کف لواش، 2 تا خ ...

@خزان_نارنجی    

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جان بیا چرا که نهسلام من از امروز شرو کردم🤩🤩

منم از امروز شروع کردم گلم😬بدو ک میخام بزنم جلو ازت

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
سلام ایناز خانوم تشریف فرما شدن😋😋😁😁شروع رژیم 1 دیوزن 86صبحانه... نصف تخی ابپز، 4 کف لواش، 2 تا خ ...

نوش جان

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
@مارال37 کجااای تو مارال در حال خوردنی نیستی گزارش بده اگه خرابم کردی 😁🤣بیا من میخوام خوشحال بشم ...

بیخیال😂

خواستم امروز بیام نشد

فردا هستم انشالله

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

سلام دوستان

امیدوارم همگی عالی باشید

سمیرا جان من هفته ی پیش خیلی عصبی بودم نتونستم بیام همسرمم خونه بود اصلا نمیشد خیلی مهمون بازی و اینا داشتیم خسته بودم ، فردا اوکیم و انشالله جدی شروع میکنم رژیمو

روزتونم مبارک باشه🥰🥰🥰

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام دوستانامیدوارم همگی عالی باشیدسمیرا جان من هفته ی پیش خیلی عصبی بودم نتونستم بیام همسرمم خونه ب ...

انشالله عزیزم منم دو روز یلدا رعایت نکردم

انشالله عزیزم منم دو روز یلدا رعایت نکردم

من نه هر دفعه ۵۰۰ گرفتم بعد یا مهمون اومد یا رفتیم برای کادو بردن اونجا هم چون خودمون شیرینی برده بودیم خوردم گند زدم دیگه گزارش ندادم ، بعدم وقت عادت ماهانه بود که هیچ با درس آنلاین نمیتونستم رژیمو رعایت کنم حرص زیاد خوردم الان حال روحیم خوبه انشالله تا عید خوب باشم و به هدفم برسم تو این فرصت

انشالله هممون به هدفمون برسیم تا عید

من نه هر دفعه ۵۰۰ گرفتم بعد یا مهمون اومد یا رفتیم برای کادو بردن اونجا هم چون خودمون شیرینی برده بو ...

انشالله گلم.من ک معده درد شدید گرفتم 

منم امروز حال روحیم خوب نبود زیاد رعایت نکردم. سوهان کندی خوردم تا دیروز یه هفته خوب ولی امروز البته نون و اینا اصلا نداشتم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
منم از امروز شروع کردم گلم😬بدو ک میخام بزنم جلو ازت

جییییغ مگه میتونی😉✌

نوش جان

مرسی عزیزم